|
YTÜ YURT VE ÜNİ SORU-CEVAP
-
-
beşiktaşta özel yurtta kalıp her gün ringle davutpaşaya ulaşım sağlamak mantıklı mı?
-
beşiktaşın etrafında büyük ihtimalle yurtlar daha pahalıdır , o kadar yol her gün çekilmez.
-
davutpaşa çevresinde özel yurt var mı gerçi oralar da hiç tekin değil
-
Yıldız - Davutpaşa arasındaki ilk ring 8 de ve çok dolu oluyor bence çok da mantıklı değil
-
makinede okuyacak ne yapsın hocam fsm en mantıklı seçenek mi yine de
-
Hocam FSM her türlü en mantıklı seçenek ama Makine Beşiktaş ta oraya yakın bir yer bulursan FSM den daha pahalı olur ama ulaşımın daha rahat olur. Sabah ring Yıldıza ilk 7.30 da var Davutpaşa dan.
-
özel yurtta kalamam hocam mecbur kyk veya okul yurdu yıldızın da yurdu yok zaten sanırım idare edeceğiz artık
-
FSM çıkarsa her türlü idare edilir. Umarım çıkar
-
fsm nasıl rahat mı
-
Ben FSM de kalıyorum Yıldız da okuyup kalabileceğin en F/P yer burası
-
hocam peki çevresi nasıl istanbulu pek bilmem ama esenler sıkıntılı diye duyuyorum hep
-
Hocam çevresinde pek işiniz olmaz. Okulun kapısında metro var zaten veya 41AT isimli otobüs var Esenlerde işinizin olacağını hiç sanmıyorum ama zaten Esenler meydanına da yakın bir yerde o konuda da sorun olacağını sanmam.
-
Hocam FSM yurdu çıkma ihtimali kaçtır mesela çevrenizde fsm yurdu çıkan kaç kişi var bir oranlama yapsanız iyi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam diğer KYK yurtlarından birisi de çıksa FSM ye en az 1 yıl içinde geçebilirsiniz. Yıldız öğrencilerine kolaylık sağlıyorlar.
-
ytü kom hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
Hocam akademisyen eksikliği var diye duyuyordum. Dışarıdan hocalar geliyormuş okuyanlar içinde çok öven de var çok gömen de var
-
Yeni rektör iyi mi kötü mu hocam?
Hocam bence diğer üniversitelerin rektörlerine göre iyi ama şovmen yanı da var. Twitter, Ekşi falan kullanıyor inovasyondan falan bahsediyor ama oraya atayanlar belli sonuçta. Bence Yıldız kültürüne hakim oluşu ve üniversiteyi sahiplenmesi, bir şeyler yapmaya çalışması güzel.
-
ytü ie ve elektronk haberleşme nasıldır hocam?
Benzer içerikler
- dus telegram grupları
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- altuğ güneş kimdir
- hocalara geldik dershane yorumları
- bursa dershane
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X