Şimdi Ara

YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulumun etrafındaki 2 metro + 1 metrobüs ile istediğim yere gitmem an meselesi. Dağ başında 8 kişi kaldığınız kampüslerinden mi bahsediyorsun  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Ytu

• Kardeşim bu Yıldızlılar da insan değil mi niye bu kadar zorbalıyorsunuz. Benim kuzenim Kültür varlıklarını(çam ağacı) koruma ve onarım okuyor ve çok memnun bir sürü siyahi arkadaşı varmış. Ayrıca kampüsün hemen yanında büyük bir sanayi var ki Yıldız mezunlarının büyük bir kısmı burada çıraklık yaparak sektöre atılıyor yani okul sektörle iç içe merkezi bir yerde.

An meselesi: 3 saat 

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Baya komik espri ha güldür güldür

•  kızım ilk 40binle alan ist. üniv. ing. işletme mezunu. iktisatçılar işletmecilerden sonra gelir, işletme seni direk iş hayatına hazırlarken iktisat gereksiz yere bilimsel takılır. yani son tercihtir işe alımda. dört büyüklerden birinde başladı, diğerinde devam ediyor. bilen bilir (EY, KPMG, PWC, Deloitte), bir işletmeci için microsoft'a girmiş programcı gibi bir şeydir. 4 sene sonunda aldığı maaş bu elemanın hayallerinin yakınında bile değil hala.  o nasıl bir uçuştur. uzaydan mı geldi bu genç?  

• davutpaşa da fena değil. ben okurken b.taş'taydı yıldız. çok güzeldi orası. üst katlardan biz de boğazı görebiliyorduk. b.içi kadar iyi değildi ama istanbul'da b.içi'nden sonra 2. sıradadır b.taş kampüsü. çok güzel senelerim geçti orda. hayatınızın tatilini yaşıyorsunuz, kıymetini bilin. okurken anlamıyo insan kıymetini.  

• İtalya’da Duomo katedrali manzarasında kahveni yudumlarken seni güldürdüysem ne mutlu bana. Ama sakın çok dolaşma meydanlarda bir protestoya, hakkını savunun insanlara falan denk gelirsin alerji yapmasın.

Ehm

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

İktisat ve İşletme konusunda sonuna kadar haklısın. İktisatçılar gerçek hayatta hiçbir işe yaramayan, gereksiz teorik bilgiler öğreniyorlar. Akademisyen falan olunmayacaksa gerçekten hiç gerekli değil bu bilgiler.

Videodaki İktisatçı mezun olmuş ve şu an Antalyada bir butik otelde çalışıyormuş. Çok yüksek bir şeyler aldığını sanmıyorum.

• Jamser kullanıcısına yanıt

eleman çok kötü bir seçim yapmış. ilk önce ne yapıp edip 4 büyüklere, o olmadı baş altı başka denetim firmalarına girmek lazım. öğrenmenin ve yükselmenin yolu bu. eleman muhtemelen 4 büyükleri duymamıştır bile. maalesef bir çok işletme/iktisat mezununda durum farkındalığı yok.

italya’dayken forum köşelerinde yütü başlıklarına girip savunmaya çalışıyorsan sen baştan kaybetmissin kardes, kazanırken kaybetmişsin, eyşan’ı ömer’e kaybetmişsin sen 😁

komik olan istediğin yerle dağ başı dediğin yerin aynı yer olması  

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Big4 un calisma kosullari ve verdikleri maas resmen insanliga hakaret. Isi ogretiyor eyvallah da efor/kazanc dengesini kurunca yurt disinda yapılacak bir mba bile daha ucuza geliyor olabilir, öyle sacma bir duruma geldi isler

Econdan cikan birinin yurt dışı master kovalayip econ consulting firmlerine (cornerstone, keystone, mbb nin applied econa bakan taraflari) veya direkt masterlarini aldiklari ulkelerin fed tarzi kurumlara bakmasi lazim iyi bir profilse. Plase dayanabileceklerse tcmb veya tc bankalarinin arastirma departmanlari

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Trden çıkıp var mı cornerstone ya da bates whitetta çalışan yav hic gormedim oc&c ve l.e.k'te vardı ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sene allah korusun 4-5k yaparsak esenler teknik ünide işletme econ okuyacağıma bounda felsefe okurum. en azından iyi ingilizceye sahip olurum 

• Sir Miles Bilkentrod kullanıcısına yanıt

Us phd sonrasi var, dogrudan tecrube ile var mi bilmiyorum

Cornerstoneun cogunlugu phdli ama zaten sanirim, keystone u check etmek lazim asil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 25 Eylül 2024; 18:45:6 >
  • onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

4-5K sıralamayla bile YTÜ İngilizce İktisat/İşletme gelmez gibi duruyor. Çok hızlı yükseliyor bu bölümler. Bu bölümler 3K olursa öp te başına koy.  

Hangi yıl yerleştiniz hocam
    Ve ehm yazma sebebiniz neydi
    Memnun olduğunuz ve olmadığınız yanları nelerdir
    Söylendiği gibi müfredatı ağır mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.