Şimdi Ara

YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video bağırttıYTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$x (formerly twitter)
    YTÜ Kampüs (@ytukampuscom) on X
    https://x.com/ytukampuscom/status/1780261893195665625

Uzun süren araştırmalarım sonucu İktisat okuyan kişinin isminin Umut Gül olduğunu tespit ettim. YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 2020 girişliymiş. 130K ile alan bölüme 120K ile girerek 66. yerleşen kişi olmuş. Aşağıda bölüm tanıtımı yaptığı videosu da var.

YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$Alişoyoutube
    Herkese merhabaaa dostlarr👋👋 Alişo Yollarda kanalından güzel bir video ile karşınızdayız. YouTube yorumlarında İktisat bölümü hakkında çokça soru sorduğunuzu gördüm. Ben de, Yıldız Teknik Üniversitesi İngilizce İktisat okuyan arkadaşım Umut ile bir video çekmeye karar verdim. Umut videoda ‘iktisat mezunu ne iş yapar, iktisat bölümü zor mu, iktisat puan sıralaması, ingilizce iktisat okumak, iktisat iş imkanları nelerdir? gibi soruları yanıtladı. YKS ile iktisat düşünüyorsanız bu videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. 🎉 İktisat bölümü İktisat okumak Burslu iktisat İktisat sıralama İktisat taban puanlari Ekonomi bölümü İktisat kaç yıllık İki yillik İktisat İktisatta önlisans İktisatta yüksek lisans İktisat hangi üniversitede var Açıktan iktisat İktisat mi işletme mi İşletme nerede okunur İşletme taban puanlari İşletme siralama Bogazici econ Ytü econ
    https://www.youtube.com/watch?v=1g10mL3CIW4

Bu da LinkedIn hesabı YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

Bu videoyu yüklerken seni uyaracak kimse yok muyduYTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$Umut Gülyoutube
    5 December 2021
    https://www.youtube.com/shorts/9BoYjvQ9AUc

• Kardeşim bu Yıldızlılar da insan değil mi niye bu kadar zorbalıyorsunuz. Benim kuzenim Kültür varlıklarını(çam ağacı) koruma ve onarım okuyor ve çok memnun bir sürü siyahi arkadaşı varmış. Ayrıca kampüsün hemen yanında büyük bir sanayi var ki Yıldız mezunlarının büyük bir kısmı burada çıraklık yaparak sektöre atılıyor yani okul sektörle iç içe merkezi bir yerde.

• Yütü aşağılama legacysini gelecek nesillere aktardığım için gururluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Foruma girme sebebimizdir

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

UTANÇTAN 2 BÜKLÜM OLDUM NEMDJFWÖRÖDDÖWKDÖSJDÖEHEMAJSMAJSJD

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Bunlar üniversiteli değilmiş. YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ Yıldız Teknik Üniversitesi Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyorlarmış. YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

• YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$

kıyıcı gurubun devamı YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 25 Eylül 2024; 14:39:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bundan sonra yütülüler S tier bir üniversite öğrencisi gördüğünde yolda çamur, çukur veya su birikintisi tarzı bir şey varsa yatıp halı görevi görmeli, kıyıcı gurubdan bu dev hizmeti bekliyorum

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Katılmayan annesini sevmiyo demektir YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

• Jamser kullanıcısına yanıt

Geberdim 😁😁😁

• günün ytü konusu gelmiş YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

• Siz ytüyü gömüyorsunuz ben ise okulumun erasmus+’a en çok öğrenci gönderen okul olması sebebi ile İtalya’da Duomo katedrali manzarasında kahvemi yudumluyorum :)

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Geri dönünce de davutpaşada yudumlayacan bense istediğim zaman boğaza karşı yudumlayabiliyorumYTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Ytu ehm!

• YTÜ Ehemin şansına tarikatçı rektör de geldi. Yakında sıtarbaks ta kapanacak. Eslabdan artık içer.YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

Ayrıca Erasmus konusunda öğrenci gönderme oranında en yüksek Sabancı, sonra Bilkent, sonra GSÜ, sonra Boğaziçi, sonra da İYTE var. Birim verirsek aynı sayıda öğrenci için Sabancı 36, Bilkent 24, GSÜ 20, Boğaziçi 19, İYTE 14, YTÜ 9 öğrenci gönderiyor. Tabi bunu YTÜ Ehm göremeyecek. Çünkü beni engellemiş. Bir de anonim konu açtığım için bana ödlek diyordu YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

• Ben geride kaldım dostlar niye yıldıza sallamaya başladık aydınlatabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Bu konudaki YTÜ Ehm ve benim yazdıklarımı oku. Gelip bu konuda protestoların siyasi ve işe yaramaz bir eylem olduğunu ve bu yüzden protesto hakkının çok fazla kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Kendisi de "APOLİTİK" bir Osmaniye ülkücüsüymüş. YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Aman hocam dikkat edelim o zaman yıldıza
    Apolitik olma konusunda İTÜ'den iyi olmuşlar sonuçta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevgili YTÜ Ehm, katedralin önündeyim. Adamsan karşıma çık ve bana nasıl forumda ödlek dediysen aynı şekilde yüzüme söyle YTÜLÜLERİN MAAŞ BEKLENTİSİ +ZENCİLER | ECON 4000$, EHM 5000$ 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.