Şimdi Ara

YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı olsun öncelikle. Özellikle de YTÜ Ehm, sana hayırlı olsun. Apolitik olduğundan pek sıkıntı yapmazsın diye düşünüyorum. Sana korkak olmadığımı kanıtlamak için konuyu anonimleştirmedim.YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK Neyse, hep beraber yeni rektörümüzü tanıyalım.

Rektörümüz lisans eğitimini itüde tamamlamış. Alanı Çevre Mühendisliği. ÇEKUD yönetim kurulu başkanı. Zamanında Yıldız MYO müdürlüğü falan da yapmış. İskenderiye tarikatı mensubu diyorlar. Çevre mühensisi olduğundan çevreye aşırı değer veriyor. Yerler kirlenmesin diye bir daha yıldızfest yapmayacak.YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK Yeter ki çevre kirlenmesin.YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK 

Velhasılkelam, yeni rektör ataması gayet liyakatli bir atama olmuş. Adamın bir sürü uluslararası hakemli makalesi var. Tipinden dolayı akepeli ve tarikatçi olduğunu söyleyenler var. Bir önceki "VİZYONER YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK " rektörünüz aynen yukarıdaki gibiydi. Eski rektörü olduğu üniversite ise Beşli Çete Üniversitesi. YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK Sonra tabi bıyık kesti ve yütülüler tarafından Ultra Premium Seküler Laik Kemalist İzmirli ilan edildi. Aynısını yeni rektör de yapacak. YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK YTÜlüler aşırı apolitik olduğundan yeni rektörlerine karşı herhangi bir protesto düzenlemeyecek ve Yıldız Kampüsü tamamen cumhurbaşkanlığına devredilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Eylül 2024; 12:47:33 >

• YTÜLÜLER...

• Nası bi şov yapacak acaba apolitik ytülülerin kampüse zuladan fıstık çıkar artık... Bi kısmını otopark yaptılar kalanına avm bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne işsiz adamlarsınız aga, adam gidip ytü rektörünü araştırmış üşenmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 21 Eylül 2024; 14:1:24 >
  • utaniyoruz yalan mi soyleyelim

• lememo L kullanıcısına yanıt

Yeni rektör açık ara daha iyi.

• Türkiye'nin geleceğini günümüz üniversitelerine bakarak görebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAYIIIIR YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK VİZYONER REKTÖR GİTTİ VE YERİNE SAKALLI BİR ADAM GELDİ YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK OYSA DAHA YENİ KAZANMIŞTIM YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK 

"bir kültür var burada YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK "

festival yok YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK 

• Yıldiz tekkesi hayrli olsun

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Yıldız Teknik Üniversitesi Yütüoloji ve Malzeme Mühendisliği okuyorum. Yani işimi yapıyorum.

• Sana korkak olmadığımı kanıtlamak için konuyu anonimleştirmedim.YTÜNÜN YENİ TARİKATÇI REKTÖRÜ EYÜP DEBİK 

DH ANONİM

• Beni engellediğin için konuyu göremiyorsun diye anonimleştirdim.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Ytu ehm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.