Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Bölümü Kaldırılsın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet,bu bölümü çok sevmeme rağmen kaldırılmasını istiyorum.Ayda bir giren üyeler,saçmalayan kişilikler.Nedir bu ya.Ne güzel oyunu berbat ediyorsunuz.Bakınız daha burda gördüğüm paylaşıma değer tek bir şey yok.Üstüne üstlük daha BÖLÜMÜN sayfa sayısı 1'i geçmemiş.Diğer Web Bazlı Oyunlarda her gün bir sayfa açılıyor.Yazık yazık.İnsan gibi biri gelmedikçe buraya (toplayacak,toparlayacak) uğramayacağım buraya.

• fakat bölüm kaldırılcağına doğru düzgün bir moderatör getirilse daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Evet,bu bölümü çok sevmeme rağmen kaldırılmasını istiyorum.Ayda bir giren üyeler,saçmalayan kişilikler.Nedir bu ya.Ne güzel oyunu berbat ediyorsunuz.Bakınız daha burda gördüğüm paylaşıma değer tek bir şey yok.Üstüne üstlük daha BÖLÜMÜN sayfa sayısı 1'i geçmemiş.Diğer Web Bazlı Oyunlarda her gün bir sayfa açılıyor.Yazık yazık.İnsan gibi biri gelmedikçe buraya (toplayacak,toparlayacak) uğramayacağım buraya.

usta yarın Allahın İzniyle bende yugiohu indiricem.ozaman bu bölümü biraz yukarlara çıkartırız.beraber maç fln yaparız

• bu bölüme yuh olsun güzelim şei kapatmaya çalışıozunuz ayıptır ama bi tanesi azgın die bişi göndrmiş o biraz...
  • Yu-gi-oh kaldırılıp Online Futbol Menajer bölümü açılmalı,bunun için admine mesaj attım zaten üst makama bildirdi Futbol Menajeri.
  • quote:

Yu-gi-oh kaldırılıp Online Futbol Menajer bölümü açılmalı,bunun için admine mesaj attım zaten üst makama bildirdi Futbol Menajeri.

hayda naptın usta yha .
  • Kapatılsın. Gereksiz ve bilgisiz kişiler abuk subuk yorumlar yapıyor ki bu da kapatılması için gayet yeterli bir sebep, amaç insanların bilgilendirilmesiyse buradan hiçbir hayır gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YU-gi-oh izleme sırası??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ßoozeR haklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :DHoroHoro:D

Kapatılsın. Gereksiz ve bilgisiz kişiler abuk subuk yorumlar yapıyor ki bu da kapatılması için gayet yeterli bir sebep, amaç insanların bilgilendirilmesiyse buradan hiçbir hayır gelmez.

sanane ki! sen istemiyorsan girme tamam belki bende kasıyorum ama bari bilinçsiz değilim.çokta iyi bilirim yugiohu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Evet,bu bölümü çok sevmeme rağmen kaldırılmasını istiyorum.Ayda bir giren üyeler,saçmalayan kişilikler.Nedir bu ya.Ne güzel oyunu berbat ediyorsunuz.Bakınız daha burda gördüğüm paylaşıma değer tek bir şey yok.Üstüne üstlük daha BÖLÜMÜN sayfa sayısı 1'i geçmemiş.Diğer Web Bazlı Oyunlarda her gün bir sayfa açılıyor.Yazık yazık.İnsan gibi biri gelmedikçe buraya (toplayacak,toparlayacak) uğramayacağım buraya.

bu bölüm eyer kapanırsa bir çok kişinin bağımlısı olduğu yugioh olmadan bağazı üyeler çıkabilirben gibi vede futbal menajer için başka bir forum açılabilir bunuda üst makama ilet!
  • Boşuna konuşmuyorum:

Yugioh

Bu forumdaki kullanıcılar:DRAGON_61

Bir de forum siteleri üzerinden oynanmaya çalışılan,idare edilen pokemon bölümü:

Bu forumdaki kullanıcılar:SudaEriyenAspirin, oviedo, AshKetchum, tuugberk, gameanil
  • quote:

Orjinalden alıntı: konur97

quote:

Kapatılsın. Gereksiz ve bilgisiz kişiler abuk subuk yorumlar yapıyor ki bu da kapatılması için gayet yeterli bir sebep, amaç insanların bilgilendirilmesiyse buradan hiçbir hayır gelmez.

sanane ki! sen istemiyorsan girme tamam belki bende kasıyorum ama bari bilinçsiz değilim.çokta iyi bilirim yugiohu...

Kendi mesajına yorum yapan insanlar ters 8i alırlar böyle. Adım attığın anda belliydi ne olacağı. İyi bilgini de sürekli ispat ettiği için zannedersem arkadaşı aldılar forumdan, başka güzel mekanlara yönlendirdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

ßoozeR haklı.

baba önceden yugioh bölümü sevilir çok kişi gelirdi bu aralar hiç bakan olmuo.İlk 2-3 ayda Futbol menejere gelirler.Ardından ayda 1 giren olur
  • Yu-Gi-Oh BÖLÜMÜNÜ KALDIRACAKLARINA POKEMON VEYA DIGIMON BÖLÜMÜ KALKSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoozeR

Yu-gi-oh kaldırılıp Online Futbol Menajer bölümü açılmalı,bunun için admine mesaj attım zaten üst makama bildirdi Futbol Menajeri.

• quote:

Orjinalden alıntı: slifer sky dragon

Yu-Gi-Oh BÖLÜMÜNÜ KALDIRACAKLARINA POKEMON VEYA DIGIMON BÖLÜMÜ KALKSIN

saçmalama be abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkerem

quote:

Orjinalden alıntı: slifer sky dragon

Yu-Gi-Oh BÖLÜMÜNÜ KALDIRACAKLARINA POKEMON VEYA DIGIMON BÖLÜMÜ KALKSIN

saçmalama be abi

NİE

BENCE YUGİOH DA KAPANMASIN HİÇ BİRŞEY KAPANMASIN
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: konur97

quote:

Kendi mesajına yorum yapan insanlar ters 8i alırlar böyle. Adım attığın anda belliydi ne olacağı. İyi bilgini de sürekli ispat ettiği için zannedersem arkadaşı aldılar forumdan, başka güzel mekanlara yönlendirdiler.

konur97 nin yakın arkadaşıyım bu yazıyı bir okudum senide başka daha güzel keran€LERE YOLLASINLAR

• forum ile ilgili görüş ve önerileriniz için lütfen
    http://forum.donanimhaber.com/m_23074943/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.