elinde kalmış kartları satmak veya istediği kartı almak için takas etmek isteyenler için bir forum...
ben bi yazyım de....JAM DEFENDER ı arıyorum..elinde bulunan ve takas edebilecek bir insan warsa sevinirim....LÜTFEN....
birde exodia tamamlaması istiyorum...bende left leg ile right arm war geri kalanı tamamlayabilecek biri warsa sevinirm...takas yapabileceğim kartlar...
Card of Safe Return - Rakip mezardan bir kart aldığında destenizden üç kart çekersiniz..
diğerleri: pyramid of life mirage dragon Black stego the flute of summoning dragon-bunu kullanarak 2 ejderha türü canavar cağırabilirsiniz. backup soldier ante adhesive explosive dimensional fissure raise body heat d-shield left leg of the forbidden one right arm of the forbidden one
hepsini yazmadım... istediğiniz kartı yazın ben bakarım.....
güzel teklifte bulun bende exodia var
bnde exodianın 5 parçasıda var
ya jam defenderi olan biri warsa cok mutlu olurum.....en sewdiğim canavar su ana kadar exodiaydı...hepte o kalacak...iki kartı çıktığında çok mutlu olmustum ama aldıım legend of blue eyes white dragon paketlerinde çıkmayınca ümidimi kestim...takii sizle tanısana kadar.....verebilecek biri warsa sewinirim...
arkadaşlar jam defenderı buldum sonunda.....
su an exodianın right leg-left arm ve kafasını arıorm ama ümitsizim.....
ve en cok istediğim ELEMENTAL HERO ELECTRUM bunları oluşturabilecek her kartı bugün aldım..sizde olanları İSTER TAKAS İSTER PARA İSTER HER İKİSİ İLE DE karşılayabilirim...lütfen biraz yardımcı olun....MERSİNDE OTURUYORUM VE YUGİOH KARTI NEREDEYSE HİÇ GELMİYOR BURAYA...
yardım ederseniz cok minnettar olurum......
Bana exodianın geri kalan parçasını verenlere 100 yugioh kartı...yurtiçi kargo veya ups ile hemen teslim...istediginiz kartlar yoksa yanında 10 ytl koyarım...
ELEMENTAL HERO FLAME WİNGMAN VEYA ELEMENTAL HERO ELECTRUM VERENE 150 KART VE 1O YTL
istediğim kartların resmi asagıda.... yani 150 kart verecegim kartların resmi asagıda flame wingman ve electrum
arkadaşlar bu kartlara çok ihtiyacım war...bakın...kimse benim kadar elemental herolara takmamaıştır.Bunları yapabilecek her kart var elimde burstinatrix avian clayman bubbleman gibi ama fusion lar olmadan yapamam.....lütfen yardım edin...