Şimdi Ara

M Paket 5'i Kim M5 Yapabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

M5

Selamlar , Fabrikasyon olarak M Paketli gelen bir 5 serisi otoyu nasıl M5 e çevirebiliriz ? Nasıl'dan ziyade nerede yaptırabiliriz kim bu işin ehlidir ? Bu konuda yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Normal Fabrikasyon M Pakete sanırım Sağ ve Sol Izgaralar eklenmesi gerekiyor ( Araç kesilerek ) Arka Diffusier ( Tampon Altı Parça ) Değişerek 4 egsoz eklemesi gerekiyor. Sis farsız ön body gerek , Başka farkları nedir acaba ?

Dipnot: Fotoğraftaki M Paketli araç makyajlıdır. Diğeri Makyajsız M5'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 4 Nisan 2008; 16:52:27 >

• Gördüğüm kadarıyla aynalar ve ön tampon da oldukça farklı. Bu konuda Borusan yardımcı olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Gördüğüm kadarıyla aynalar ve ön tampon da oldukça farklı. Bu konuda Borusan yardımcı olmaz mı?

Bir fikrim yok konuşmadım daha onlar ile.
  • Borusan boru gibi yardımcı olur kanısındayım.
    bu paşa tuning falan yardımcı olamazmı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

Borusan boru gibi yardımcı olur kanısındayım.
    bu paşa tuning falan yardımcı olamazmı ki

Borusana uğramayı bile düşünmüyorum bu konuda ama yinede bir ara fiyat alırım ( almakla kalırım. )

Paşa Tuning necidir , uzmanlık alanı falan ?

Bu arada sanırım sende scoop yaptırmak istiyorsun sadık dostum ?
  • Borusan yolları gözükmüş kardeşim sana
  • Allah yardımcın olsun...

Dikkatten kacan okadar detay var ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Valla arkadaşların dediği dediklerinden fazla olarak dışa başka birşey gerekmiyor sanırım
    ama adam m dedimmi içinede bakar
    bakarki koltuklar farklı
    aboo der bu çakma m
    hele sen yanına gelip aracı çalıştırırsın birde dizeldir aboo vay başımıza gelenler
  • paşa tunin çalışmalarına burdan bakabilirsin ozdamar ..

http://www.pasatuninggarage.com/forum/viewforum.php?f=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Valla arkadaşların dediği dediklerinden fazla olarak dışa başka birşey gerekmiyor sanırım
    ama adam m dedimmi içinede bakar
    bakarki koltuklar farklı
    aboo der bu çakma m
    hele sen yanına gelip aracı çalıştırırsın birde dizeldir aboo vay başımıza gelenler

Bide Chipli Focusla kalkar yanından öylece bi ayırır...
  • maslak sanayide temelli servis diye bir yer var hatta bundan 3 sene önce otohaberin verdigi tuning ekinde 520d yi m5e cevirmislerdi
  • özdamar hayırlı olsun E60 mı aldın....
  • Hiç oynamaya gerek yok M paket 520d her türlü güzel işin ehli detaylardan zaten fark edicek aracın M5 olmadığını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Hiç oynamaya gerek yok M paket 520d her türlü güzel işin ehli detaylardan zaten fark edicek aracın M5 olmadığını...

kesinlikle
  • Paşa tuning vs. gibi herhangi bi fibercinin yapabiliceği bi iş değil bu ...

Bunu kim yapabilir diye bişey yok. Bu işi en iyi yapmanın şartı en ufak detayına kadar kendin ilgilenmen .

İlk iş body jant egzos. Ama bunlar bile yeterli değil m5 olması için. Yani işten iyi anlayan biri ön arka disk çaplarından bile ayıkır durumu ...

Benim tavsiyem , M5 jantı kullanma güzel bi ofsetli jant bul tak. M tamponları kullan , güzel bi egzos yaptır. Karbon parçalar kullan araban M5 olmasın yapılı bi 5 kasa olsun .

Arkasına da sakın ///M diye yazı yapıştırma

Kolay gelsin ...

Bu arada M tamponlar M aynaları gibi konularda yardımcı olurum sana , ulaş bana .) Hafta sonundan sonra ama ... Fazla kafiyeli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhn_ -- 4 Nisan 2008; 19:03:19 >

• Replica m5 tamponu kesin wardır bmw için m paket tampon getıren cok adam war

Bunlara danıs derım ayrıca arac 5.30 olsa bıle 19" jantı taktınmı fren kalıper we rotorları kucuk kalıcak

Ayrıca M5 de delıklı dısk war bunlardan hemen anlasılır arabadan anlıyan bırı tarafından

Arac alınmadıysa diesel tutkusuda yoksa m5 alınabılır se m5 alınsın keza M5 siz guzel gorunuyorsa

We almak ıstemıyorsanız BMW sıze M paket yapmıs a bundan bır adım daha atar aracınızı m paketten m5 e ceririseniz bence guzel olmaz yakısık olmaz
  • m pakette sis farı var.Normal m5de yok.Dikkatimi çekti söyleyeyim dedim
  • murat bozu tavsiye ederim
  • Herkese teşekkür ederim yorumlar için. Tek Tek Cevaplamaya çalışayım .

@ Serhat : bil mukabele .

@arabaci_58 : M5 Benzinli ben yakıt tasarrufundan ötürü kaydım dizele .. Tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat inanın yazdığınız rakamlardan çok daha altına geldi bana ..

@ desiya : aracın içide zaten m koltuklar falan birtek vites SMG değil , Joystick vites.

@ Fletch : Çok teşekkürler inceliyorum.

@ warrior sako : onada bir bakayım warrior dostum ..

@efe01: anlaştım kendi aracımı sattığım gün alıyorum araç hazır. Çok Teşekkür Ederim.

@berk : vazgeçtim zaten orjinalliğine dokunmamaya karar verdim kıyamam kestirmeye kenarlarını falan ..

@ Gkhn_ : Belki bu sefer değil fakat mutlaka bir işim düşecektir kontak bilgilerinizi PM aracılığı ile ulaştırırsanız sevinirim , Teşekkürler.

@drahte 1905 : Haklısınız kesinlikle. M paketin kendine özgü güzelliği yeterli sanıyorum.

@ jeandan Type-R : Doğrudur , M5 ta yok sanırım .

Arkadaşlar genellikle aynı konu üzerinde yazmışsınız aslında anlayan anlar kesinlikle diye de zaten buradaki amaç galeriden 5 alıp me çevirip milleti kerizleyip ticaret yapmak değil di kendi egolarımı tatmin etmesi açısından ve M5 e olan hayranlığıma karşılık böyle birşeyi araştırayım dedim ama vazgeçtim. Hem araca dokunmaya kıyamam hemde zaten M paket olarak BMW herşeyi düşünüp herşeyin en güzelini en cicisini uygulamış bize binmekten başka birşey kalmıyor , aksini uygularsak ayıp olur : ) Yinede yorumlarınız için teşekkür ederim .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.