Şimdi Ara

M Paket 5'i Kim M5 Yapabilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

2.elmi aldın ne kadara aldın aracı ?

Yok sıfır olacak fakat fiyatı bana kalsın desiya dostum . : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

öyle olsun bakalım hayırlı olsun demekten fazla birşey düşmez bize
    520d nereden çıktı bilgim yok ancak e92lere bakıyodun diye hatırlıyorum
    tamam 5kasa 3 kasadan daha iyidir ancak genç adama okadarda fazlaoturaklı araba gerekli değil e92ler neyine yetmiyodu mis gibi bir dizel aldımmı hemde beyaz renk m paket olup içide taba döşeme oldumu of

• quote:

quote:

quote:

tamam 5kasa 3 kasadan daha iyidir ancak genç adama okadarda fazlaoturaklı araba gerekli değil e92ler neyine yetmiyodu mis gibi bir dizel aldımmı hemde beyaz renk m paket olup içide taba döşeme oldumu of

Allah Razı olsun desiya dostum sağolasın fakat ben birçok araca baktım hatta bir ara Leon DSG ye bile baktım. Bakmak almak değildir araştırıyordum sadece hepsi o kadar.

320cd alacak olsaydım benzinli 25* yada 30 alırdım ki ben performansı seven adamım fakat tasarruf için bazen el mahkum vazgeçiyorsun bazı şeylerde .. Ama coupe yi tercih etmememin tek nedeni tek kapılı olması .

Zaten tercih ettiğim 5 te m paket beyaz renk : ) )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allah Razı olsun desiya dostum sağolasın fakat ben birçok araca baktım hatta bir ara Leon DSG ye bile baktım. Bakmak almak değildir araştırıyordum sadece hepsi o kadar.

320cd alacak olsaydım benzinli 25* yada 30 alırdım ki ben performansı seven adamım fakat tasarruf için bazen el mahkum vazgeçiyorsun bazı şeylerde .. Ama coupe yi tercih etmememin tek nedeni tek kapılı olması .

Zaten tercih ettiğim 5 te m paket beyaz renk : ) )

sen 3 kasada dahil 25 30 benzinli bakıyodun hatta sanırım istediğin asıl araç 335 idi
    ama bir üst sınıfa geçip daha düşük motor hacmine geçtin ilginç
    530d alsaydın bari
    bu arada belkide 535d bile olabilir
    çünkü hangi motoru aldığını belirtmemişsin
    birde elindeki 3 kasadan sonra sürüşte boyutları sorun yatarabilir dikat et
    hacim olarak ne kadar fark var bellimi
    bu arada birşey merak ettim
    sanırım evlilik yakın
    vede babadan araba kopartabiliyorken alayım dedin
    nasılsa birdaha uzun süre araba almam dedin
    çoluk çocuk karışınca 3 kapılı zordur zaten değilmi

• 520d mi aldın 530d mi
  • simdiden hayirli olsun yusuf
  • Sağol warrior : )

Desiya , candan araç 520d.

Desiyacım durumu şöyle özetlersek yok daha yaş 20 evliliğe bir ömür var ( ki uzun vadede düşünmüyorum.) sadece 3 yerine 5e binmek istedim. Ayrıca bizde 2004 530i vardı ondan alışkınım .

Hacim olarak elbet büyük 5 ama çok daha rahat parkedebiliyorum onu.
  • quote:

Sağol warrior : )

Desiya , candan araç 520d.

Desiyacım durumu şöyle özetlersek yok daha yaş 20 evliliğe bir ömür var ( ki uzun vadede düşünmüyorum.) sadece 3 yerine 5e binmek istedim. Ayrıca bizde 2004 530i vardı ondan alışkınım .

Hacim olarak elbet büyük 5 ama çok daha rahat parkedebiliyorum onu.

evet 5lerde o çok iyi bir olay
    ilk defa bende 5 sürerken dedim bu araba büyük nasıl parkedicem falan ama bir oturdum direksiyona
    dedim boşuna düşünmüşüm
    astradan golften falan çok daha büyük olmasına karşın çokdaha rahat şekilde hareket kabiliyeti var e serileri dahada iyi bence
    sonra dedimki münihliler yapıyo
    şu münihteki bmw köyüne bir gidip tüm bmwleri sürmek vardı dedim içimden

• Hareket kabiliyetinden ziyade çok muazzam bir direksiyon sistemi var .

E'ler çok pahalı ve bana kesinlikle gitmez.
  • yapılan yorumlara gore bısey soylemek ıstıyorum . M5 den anlıyan adam her türlü yolda o aracın o olup olmadıgını anlar . anladıgım kadarıyla ozdamar sadece kendı kullandıgı aracın bırazda olsa hos gorunmesını ıstıyor yoksa m5 bastan asagı yapma ısı cok zor. bir gün ışıkda gercek bı m5 yanasdımı yanına ozmn kahrolur gıdersın

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

yapılan yorumlara gore bısey soylemek ıstıyorum . M5 den anlıyan adam her türlü yolda o aracın o olup olmadıgını anlar . anladıgım kadarıyla ozdamar sadece kendı kullandıgı aracın bırazda olsa hos gorunmesını ıstıyor yoksa m5 bastan asagı yapma ısı cok zor. bir gün ışıkda gercek bı m5 yanasdımı yanına ozmn kahrolur gıdersın

saygılar.

Dediğim gibi kimseyi kandırmaya niyetim yoktu zaten . Işıklara gerek yok sitede oldukça mevcut. : ))
  • arkadaş sanırım 177 hplik 520 alıyor

en kötü olarak 530 bile gelse tırtttttt bommm hırrrrrr gerisi ALlah kerim

quote:

yapılan yorumlara gore bısey soylemek ıstıyorum . M5 den anlıyan adam her türlü yolda o aracın o olup olmadıgını anlar . anladıgım kadarıyla ozdamar sadece kendı kullandıgı aracın bırazda olsa hos gorunmesını ıstıyor yoksa m5 bastan asagı yapma ısı cok zor. bir gün ışıkda gercek bı m5 yanasdımı yanına ozmn kahrolur gıdersın

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Defate

arkadaş sanırım 177 hplik 520 alıyor

en kötü olarak 530 bile gelse tırtttttt bommm hırrrrrr gerisi ALlah kerim

quote:

saygılar.

mundar mundar .

• rolantide hırıl hırıl çalışıcak
    ve basınca ferrarrimsi bir ses vericek ses sistemi v.s. lazım
  • en iyisi yaptırmamak yada 520 yerine 535 yada 530 d yazısı yaptırmak
    daha karizma oluyor
    en azından 20 bin euro daha pahalıymıs gibi gözükür ;:D
    sonucta m5 modifiyesi yaptırmak istesen az cok araçtan anlıyan cocuk bile onun m5 olmadıgını anlar en iyi örnek dizel motor rolantisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defate -- 4 Nisan 2008; 23:18:00 >
  • quote:

quote:

saygılar.

Dediğim gibi kimseyi kandırmaya niyetim yoktu zaten . Işıklara gerek yok sitede oldukça mevcut. : ))

• @ozdamar
    bişey demedik zaten keyfine bak dostum keşke benim olsada bence çevirsem . adam arabanın tekını hıc bmw ıle alakası yok 5 serisine cevırmıs hatta hatırlarsanız bı ara burada yayımladık gulduk flan . sen 520 530 neyse m5 e cevırmısın cok mu arkanadayız ama o aynalar cok pahallıdır haberın olsun
  • quote:

@ozdamar
    bişey demedik zaten keyfine bak dostum keşke benim olsada bence çevirsem . adam arabanın tekını hıc bmw ıle alakası yok 5 serisine cevırmıs hatta hatırlarsanız bı ara burada yayımladık gulduk flan . sen 520 530 neyse m5 e cevırmısın cok mu arkanadayız ama o aynalar cok pahallıdır haberın olsun

Yok vazgeçtim zaten fletch çevirmiyorum . : ))

Ya onu hatırlıyorum e39 u e60 a mı çevirmişti ne yapmıştı ..

• iyi aksamlar gorusuruz . kacıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.