Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Herkez destelerini yazabilir mi!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
806
Cevap
2
Favori
449.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söylerseniz çok ama çok sevinirim
  • YAV bu orjnal ler neyse de ucuz olanlar nrde satılıyor söylersenis çok çok çok çok sevinirim
  • yalnız slifer senle bi düllo yapmak istrim sen nerde oturuyosun ama sana bişey diyim sen beni asla yenemessin ssende ki kartları gördüm valla kara zafer askeri vede kara zafer üçgeni varmıydı ama bende ki sana bi kartımı söyliyi m taş kalpli hayatında böyle bi kart duydun mu sana bi ara resmini atarım hadi bb

Yu-Gi-Oh! Herkez destelerini yazabilir mi!!!

• duydum bir sihir kartı bu arada edirnede oturuyom en güçlü kartım kapı gardiyanı atk=3750 def=3000 lerde bişey sen nerde oturuyon onurettin
  • hamachi ankarada toyzz shop larda satılıyo
  • ya bana orjinal kartlarınnerde satıldığını söylermisiniz ben toyz shoptan aldım ama çok berbT
  • HIZLI CEVAP WERİRSENİZ SEWİNİRİM
  • internetten kapısında noluor ? anlamadım biri kazanınca yenilen ona kartmı verior
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 17 Temmuz 2008; 1:00:42 >
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 17 Temmuz 2008; 1:02:35 >
  • bana yugioh kartlarının ankarada nerde satıldığını söylermisiniz
  • arkadaşlar bişey soracam bana yugioh online'de mavi çerçeveli bir kart geldi o kartın diğerlerinden farkı ne?
    (mor deeel ha mavi)
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 17 Temmuz 2008; 1:02:58 >
  • YuGiOhçuların bu kadar çok olduğunu görmek güzel. Ve 6-7 saatte indiriyor diyen arkadaşlara bir öneri : Flashget download manager kullanın. Ben kullandım 108kb\sn hızla indirio. Ayrıca çok yakındawww.yugiohtr.com hayata geçecek tüm duellocuları bekliyorum
  • ben dün
    bakırköy yeraltı çarşısından aldım 5 ytleye süper kartlar şimdi yazamam çünkü çok war ama en sewdiğim kartlar dark magican blue eyes white dragon bundan ikitane war vede 50 kartın içinde 15 tane orjinal kart war vede sadece 5 ylt
  • nedense benim msj attıklarıma kimse cevap wermiyo nden acama o er denilen salak şey olduğum için olabilirmi yada yeniyi diymi
  • benim destem çok güçlü ama yazarsam 1 2 saatimi alır ama galiba toplam 395 herhalde ve slifer seninle kapışmak istiyorum
  • ben monsters diye ayırmıcam karışık olarak yazıcam
    İşte Destem:

Dark Titan Of Terror
    Battle Ox
    Invigoration
    Dark Magıcıan
    Ogre Of The Black Shadow
    Reinforcements
    Man-Eatıng Treasure Chest
    D.Human
    Book Of Secret Arts
    De-Speel(2) (2) bu işaret iki tane olduğunu gösteriyo
    Trap Hole
    Swordstalker
    Dragon Capture Jar
    Monster Reborn
    Sogen
    Hitotsu-Me Giant
    Blue-Eyes White Dragon
    Curse of Dragon
    Celtic Guardian
    Dark Hole
    Darkfire Dragon
    Exodia the Forbidden One
    Exodia Left Arm of the Forbidden One
    Exodia Left Leg of the Forbidden One
    Exodia Right Arm of the Forbidden One
    Exodia Right Leg of the Forbidden One
    Gaia the Dragon Champion
    Man-Eater Bug
    Metal Dragon
    Monster Reborn
    Mystical Elf
    Polymerization
    Raigeki
    Reaper of the Cards
    Red-Eyes B. Dragon
    Swords of Revealing Ligh
    Relinquished
    Rude Kaiser

Slifer özellikle sana soruyorum nedeni bende İstanbulda oyuruyorum seninle belki kapışırız o yüzden sence destem nasıl ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJKaAaNBoZ95 -- 4 Kasım 2006; 19:04:22 >

• kapı muhafızı
    şovalye
    mavi gozlu beyaz ejder
    terkedilmiş
    bin ejder
    zaman buyucusu
    bebek ejder
    imparatoriçe
    topçu asker
    baltalı canavar
    ateş asker

ve daha niceleri...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.