Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Herkez destelerini yazabilir mi!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
2
Favori
449.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİZ BAZEN BÜYÜKÇEKMECEYE GELİYORUZ.TEYZEMİN OĞLUNA.BU ARADA DESTEN COK İYİ BENİM ARADIĞIM KARTLARIN ÇOĞU VAR
  • BUGÜN EVDE BİR KART BULDUM ADI OBELİSK THE TERMENTOR HERHALDE BİR TANRI KARTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: slifer 2

BİZ BAZEN BÜYÜKÇEKMECEYE GELİYORUZ.TEYZEMİN OĞLUNA.BU ARADA DESTEN COK İYİ BENİM ARADIĞIM KARTLARIN ÇOĞU VAR

baksana saintrowamı yazdın banamı ???
  • ayrıca desteme Vazgeçilen ve kaba kayzer eklendi
  • slifer desteler nerden alınıyooooo
  • benle düello eder misin 2 tane mavi gözlüm var
  • nerden aldın yerini söyle ben konnin
  • slifer bana kısa indirmeyi söylermisin .ben konnin
  • cevaplarını bekliyorum slifer
  • sağol verdiğin siteyi indirdim
  • eyowe
  • SANA YAZDIM DJKAAANBOZ95

KONNİN KISA İNDİRME KONUSUNDA EĞER YUGİOH ONLİNEDEN BAHSEDİYORSAN FLASH GET PROGRAMI İLE İNDİR
    VE BEN GİTTİGİDİYOR.COM DAN ALDIM
    KONNİN EĞER BANA YAKINSAN EDERİM
  • bekliyoruuummmmmmmm
  • sana bir ipucu...google programına FLASHGET DOWNLOAD yazindir.yugioh onlinedan oraya indir.enfazla iki buçuk saat.tamam mı. ben konnin.hadi gta delisi hadiiiiiiiiiiii belki bir gün kapışırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konnin -- 5 Kasım 2006; 11:19:54 >
  • kızılay da bir tane var
  • kızılay da bir tane vardı sanırım
  • hey arkadaşlar destemi 485 katr yaptım slifer teğmen seninle kapışalım... ben atem firavun un gerçek ismi...
  • elimde the winged dragon of ra var bu kart misir tanri kartlarinin en güçlüsü ve bendeki bilgisayar oyunu degil gercek bir kart destesi bu benim le bilgisayardan degil gercek bir duello etmek istiyenleri bekliyorum emre@311.com unutmayin duello gerçek kartlarla olur
  • flasgetten indir gta delisi
  • birisi bana yu-gi-oh kartlarını nerden alacağımı söyleyebilirmi(ist) ve kartlarla nasıl oynayacağım sahası fln varmı yardımcı olun pls

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.