bende yüklüyorum oyunun 100mb olmasına şaşırdım. ben bi sitede 1gb olarak görmüştüm. internetim kotalı olduğu için cesaret edememiştim
quote:
Orijinalden alıntı: Anna Dewitt
bende yüklüyorum oyunun 100mb olmasına şaşırdım. ben bi sitede 1gb olarak görmüştüm. internetim kotalı olduğu için cesaret edememiştim
Alıntıları Göster
oyunu indirebiliceğim bi yer var mı ilk konuda verilen linkten indiremedim de
quote:
Orijinalden alıntı: Reppu
.
Alıntıları Göster
çok teşekkür ederim ben bu oyunu oynuodum burda takılıodum bi aralar bu rda esilerden kalma ark lar varsa beni tanır yeniden başlamaya kararr verdim ve başlıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: burak-marik
çok teşekkür ederim ben bu oyunu oynuodum burda takılıodum bi aralar bu rda esilerden kalma ark lar varsa beni tanır yeniden başlamaya kararr verdim ve başlıyorum :D
Alıntıları Göster
Selam arkadaşlar ben bu oyunu daha önceden silmiştim şimdi tekrar yükledim ve oynuyorum.Birşey soracağım kart açma yamasını yükleyince Exodia nın tüm parçaları çıkıyor.Ama obelisk,slifer ve winged dragon.... çıkmıyor.Google dan resmine baktım oyunun sol üst köşesinde 3 kart oyunun içinde gibisinden bişey diyor ama oyunda onlar çıkmıo bu nasıl iş anlamadım ben neyse teşekkürler.......
quote:
Orijinalden alıntı: RuneForce
Selam arkadaşlar ben bu oyunu daha önceden silmiştim şimdi tekrar yükledim ve oynuyorum.Birşey soracağım kart açma yamasını yükleyince Exodia nın tüm parçaları çıkıyor.Ama obelisk,slifer ve winged dragon.... çıkmıyor.Google dan resmine baktım oyunun sol üst köşesinde 3 kart oyunun içinde gibisinden bişey diyor ama oyunda onlar çıkmıo bu nasıl iş anlamadım ben neyse teşekkürler.......
Alıntıları Göster
joeyde 3 mısır TANRI KARTI YOK
quote:
Orijinalden alıntı: CeNtOuR
joeyde 3 mısır TANRI KARTI YOK
Alıntıları Göster
O zaman nie öle yazıyor resminde
quote:
O zaman nie öle yazıyor resminde
Alıntıları Göster
Arkadaşlar manyak bişi oldu.Şimdi Joey oynuodum joeyin 4350 canı vardı benim 100 kalmıştı.Kendimi milenyum kalkanıyla savunuyordum.Onunda atk puanı 3000 in üstünde canavarı yoktu.Bende de exodianın 4 parçası vardı.Sangan geldi elime joey onu öldürdü bende destemden exodianın son parçasını aldım.O anda 5 parça ışıldayarak yukarı yükseldi ve exodia ekrana ışık topu gönderdi ve kazandım...Yalan değildir bizde yalan yoktur
quote:
Arkadaşlar manyak bişi oldu.Şimdi Joey oynuodum joeyin 4350 canı vardı benim 100 kalmıştı.Kendimi milenyum kalkanıyla savunuyordum.Onunda atk puanı 3000 in üstünde canavarı yoktu.Bende de exodianın 4 parçası vardı.Sangan geldi elime joey onu öldürdü bende destemden exodianın son parçasını aldım.O anda 5 parça ışıldayarak yukarı yükseldi ve exodia ekrana ışık topu gönderdi ve kazandım...Yalan değildir bizde yalan yoktur
Alıntıları Göster
Arkadaşlar şu regedit e girdikten sora yu-gi-oh dosyalarının adresini felan yazıyos ya benımkıler masaüstünde ne yazıcam tam olark bilmiyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: orcasas
Arkadaşlar şu regedit e girdikten sora yu-gi-oh dosyalarının adresini felan yazıyos ya benımkıler masaüstünde ne yazıcam tam olark bilmiyorum ?
Alıntıları Göster
sağ tıkla özelliklere gir ordan konum a bak ve yapılacakları yap bence bişey değişmez ha masaüstünde ha klasörde
quote:
sağ tıkla özelliklere gir ordan konum a bak ve yapılacakları yap bence bişey değişmez ha masaüstünde ha klasörde
Alıntıları Göster
Bu oyunu bende önceden oynuyodum.Ama ben online oynayamıodum.
quote:
Orijinalden alıntı: l_l_l_l
Bu oyunu bende önceden oynuyodum.Ama ben online oynayamıodum.
Alıntıları Göster
Bazen yamayı yanlış kuranlar oluyor o zaman oyun kaydolmuyor. Bende mis gibi kaydoluyor ve Yu-Gi-Oh Türk! ten indirdim linklerin sorunlu olması biraz acayip...
quote:
Orijinalden alıntı: blackkaos
Bazen yamayı yanlış kuranlar oluyor o zaman oyun kaydolmuyor. Bende mis gibi kaydoluyor ve Yu-Gi-Oh Türk! ten indirdim linklerin sorunlu olması biraz acayip...
Alıntıları Göster
hamachi ile isteyenle düello yaparım ve iddaalıyım msn ekleyin kapısalım
hyperion_@windowslive.com
quote:
.
Alıntıları Göster
arkadaşlar joey the passion oyunun kart açma yamasını yanlış yüklersen kartların silinor ya işte oyunu tekrar yüklersem düzelirmi
quote:
Orijinalden alıntı: yugioharash978645
arkadaşlar joey the passion oyunun kart açma yamasını yanlış yüklersen kartların silinor ya işte oyunu tekrar yüklersem düzelirmi
Alıntıları Göster
Bende isteyenlerle düello yapabilirim. Ağ Adı: düello_kubbesi Şifre: lost
quote:
Orijinalden alıntı: kartların_efendisi
Bende isteyenlerle düello yapabilirim. Ağ Adı: düello_kubbesi Şifre: lost
Alıntıları Göster
Saolasın şimdi indirmeyi deniyeceğim. Eski bilgisayarımda bu oyunla birlikte 1 tane daha yugioh oyunu vardı format atılınca 2side silindi. Şimdi yüklüyorum.
quote:
.
Alıntıları Göster
acayipgüzel bi oyun
quote:
Orijinalden alıntı: Ice ßlade
acayipgüzel bi oyun
Alıntıları Göster
Duello yapmak isteyenler PM atsın!
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Duello yapmak isteyenler PM atsın!
Alıntıları Göster
Yok mu kimse
quote:
Orijinalden alıntı: yugioharash978645
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yugioharash978645