arkadaşlar benim destemden kim kart ister bu arada robin123 ben tanrı kartlarına 50 kağıt deil 50$ saydım her birine ve destemle kart takas etmek isteyenler lütfen iyi bir teklifle
gelsin ve kartlar orjinal olsun
kağıt la demek istediğim paraydı zaten üç mısır tanrı kartından herhangi birini neyle değişirsin bilgin 56 benimkilerde orjinal seninkilerde cevap bekliyorum
çabuk ol
zeyn trusdale bana elemental hero kahramanlarının hepsini verirsen 60 işine yarıyacak kart veririm
cevap verinnnn
kart değişmiorm vazgeçtim çünkü alayınız "KAZIKÇISINIZ"
Bu konu neden yugioh bölümünde değilki
quote:
Orjinalden alıntı: bilgin56
kart değişmiorm vazgeçtim çünkü alayınız "KAZIKÇISINIZ"
ne kazıkçısı yaw sana orjinal mısır tanrı kartlarından "HERHANGİ" birini destemdeki hangi kartlara değişirsin diom bak seçim de senin bak 5. sayfada orda yazmışım istediğin kartları seç teklif sun neresi kazık bunun?
yaw allah rızası için ya önceki safada yazdığım desteye bakın ve 3 mısır tanrı kartından HERHANGİ BİRİNİ hangileriyle değişirsiniz söyleyin ya haaaa günlerdir cevap bekliyom gelmio yeter ama ya kartlar çürüdü
allaha inanırsanız çabuk çabuk olun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neyleri vercen
zeyn hepsini yazmak zor fakat inan ki işe yarıyacak şeyler
bu kartları reel demi satıonuz ?
ABİLER SİZE YENİ YUGİOH DESTEMİ GURUR İLE SUNUYORUM KARTLARIMIN HEPSİ SUPER RARE VE HEPSİ 1 st EDİTİON
SPELL CARDS: TRADE-İN FOOLİSH BURIAL SOUL EXCHANGE GİANT TRUNADE THE SHALLOW GRAVEPREMATURE BURİAL A WİNGBEAT OF GİAT DRAGON TERRAFORMİNG BIG BANG SHOT MYSTİC WOK LİGHTNİNG VORTEX BRAİN CONTROL (X2) MASOLEUM OF THE EMPEROR
TRAP CARDS: MALEVOLENT CATASTROPE DUST TORNADO CALL OF THE HAUNTED MAGİC JAMMER SAKURETSU ARMOR DRAİNİNG SHİELD
DESTEM HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM AYRICA TAKAS TEKLİFLERİNEDE AÇIĞIM BÖYLE BİR DESTEYLE FAZLA BEKLEYECEĞİMİ SANMAM:)
ÖNEMLİ NOT:BU KARTLARIN HEPSİ ORJİNALDİR!!
bende yeni deste aldım ve umarım sizde beğenirsiniz içinde önceki destemin kartlarıda var
Monster Cards:
Berserk Dragon Armed Dragon LV 10-7-5-3 Chaos Emperor Dragon-Enjoy The End Mystic Swordsman Lv6 Sorcerer of Dark Magic Super Conductor Tyranno Blue Eyes White Dragon#2 Swıft Gaia The Fierce Knight Time Wizard Jinzo D-Hero Dogma Forbidden Magician Z-Metal Tank Left Arm of The Forbidden One(EXODİA) Caius the Shadow Monarch Jinzo-Returner Jinzo Lord Hade-Hane Enraged Muka Muka Jack' Knight Gearfried The Swordmaster King's Knight The Dark-Hex Sealed Fusion Amozoness Swords Woman Silent Magician Lv8 Sword Hunter Queen's Knight Gearfried the Iron Knight Tyrant Dragon Red Eyes B. Dragon#3 Mystic Swords Man Lv4 Horus The Black Flame Dragon Lv8 Silent Swordsman Lv7 Armor Exe Catapult Dragon Red Eyes B. Chick Chthonian Emperor Dragon Black Luster Soldier Masked Beast Des Gardius Buster Blader#2 Swordstalker Red Eyes Black Metal Dragon Dark Magician of Chaos D-hero Defender Gilford The Lightning Obeliks The Tormentor Skull Archfiend of Lightning#2 Slifer the Sky Dragon Panther Warrior Rocket Warrior#2 Total Defense Shogun X-Head Canon W-Wing Catapult Alpha Beta Gamma Magnet Warrior The Winged Dragon Of RA Valkyrion The Magna Warrior Card Troper Dark Magician Girl#2 Man eater Bug Black Luster Soldier-Enjoy the Beginning#2 Skelengel Sılent Swordsman Lv5 Gaia The Fierce Knight Y-Dragon Head Revival Jam Cyber Stein Breker the Magicial Warrior Gate Guardian Dark Magician#3 Slate Warrior Magician of Black Chaos Mystic Dark Magician Big Shield Gardna V-Tiger Jet Exodia The Forbidden One Right Arm of The Forbidden One Left Leg " " " " " " Right " " " " " " " "
Spell Cards:
Fusion Sage Polymerization#3 Super Polymerization#2 The Flute Of Summoning Dragon Release Restraint Mystical Space Typhoon#3 A Deal With Dark Ruler Fusion Recovery Ectoplasmer Fusion Weapon Shield & Swords Card Of Sanctity United We Stand İnfite Cards Graceful Charity Fissure Soul Exchange Monster Reborn Remove Trap Card Destucration Raigeki Greceful Dice De-Fusion Swords of Revealing Light Black Luster Ritual The Mask OF Remnants Cost Down#2 Change of Heart
Trap Cards:
Magic Jammer The Magic Silk Hat Skull Dice Sakuretsi Armor Waboku Trap Jammer Crush Card Virus Rare Metalmorph Metalmorph Graverobber#2 Negate Atack Secret Barrel Call of The Haunted Hallowed life Barrier Jam Defender Trap Hole #2 Mirror Force
Fusion Cards:
Creator Of Lighr Horakhti B. Skull Dragon Forbidden Dark Magician NOT: FUSİONLAR KISALTMADIR
Yorumlarınızı Bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: bilgin56
alınma ama çok dandik bi deste bazı kartları bilmiom ama çok dandik
bak işte bu olmadı ne öyle dandik mandik önce insan bi teklif sunar teklife karşılık beğenmezse dandik der allah için benle bir takas yap ya gözünü seveyim üçmısır tanrı kartından herhangi birini neyle takas edersin? lütfen cevap verin yaa
ranın kanatlı ejderini verene 1500 kart veririm ewt yanlış duymadınız 1500 ve içnde 7 mavi gözlü var
yaw oğlum manyakmısınız kal obeliski 1500 karta değişecekmiş benv neredeyse 3 kart değişiyordum obeliski hemde orjinaldi
yaw kartları koycak yer kalmadı ne yapayım sınıfta her düelloyu kazanıyom her düello kazananın seçeceği 20 orjinal kart için hiç kaybetmedim günde en az 40 kere düello yapıyom düşün günde 800 kart tabi veririm
obeliskin özel yeteneği iki canavar feda ettiğinde gücü sonsuz oluo
ra phonix modundayken yok edilemez ve saldırdığında düello biter (galiba)