elemental hero bladedge ye shrınk verilir sadece manisa için gecerlidir
beyler bayanlar dark magician of chaos ya da magician of black kaosa 60 kart verilir
kimse yok mu varsa mesaj atsın lütfen spellcaster destem var dark magician of kaos (magician of black kaos ritual spellle birlikte) lazim
elimde birçok yugioh kartı var ama orjinal diil mısır tanrı kartlarının üçüne (orjinal) tam 150 kart veririm ilgileneler msnim onur_epik@hotmail.com
Ben bu oyunu kardeşimden bilirim. Oda sever. Onun için aradabir yurtdışından kart getirtiyorum. Özel olarak istediğiniz kartları bana söyleyin fiyatını size bildiriyim isterseniz sizede getirtiyim.
Özelden mesaj yazarsanız daha iyi olur bu bölüme pek bakmıyorum.
bana aster phoeixin destesi lazım bana fiyat bildirir misin?
isteyenlerle aster phoenixin destesine karşılık cok kart veririm
PM den göndermeye çalıştım ama sana PM gönderilemiyor. Aster phoenix booster paclerden istiyorsun sanırım. Tek pack bedeli 10 tl. Birden fazla alırsan indirimn yapabilirim. Mesala 4 pack 30tl 10 pack 70 tl gibi. Bu satış işinin yeri aslında burası değil. İkinci eldeki ilanım üzerindende konuşabiliriz. Link aşağıda.http://forum.donanimhaber.com/m_33910799/mpage_1/key_//tm.htm#33910799
saol ben belki 10duelist pack isterim
Benim en iyi kartlarım şunlar :
RED EYES BLACK METAL DRAGON BLUE EYES WHİTE DRAGON PETEN THE DARK CLOWN ACTIVE GENIUS SWORDSMAN SWORDS SAINT OF THE LEGEND GAIA THE FİERCE KNIGHT LIGHT AND DARKNESS DRAGON
Öyle stratejiler kuruyorumki herkesi yeniyorum en çok istediğim kart zaman büyücüsü
arkadaşlar 700 tane yugio kartı 700 tl yanında da 94 tanepokemon kartları hediye.bu kartların hepsi orjinaldir.
bu kartların içinde çok önemli kartlarda var spıral serpent blue-eyes whıte dragon red eyes darjness dragon exxod master of the guard=exxod yanın her parçasının birleşmişidir. ınfernal dragon cyber end dragon the creator summoned skull ve summoden skull ve red eyes darkness in birleşimi olan b.skull dragon var ve bunu gibi bir sürü güçlü kart var
satışlar 100 er deste halindede satılabilir
ARADIĞIM KARTLAR (KARTLARIM YENİ DOĞMUŞ BİR CANAVAR TARAFINDAN SU YARDIMI İLE KATLEDİLDİ ELİMDEN DÜŞÜRMEDİĞİM BÜYÜ KARTLARIM KURTULDU.d) ANDRO SPHİNİX SPHİNİX TELEİA THEİNEN THE GREAT SPHİNİX BLUE EYES WHİTE DRAGON X3 RED EYES BİG DRAGON THE CREATOR KURİBOH E.HERO ELECTRUM JİNZO MONSTER REBORN MUKA MUKA ENGORED MUKA MUKA E.HERO NEOS E.HERO BLADEDGE POLYMERİZATİONX2 RAİNBOW DRAGON DARK MAGİCİAN EVİL HERO MALİCİOUS EVİL HERO MALİCİOUS EDGE RAVİEL LORD OF PHANTASMS MEGAROCK DRAGON RAİGEKİ SAKURETSU ARMOR LADY NİNJA YAE RAGİNG EARTH MAHA VALİO ARCHFİEND SOLDİER UMBRAL SOUL CEMETARY BOMB LİGHTNİNG VORTEX ZURE KNİGHT OF DARK WORLD CYBER TWİN DRAGON ELEGANT EGOİST HARPie LADY PET DRAGON THE WİNGED DRAGON OF RA SLİFER THE SKY DRAGON OBELİSK THE TORMENTOR ////SON////
quote:
Orijinalden alıntı: kalibre_Qa
ARADIĞIM KARTLAR (KARTLARIM YENİ DOĞMUŞ BİR CANAVAR TARAFINDAN SU YARDIMI İLE KATLEDİLDİ ELİMDEN DÜŞÜRMEDİĞİM BÜYÜ KARTLARIM KURTULDU.d) ANDRO SPHİNİX SPHİNİX TELEİA THEİNEN THE GREAT SPHİNİX BLUE EYES WHİTE DRAGON X3 RED EYES BİG DRAGON THE CREATOR KURİBOH E.HERO ELECTRUM JİNZO MONSTER REBORN MUKA MUKA ENGORED MUKA MUKA E.HERO NEOS E.HERO BLADEDGE POLYMERİZATİONX2 RAİNBOW DRAGON DARK MAGİCİAN EVİL HERO MALİCİOUS EVİL HERO MALİCİOUS EDGE RAVİEL LORD OF PHANTASMS MEGAROCK DRAGON RAİGEKİ SAKURETSU ARMOR LADY NİNJA YAE RAGİNG EARTH MAHA VALİO ARCHFİEND SOLDİER UMBRAL SOUL CEMETARY BOMB LİGHTNİNG VORTEX ZURE KNİGHT OF DARK WORLD CYBER TWİN DRAGON ELEGANT EGOİST HARPie LADY PET DRAGON THE WİNGED DRAGON OF RA SLİFER THE SKY DRAGON OBELİSK THE TORMENTOR ////SON////
obelisk ?
bana hamon lord of the thunder kartının özelliğini yazar mısınız
ayrıca bu kartı değişirim
destem gerçekten iyidir elemental kahramanlar ve neos kartlarınıda kullanırım
istanbul anadolu yakası polimerizayson alınır RİCA DERİM BAKIN!