bu arada kuzenimle yaptığım 13 düellonun sadece üçünde yenilerek hem sizi hem kendimi hemde çok güvendiğim kartları utandırmadım....
:)
chavo arkadaşım bu paketler ne kadar ?
chavo arkadaşım kartların fiyatı ne .. yani bir deste fiyatı
quote:
Orijinalden alıntı: by_ardoza
chavo arkadaşım kartların fiyatı ne .. yani bir deste fiyatı
40-45 tl
bana elemental hero destesi lazım bu desteden veya kartlardan olan varsa bana ulaşın...
arkadaşlar ben ferdi_kastamonuyum şifrem gitti bu hesabımı kullanıyom
Adam fake beyler
f
işte karşınızda en güçlü kartlardan bazıları
bakın
arkadaşlar ancient gear deck satılır ama çok ancient gear deck de tüm ancient gear lar yok
Konu ölmediyse ben sahte kartlaralmak isterim orjinallere para verilmiyor turnuvaya katılmıycağım için sadece evde kardeşimle sıkıldığım zamanlarda oyniycam o kadar elimde 6tane orjinal kart var sahte satın alınır veya orjinalle takas olur pm
YUGİOH SAKKAKURA
nasil bir kart destesi toparlaya bilirim bir kac gune ?ama guclu kartlarla oynamayi severim!aranizda guclu kartlari olan varsa bildirsin!
Hundred eyes dragon var arkadaslar takasla satıorm bu arada malefıc red-eye b. dragon degerlimi ?
arkadaslar SAHTE KART KOYMAYİN TANRI KARTLAR VE O MAVİ GÖZLÜ LER SAHTE
Bişi dicem de Degerli dediginiz kartlar SAHTE olabilir
NoSaHTeKaRT:PLS
buna bi bakın tam koleksiyonluk süper bence "http://urun.gittigidiyor.com/koleksiyon/yugioh-elemental-hero-destesi-40-adet-kart-61009017"
Arkadaşlar elimde eskiden kalma yugioh kartları var tatildeyken almıştım. orjinaldir isterseniz bi iletişime geçin
Beyler Yubel - Terror Incarnate (Ultimate) 'si olan ? Satın alıcam (Ankara)