Bende JAM DEFENDER var ama karşılığında ne verileceğine bağlı.
Benim Destem:
MONSTER KARTLAR:
DRAK CHAMER HUNRY BURGER(2 ADET) SLOT MACHINE TERRA THE TERRIBLE(2 ADET) MARIE THE FALLEN ONE(2 ADET) SLIFER THE SKY DRAGON(2 ADET) SONIC BIRD GAIA THE FIERCE KNIGHT JUDGE MAN KOJIKOCY RUDE KAISER SHINING ABYSS(2 ADET) GARUDA THE WIND SPIRIT MAN-EATING TREASURE CHEST(2 ADET) SORCERER OF THE DOOMED(2 ADET) MYSTIC HORSEMAN(2 ADET) BLACK MAGICIAN 1(2 ADET) DARK MAGICIAN(2 ADET) DARK TITAN OF TERROR(2 ADET) WALL OF ILLUSION(2 ADET) SWORDSTALKER(2 ADET) DARK WITCH(2 ADET) THE WICKED WORM BEAST KOUMORI DRAGON(2 ADET) MYSTICAL ELF(2 ADET) NEO THE MAGIC SWORDSMAN(2 ADET) STEEL OGRE GROTTO 2 HARPIE'S BROTHER(3 ADET) NAAGA WITTY PHANTOM(2 ADET) DARK ASSAILANT(2 ADET) HYOZANRYU(2 ADET) BUSTER BALDER(2 ADET) CLEVER HUNTER(2 ADET) SPIKEBOT(3 ADET) HANE HANE MAN-EATER BUG ROUGE DOLL(2 ADET) GIANT TURTLE WHO FEEDSON FLAMES(2 ADET) BATTLE OX MAGICAL GHOST(2 ADET) BLUE-EYES WHITE DRAGON(3 ADET) USHI ONI(2 ADET) THE STERN MYSTIC(2 ADET) SANDY AFREET GADGET SOLDIER(2 ADET) LA JING THE MYSTICAL GENIE THE LAMP URABY CYBER JAR BOAR SOLDIER DESTROYER GOLEM THE FORGIVING MAIDEN CRIMSON SENTRY WINGWEAVER RYU-KISHIN(2 ADET) RYU-KISHIN POWERED METAL FISH(2 ADET) ANCIENT ELF(2 ADET) MASTER & EXPERT MYSTIC CLOWN(2 ADET) GYAKUTENNO MEGAMI(2 ADET) SKULL RED BIRD(2 ADET) SWORD HUNTER UNKNOWN WARRIOR OF FIEND CARICATURE DRAGON(2 ADET) FLAME CHAMPION THE ALL-SEEING WHITE TIGER FLYING HAWK MYSTERIOUS PUPPETEER CELT GUARDIAN IQUID BEAST EXODIA THE FORBIDDEN ONE CATAPULT TURTLE
FUSION KARTLARI:
DARK PALADIN BLUE-EYES ULTIMATE DRAGON
TRAP & MAGIC KARTLARI:
YU-GI-OH(2 ADET) DARK ENERGY(2 ADET) BAIT DOLL INSPECTION(2 ADET) INFITE CARDS(2 ADET) MAGIC CYLINDER ANCIENT TELESCOPE(2 ADET) COLD WAVE DIAN KETO THE CURE MASTER(2 ADET) REINFORCEMENTS MONSTER REBORN RARE GOLDEN ARMOR DARK HOLE LAST WILL(2 ADET) DE-SPELL AMETHYST(2 ADET) HAMBURGER RECIPE REMOVE TRAP(2 ADET) THE REGULATION OF TRIBE FORCED REQUISITION PULSE CANNON MAGICAL HATS DARK WORKSHOP CHANGE OF HEART UPSTART GOBLIN FISSURE COMMENCEMENT DANCE COMPUTER MONSTER TURTLE OATH FAIRY'S HAND MIRROR SNAKE FANG OOKAZI THE RELLABLE GUARDIAN METAL DETECTOR DRAGON CAPTURE JAR INVIGORATION THE DEAD SU LIVINGS
arkadaslar bana exsodianın 5 parçasını werene bide dark magıan girl werene şu kartları werebilirim 3 baslı ejder bin ejder bebek ejder mavi gözlü b.ejder kırmızı gözlü b.ejder ejderha koumari kalenin gardianı çağrılmış kafa tası
kartdeğişirim. chavo ya dijkkat kendisi gay dir.sizden yararlanmasına izin vermeyin.
meraba ben yeniyim amahepinizden daha iyi duello oynuyorum o malübiyet
bende inanılamaz kartlar var
kendi bölümünüze gidin yoksa admine messaj atıcam
meraba
tamam özür dilerim
yu-gi-oh kartlarını değiş etmek isteğen varmı benim kuvetli bir destem var rai slifer ve taş kalpli var
merhaba ben yeniyim 3mısır tanrı kartım var orjinal verebilirim
meraba kimse benle konuşmuyor
ben seni şikayet ederim
bende kart tutkunuyum ama elime hiç elemental hero geçmedii hangi desteden çıkar bu elementel hero kartları ayrıca istanbulda oturuyom.Yu-gi-oh hakkında konuşmak isteyen pm ile msn adresini atsıın
ELEMENTAL HERO FLAME WİNGMAN&ELEMENTAL HERO ELECTRUM&ELEMENTAL HERO PHOENIX ENFORCER& ELEMENTAL HERO TEMPEST&POLYMERİZATİON verebilecek olan pm atsın(Lütfen istanbul içi olsun yoksa ilk önce kargo ile kartı gönderirsiniz)
bana exodia 5 parçasını verene blue eyes white dragon veririm
cevap veren yokmu
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR.BENDE ÜÇ TANE MAVİ GÖZLÜ BEYAZ EJDER VARGERÇEKTEN KARA KAOS BÜYÜCÜSÜ ÇOK GÜZEL BİR KART.BENDE 300 YAKIN KARTVAR KESKİN GÖZLÜ EJDER ÇOK SÜPERR BİR KART
bendeki kartlar keskin gözlü ejder:water atk:4500 def:5500 12yıldız (vallahada gerçek bu kartlar inanmamazlık yapmayın) karanlık sihirbaz:dark atk:2500 def:2100 7yıldız 5 başlı ejder :atk 5900 def :3500 12 yıldız en güçlü kartım kanatlı ra ejderi:atk:5000 def:4000 12yıldız kara zalim: atk:2600 def:1800 6 yıldız alevli üçbaş:atk:2900 def 1456 6 yıldız kaos büyücüsü:atk2300 def 2100 6 yıldız yuginin kartı alevli nefes (tuzak kart) alevlinefes topu ateşiyle tüm canavarları yakabilecek güce sahiptir (bunların 1 tanesi karşılığında(12yıldızlı)50kart isterim güzel)