ya ben o oyunu yükledim atta 631 mb ama açılmyo açılması için update mi yapılcak?
arkadarlar ben bu oyunu oynamayı cok istiyorum ama bir türlü başaramadım lünfen oyunun nerden indirildiği linki yazarsanız sevinirim ancak begginers bölümü o9lmasın onu indirdim ve kötü oldugunu gördüm oynun kensini lobisi olanı lütfen. sitesinden üyeliğini bile aldım ama basaramadım lütfen yazın??simdiden teşekkürler
ya arkadaşlar duelpass nasıl alınıyo bilen varsa söylesin
kardeşler ben size adresi verim siz duel pass ı ordan alın ok
hey ben oynamak istiyorum varmısın
ya oyunu indirdim ama oyuna giremiyom
yin yang mısın nesin her neyse resmin başına [simage]sonra resim ve sonrada [/simage] koyarsan görünür.
virüs girer mi? ablam bu yüzden yüklettirmiyo
kardeşim ne yavaş yükleniyo be öfffff sıkıldım 100000 dakkada 1
yada bu başka bişeydir adobe yazıyo baksanıza heyyy ben ne yüklüyorum şu an?
duelpass nee yaaaaaaaaaaaaaa????????? biri bana anlatsın
arkadaşlar verdiğiniz linkler için çok teşekkür ederim.ama gerçekten onun kartları varmış.nereden alabilirim?
oyunun singıl işte nasıl yazıyo unuttum oyunun singıl pleyır olanı var mı ben ne diom ya singıl pleyır nese anlayan arkaadaşlar oyunu singılı varmı ben onu indircem online istemiyo o dediğiniz şeyleri nerden indirebilirim joey possion falan
arkadaşlar bişi sorcam bu bedava lobbylere nsl gircem ben normal paralılara girebiliyom çünkü de duel pass point bitince oynayamıyon çünküde sölermisiniz lütfen