İS TİME DUELLLLL....... YUGİOH İZLİYORUMM....UYDU VAR D ÇOCUK
ya ben yugioh online oynuom da duel point die bişi war o bitince oynuamıon yeni account alman gerekio ve aldıın bütün kartlarda boşa gidio duelpoint de paralı alması
bilmeeen arkadaşlar var galiba edit deck e girin ordan yeni kazandığınız kartları destenize koyun ve save edip kapatın
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_scream_xXx ya bende açamadım
ben nerden yüklicem_?
quote:
Orjinalden alıntı: ahmeteris26
kaiba revenge veya joey the passionu rapid,share olmayan bi yerden bulduysanız bana haber verirmisiniz?pemberis@hotmail.com
Joey the passion isimli yugioh oyununuwww.yugioh.tr.cx sitesinden indirebilirsin.
nasıl yani ya oyna dio başka çıkıo
ala ben buraya girdimde oyna diooduu
[simage]ra[/simage]
ta beyler ben de bişi sorcam admlarda çok süper kartlar oluo tmm ilk başta oynaya oynaya çıkardı diorum ama sonuçta bi yere kadar demi ama adm 1 maç yapmış hiç görmediim kartlar koyuyo ortalığa admın da siniri bozuluo bunları nerden buldukları solermsniz
daha hızlı inmiyomu 1i 5 saat diğeri 7 saat
ya arkadaşlar joey the passiona ra slıfer obeliks yaması yokmu varsa söylermisiniz
hadiiiiiiii
kaiba the revengeyi bulan varmı
kimse yokmu
thousand eyes idol ne işe yarıyo
ne diosun be idolün efeği yokki normal canavar yok efeği sadece fusionu var relinquished ile birleşimi ve duelpass point die bişiy vrmış bitti duel yapamıom naapıcam
CRACKİ OLCAK HERHALDE ONUN AMA STİESİNİ BİLMİOM
yaw joey passion u bende oynuom ama şu online yugi oyununun bi resimlerini koysanız joey den bi farkı yoksa boşuna indirmeyin joey the passion oyunuda hamachi ile online oynanıo nede olsa
bende şuan bu siteden oyunu indiriom (aşağıda oyunun