Şimdi Ara

yu-ma-tu yt-8888

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 senedir bu sistemi kullanmaktayım.. çoğu stero ve sinema sistemlerinden ve müzik sistemlerinden kararlı ve bas tiz dengesi çok güzeel. son ses aç dinle. hiç bozulma ve distiryona uğramıyor.. piyasada çok nadir bulunan bi cihaz. üstünde dahili radyosu var. eQ mevcut.. kabin palstik arka kapağı sac.. merak ettiğim bu kadar ucuz bi sistem nasıl böyle kalite veriyor. kabin tasarımımı etki ediyor acaba..

http://img20.imageshack.us/img20/5632/hpim1563.jpg

yanında da pioneer in bu anfisi ve sierra sub kullanıyorum. anfi bu sub u yerinden oynatıyor.(sub 200 w rms..) bu anfiyi askerde bi albayın evini taşımaya gitmiştik adam çöpe atıyordu işe yaramaz diye bende işi bildiğim için atacağınıza bana verin komutanım dedim ve aldım.. harika bişey..

http://img822.imageshack.us/img822/5743/hpim15632.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmikeser -- 3 Ekim 2010; 12:11:00 >

• yorum yok mu arkadaşlar?
  • bu amfıyı kullandım .guzel bır beslemesı var.tweeterların bıraz basıt onu soyleyeyım.
  • kalite ve müzik zevki göreceli bir kavramdır..

eğer sen bu sistemle mutluysan ne güzel sana, çok paralar döküp aradığını bulamayanlarda var

ayrıca merak ettiğim bişey var, oto subwoofer i hangi amfi ile besliyorsun? subwoofer a herhangi bir crossover bağlımı? yoksa o subwoofer fullrange bütün frekanslar gidiyormu
  • yorumlar için teşekkürler. tizler standard güzel bi tweeter. arkasında 30 watt yazıyor içini açıp bakmıştım.. güzel tiz veriyor aslında.. bası resimdeki pioneer anfiden besliyorum.. dediğiniz gibi fullrange çalıyor. sadece anfiden tizleri sonnua kadar kısıyorum üst frekanslar gitmesin diye..orta ses ve tiz ihtiyacımı ise yu-ma-tu lardan karşılıyorum.. yu-ma-tu lar zaten dahili amplikatörlü.. iki tane rca kablosu ile pioneer anfiyi kulaklık çıkışına, yu-ma-tu anfili kolonları ise bilgisayarın normal ses çıkışına takıyorum böylelikle her ikisinden de ses çıkmış oluyor.. ilk baş bi ayar yapıp bas tiz mid dengesini ayarlıyorum sonrasında ses açma kısma işlemini pc den yapıyorumm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.