Şimdi Ara

Yugioh çular neden urban rivals ı denemiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu oyun internet üzerinden gerçek insanlarla oynanabilen çok güzel bir kart oyunu.
    Yu-Gi-Oh kadar etkileyici performansları yok tamam da lvl atlayan kartlar 50 dk de bir olan turnuvalar guildler
    boss kartlar.... daha bir sürü şeyi içinde barındırıyor

burada oyunun inglizce küçük bir açıklaması var talep çoğaldığı halde geniş bir türkçe rehberi yapıcam
    aslında ingilizcesi elementary kitaplar okicak seviyesinde olan herkes oyunu rahatlıkla keşfedebiliyor

ayrıca oyunda 5 lvl ı aşan arkadaşlarımız donanimhaber altında kurdugumuz guildimize katılabileceklerdir katılmak isteyenler bana pm atsın guildin tam adını size bildiririm

evet bunlarda sizin için kendim koydugum bi iki printscreen (ss)

burada lvl lara göre güzel bir ayrım yapıldığını görebilirsiniz

burada da herhangi bir rooma girdiğinizde oluşan görüntü
    ayrıca burada quick battle moduna alma gibi seçeneğiniz var böylecxe daha hızlı battle yapma şansınız olur ama genellikle lvl üstünlüğü sağğlamak için bu seçenek tercih edilmez
    the market gibi yerlerde kartlarınızı satabilir ya da kart satın alabilirsiniz
    atladığınız her 5 lvl da bir size boss kart verilir my deck veya my collectiondan destenizi düzenleyebilir ve de kartlarınızın yeteneklerine bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 14 Haziran 2008; 11:56:13 >

• bizim guilde gelin Dh turkish 7 member ımız var kurucu bnm ama sizin daha çok üye varsa size gelebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wild Child

bizim guilde gelin Dh turkish 7 member ımız var kurucu bnm ama sizin daha çok üye varsa size gelebiliriz

bizimde 6 kişi falan var ottomanla birlescez ordanda size ucariz ben bi konusim de :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wild Child

bizim guilde gelin Dh turkish 7 member ımız var kurucu bnm ama sizin daha çok üye varsa size gelebiliriz

benim nick jamshot

ben seninle iletişime geçerim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 15 Haziran 2008; 17:24:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.