Şimdi Ara

Yugioh hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Foruma ilk msjım. Tesadüf buldum burayıda.
    Bende bu joey the caos var. Bunun desteleri sabitmi yoksa fazladan kart yüklenebiliyormu bir şekilde. yoksa hep aynı kartlarlamı oynamam gerekiyor?
    Birde şu 600 küsur mb lık oyun var. O sadece online oynanıyor galiba. Bu ikisi dışında başka oynanacak yugioh kart oyunu varmı acaba?
    Kanald çocukta zindan zar canavarlarına kadar gösteriyor hep. Sonrasında başa alıyor. Ben ordan sonrasını seyretmek istiyorum. Dijitürkde hangi bölümde kaldı. O kısımlşarı nasıl seyredicem arkadaşlar:( yardım ederseniz çok sevinirim.

• ares ya da emule adlı birer program var orada yaz ve indirr sonra izle
  • YAAA YUGİOHUN İNTERNET SİTESİ NEDİR ACABA BEN Bİ TÜRLÜ BURAMIOM
  • www.yugioh-online.net e gir sonra download a tıkla indir oyna
  • joey the passion da oyun kazandıkça kart açabilirsin.onun dışında indiremezsin.eğer power of chaos serisinin başka bi oyununu(yugi the destiny,kaiba the revenge)alırsan joey deki kartların diğer oyunda da çıkar.
  • Arkadaşlar bu aresi indirdim ama hiç bişi arayamıyorum. Daha doğrusu arıyorda bulamıyor. Bu yugiohun bölümlerini nasıl nerden indiricem:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: wof

Herkese merhaba. Foruma ilk msjım. Tesadüf buldum burayıda.
    Bende bu joey the caos var. Bunun desteleri sabitmi yoksa fazladan kart yüklenebiliyormu bir şekilde. yoksa hep aynı kartlarlamı oynamam gerekiyor?
    Birde şu 600 küsur mb lık oyun var. O sadece online oynanıyor galiba. Bu ikisi dışında başka oynanacak yugioh kart oyunu varmı acaba?
    Kanald çocukta zindan zar canavarlarına kadar gösteriyor hep. Sonrasında başa alıyor. Ben ordan sonrasını seyretmek istiyorum. Dijitürkde hangi bölümde kaldı. O kısımlşarı nasıl seyredicem arkadaşlar:( yardım ederseniz çok sevinirim.

DIGITURK'te JOJO'da yeni sezona kadar hepsini veriyo.GX sezonuda dahil hepsini veriyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tbot Hakkında yardım...
    17 yıl önce açıldı
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    harita konusunda yardım plsss.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yugiohu yükledim açtım onlineye girdim başka birşeyler çıktı ne yapacam söylermisiniz sadece back yazısı var next yok birde türkçe nasıl yaparız hangi siteden
  • Yugioh online paralı. En iyisiwww.yugioh.tr.cx sitesinden beleş beleş oynamak.
  • yugioh gx başladı artık digitürkte
  • kimse yokmu
  • hey millet nerdesiniz
  • Üsküdarda oturan düellocuu yokmuuu
  • bide msnim sis2_emre@hotmail.com power chaos serilerini ordan atarmısınız
  • ya beyler bişi sorcam bu joey moey falan bişiler war ben bunu indirdim bunu online oynayamıoz mu
    cvp werirseniz sewinirim ve özellikle beles ve online bi yugioh oyunu warsa önerirseniz sewinirim
  • bu oyunun bi sitesi war mı?
  • karacacan bi başlık açsaydın ya bu oyunun sitesi varmı diye her yere yazıyon
  • siteye üye olcam hotmail i yazıyom kabul etmiyolar napıcam yardım edermisiniz
  • ya ufffffffff şu sorunun cevabını bi alamıyom ya 3 mısırtanrı kartımı daha güçlü yoksa exodyamı ?

Yugioh hakkında yardım
  • sana cevap veriyim 3 mısır
    kartı daha güçlü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.