Şimdi Ara

Yugiohhhh Bölümü Dİkkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlara ben bu bölümde artislenmeler oldu.Kızmayın!
    Forumum kurallarına uymuyoruz.Tabii siz derseniz jaden'de uymuyo.Haklısınızdır.Anlamadan bir şey yapmış olabilirsim.Ama açemilerde var bu forumda başka yani eskilerden giren var.Görüyorum ama yazan yok n'olur konuya mesaj yazalım.Çok geçmeden bu forumu/bölümü kurtara biliriz.
    ______________________________________________________________________Sayagılar
    _____________________________________________________________________jaden_yuki

• jaden_yuki
    Arkadaşlara ben bu bölümde artislenmeler oldu.Kızmayın!
    Forumum kurallarına uymuyoruz.Tabii siz derseniz jaden'de uymuyo.Haklısınızdır.Anlamadan bir şey yapmış olabilirsim.Ama açemilerde var bu forumda başka yani eskilerden giren var.Görüyorum ama yazan yok n'olur konuya mesaj yazalım.çok geçmeden bu forumu/bölümü kurtara biliriz.
    bu sözünle seni tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: genç ejder

jaden_yuki
    Forumum kurallarına uymuyoruz.Tabii siz derseniz jaden'de uymuyo.Haklısınızdır.Anlamadan bir şey yapmış olabilirsim.Ama açemilerde var bu forumda başka yani eskilerden giren var.Görüyorum ama yazan yok n'olur konuya mesaj yazalım.çok geçmeden bu forumu/bölümü kurtara biliriz.

genç ejder kopyala yapıştır yapma jaden yuki varya ona alıntı tuşuna bas en alta cevabını yaz
  • Yugioh bölümü senin eline kaldıysa vay halimize!
  • hayır ben öyle demedimki Jungle biraz dikkatli olalım dedim.Hatta bir daha oku ne demek istediğimi anlarsın hempimizin elinde demek istedim.
  • Bu arada yazımın acayip bir şekilde bozuk.
    Kelimeleri eksik yazıyorsun, devrik cümleler kuruyorsun, alakasız şeyler yazıyorsun.
    Yazarken biraz daha dikkat et lütfen.
  • o benden kaynaklanmıyor klavyeden....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yugioh Başlangıç Videoları
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Bu arada yazımın acayip bir şekilde bozuk.
    Kelimeleri eksik yazıyorsun, devrik cümleler kuruyorsun, alakasız şeyler yazıyorsun.
    Yazarken biraz daha dikkat et lütfen.

ONUN KLAVYEDEN KAYNAKLANIYOR ONU SUÇLAMAYALIM LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaden_yuki

Forumum kurallarına uymuyoruz.Tabii siz derseniz jaden'de uymuyo.Haklısınızdır.Anlamadan bir şey yapmış olabilirsim.Ama açemilerde var bu forumda başka yani eskilerden giren var.Görüyorum ama yazan yok n'olur konuya mesaj yazalım.Çok geçmeden bu forumu/bölümü kurtara biliriz.
    ______________________________________________________________________Sayagılar
    _____________________________________________________________________jaden_yuki

BU SÖZÜNLE SANA KATILIYORUM BRAVO

• quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

quote:

Orjinalden alıntı: genç ejder

jaden_yuki

genç ejder kopyala yapıştır yapma jaden yuki varya ona alıntı tuşuna bas en alta cevabını yaz

BUNDAN SONRA ÖYLE YAPARIM ÖĞRETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

Yugioh bölümü senin eline kaldıysa vay halimize!

sevgili jaden yuki kardeşim.bölümü kurtarma çabalarına girmene gerek yok bence.çünkü oyundan anlayan pek insan yok burda.bilenlerde sadece pc oyunuyla sınırlı.gerçek hayattaki kartlarla yapılan oyundan hiç haberleri yok.hatta orjinal kartın ne olduğunu bilen bile çok az burda.
    seni uzaktan izliyorum.biraz çaba göstermeye birşeyler öğretmeye çalışıyorsun ama seninde pek bilgin olduğu söylenemez.
    illaki devam edecem burda herşeyi öğretecem diyorsan önce kendin doğruyu öğren bence..

bak yugioh gxde bitti nerdeyse yeni sezon olan yugioh 5D başlayacak artık ama daha yugioh nun ne olduğunu bile doğru dürüst bilen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyramidCardShop -- 16 Mart 2008; 1:12:58 >

• Vay canına. Yine yelkenler fora. Pyra bu forumu seviyorum ya. Her girişimde suratıma bir tebessüm geliyor.
  • artislenmeler derken?
  • neyse boşverin...

çok saçmaladım.Zaten benide sıkmaya başladı.Yakaında yeniden görüşürüz.Silkroad oynucam.
  • quote:

o benden kaynaklanmıyor klavyeden....

O ne demek öyle yazan sen değil misin?
    Klavye kendisi mi yazıyor?
    O zaman en azından hızlı yazmaya çabalayacağına, biraz yavaş ama neye bastığına dikkat ederek yaz.
    Ya da mesajı yazdıktan sonra bi göz at.
    Tamam mı?

@slifer the sky dragon
    Ne diyim flood yapa yapa kendini kaybetmişsin.
  • quote:

quote:

o benden kaynaklanmıyor klavyeden....

O ne demek öyle yazan sen değil misin?
    Klavye kendisi mi yazıyor?
    O zaman en azından hızlı yazmaya çabalayacağına, biraz yavaş ama neye bastığına dikkat ederek yaz.
    Ya da mesajı yazdıktan sonra bi göz at.
    Tamam mı?

@slifer the sky dragon
    Ne diyim flood yapa yapa kendini kaybetmişsin.

...
      ...
    ;
      ...; ... ...
    ...
    sen şimdi kendin yazmıyonmu ne saçma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.