Şimdi Ara

yugiohtürke meydan okuyalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi destelerinizi yapında yugiohtürk e meydan okuyalım msj atı en az bi beş kişi olalım atcam mesjı haydi dh ciler yeteneklerimizi gösterelim onlara

1-apocalypse47
    2-Farlow
    3-Jungle Boogie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 7 Temmuz 2008; 16:25:12 >

• Eğer ciddi birşeyse ben ve dinozorlarım varız xD
  • Varım ama raislin ve eddie yi isterim.
  • raislin ve eddie sizi beklioz onlarda gelirse ztn meydan okuma mesajını atcam yugiohturke onlar hep buraya bilgisizsin fln die arsiv fln yolladılar gösterelim bilgisiz kimmiş b ağlarına katıldım şuana kadar aralarından hiçbirine yenilmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 7 Temmuz 2008; 16:26:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

raislin ve eddie sizi beklioz onlarda gelirse ztn meydan okuma mesajını atcam yugiohturke onlar hep buraya bilgisizsin fln die arsiv fln yolladılar gösterelim bilgisiz kimmiş b ağlarına katıldım şuana kadar aralarından hiçbirine yenilmedim

ağlarını paylaşabilirmisin burda bende katılmak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

raislin ve eddie sizi beklioz onlarda gelirse ztn meydan okuma mesajını atcam yugiohturke onlar hep buraya bilgisizsin fln die arsiv fln yolladılar gösterelim bilgisiz kimmiş b ağlarına katıldım şuana kadar aralarından hiçbirine yenilmedim

ağlarını paylaşabilirmisin burda bende katılmak istiyorum

ad:düellocular8
    şifre:www.yugiohturk.com
    (buağ dolu diil diğerleri dolu)

ag adi: ~Mi$T@«¤»KILL@~

ag sifresi: The_Kings

ağ:KaİbA
    şifre:123

ağ: Sands of Time
    pass: SoT

captaintsubasa123
    123456

• soriimi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king_atemu -- 8 Temmuz 2008; 0:09:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masal Oku
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bn pm attım ama cvp gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_atemu

soriimi acaba

SEN YUGİOHTÜRKDEN DEĞİL MİSİN?
  • baba yugioh yüklü deil saat şu an 5 filan hemen yüklüyorum.Deste hazırlıyım hemen
    Edit:Abuk subuk bişi yaptım güzel oldu sanırsam.ekle benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Guerrero -- 10 Temmuz 2008; 7:19:38 >
  • beyler yugiohturk 'E meydan okumanız imkansız bir şey gibi bir olay oluyor bende oradan bir oyuncuyum sitemizde 16524 üye war bu üyelerin 100'ü devamlı aktif bu 100 oyuncu içinde 3 tane deil en az 50 tane iyi oyuncu war onun için sizin 3 kişiyle karşımıza çıkmanız yugiohturkde meydan okumada ben oynuyacağım diye seferberlik oluşturur :D
  • Ygoturk(Biz) ve Siz...Delirmiş olmanız lazım apoylace senle daha önceden yapmıştık ve seni yenmiştim.Ygoturk çoğunlukla Kcvds oynuyor.Kcvds oynayalım he? Asıl bilgi orda gösteriblir size bi şov yapalım.Bize meydan okursanız Meydan Okuma bölümümüz var.Bekliyoruz hiç durmayın
  • -----------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallet_35 -- 14 Kasım 2015; 20:23:05 >
  • tibo beni unuttun Ben Axel(Hasan) bakma turnuvalara katılmıyorum diye.Eğer Jtp isterseniz Legend Of Rare tEAM ve Tnl sizle ilgilenir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambo302

tibo beni unuttun Ben Axel(Hasan) bakma turnuvalara katılmıyorum diye.Eğer Jtp isterseniz Legend Of Rare tEAM ve Tnl sizle ilgilenir...

hacım ayıp edion wallah sitenin en iyi 3ü geldi birden aklıma
  • Ben yugiohtukün bir üyesiyim beni ordakiler tanır.

Eğer böyle bir eydan okuma yaparsanız çok ama çok yüksek bir ihtimalle kaybedersiniz yugiohtürkte çok ama çok güçlü kişiler var ve sizi kolaylıkla yenebilirler.

Bu arada apocalypse seninle duello yapmak isterim benim hamachi nickim GaReZ mutlaka görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentDoom -- 13 Temmuz 2008; 1:24:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: garez482

Ben yugiohtukün bir üyesiyim beni ordakiler tanır.

Eğer böyle bir eydan okuma yaparsanız çok ama çok yüksek bir ihtimalle kaybedersiniz yugiohtürkte çok ama çok güçlü kişiler var ve sizi kolaylıkla yenebilirler.

Bu arada apocalypse seninle duello yapmak isterim benim hamachi nickim GaReZ mutlaka görürsün.

ya garezcim bende strappa possesso artistliğimize luzum yok deneyerek görsünler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pallet_35

quote:

ya garezcim bende strappa possesso artistliğimize luzum yok deneyerek görsünler

Haklısın abi bi an kendimi tutamadım son zamanlarda böyleyim çok artistlendim ya

• quote:

Orjinalden alıntı: alphino

quote:

yugiohturkte neymiş 16.000 küsüratlı üye varmış bizde az var ama hepside ç.o.k i.y.i. duellocular (ben acemi gibi bişeyim) tamam mesala kimileri var kaç yaşında hala yugi oynayan ama onlar hariçinde nedeyse hepsi süper olduğunu sölememde gerek bile yok ygo turk te neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

siteye girip kendin anlaya bilirsin ve bilmeden konuşuyora benziyorsun

• Bazılarının yaşıdı sayayım sana

Frost 17
    Ben 17
    Hasan abi 25
    Cengiz abi(25)
    Mertcan 21
    Hüsniyee :D 21
    şuan aktif olmayan ama var olanlar işlerinden dolayı siteye giremiyorlar

Pharaoh abim 25
    Aminos abim 30
    Zerhat :D 24(Askerde)

Daha saymama gerek yok dimi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.