arkadaslar benımmı karekterımde sorun var yok wow bu ısın .... cıkardı artık uzerı full mavı olan bı mage dps olarak benı dun gectıgını gorunce yuh artık dedım uzerımde 269 spell %6crıt %1 chance hıt var ben lock um talentler suan des. yaptım ordan gelen crıt sansları fılan da ama bu spell ve crıtlerle bıle arkadasımın alt carı olan mage ı dps de gecemedım ... (baya bı dalga gectıler gururuma dokunda )... bayadır pvp de yapmıyodum bugun bıraz pvp yapım dedım wsg ye exl olucaktım fılan elıne sılah almıs warrıor kı uzerındekı valor set ı (benım uzerım full epıc t1.t2 ıtemelr var trınketler rıngler hep spell ve crıt ) warrıor arkamdan charge oldu fear verdı pet fear da fılan pet feradan cıkmadan öldüm ... benım anlayamadıgım olay hp 4.6 succubus du pet o sıra ımp le 5.1 kusur ama feardan cıkmadan 2k 2k dmg verebılıyo 2 kez 2k vursa executes vursa sonda sen adama vurmadan ınıyosun kı death coıl e dewamlı basıyodum o sıra feardan cıksam dırek death coıl vurucaktım ....yanı dps ler yukselıyosa ona lafım yok normal sb bu spelller ıle 750- 800 crıt sız dmg bu des. talentle 7/7/37 talent sıstemı ama full mavı ıtemlı mage frost mage bıde benden fazla dmg vura bılıyo ... bun bıraz hakızlık oluyo bence ...
talent in drakedog un talentleriyle aynı oyuncuya bakar şaka şaka bu arada warrior u pek bilmiyorum warrior nasıl fear atıyo ya
inmitading shout 'la fear atıyor (3dk cooldown)
ben pek anlamadım olayı,siz bu olayı eşit bi boss üzerinde deneyin,çünkü mavi item lı bi mage in t1.t2 set li bi dest wl geçmesi imkansız.çünkü adamın üzerinde sağlam spell dmg yoktur mavi itemlarla.
warriora ölmen biraz olabilir geldide...gerçekten ya t1/t2 mix bir warlocku mavi itemli bi magein ezmesi çok zor. tabi mage'in oyunculuğunu görmediğim için fazla bişey diyemicem... Bu arada uzun süre sonra charın ile ilk defa oynuosan (banada çok oldu) biraz unutuyorsun oynamayı... ayrı kaldın mı bu aralar wowdan?? :D
WL un kesemeyeceği bir class yoktur ama şanssızlık belkide arkadaşların dediği gibi olmuştur..
o kadar item farkında seni geçmesi biraz zor ama olay wl-mage ye bakarsa mage nin zaten wl den daha yüksek dps yapması gerekiyor normal şartlarda hatta şuan bile adeletsizlik var çnk mage nin dps wl den çok yukarı değil...halbuki oyunun açıklamasında mage ler için oyunda en iyi dps i yapan class dır diyor...daha sonra rogue larda ise mage ye en yakın dps i yapabilecek class şeklinde tanıtıyor ama gelin görünkü rogue lar ve wl lar mage yi geçebiliyor buda blizz in artık herkesi sevindirmek için oyunu çocuk oyununa çevirdiğini gösteriyor...
herkes dps yapmak istiyor ve herkes bc de bunu kazanacak herkes dps class olacak...
oyun artık son dönemleri bence oyun bitti uzatmak için de blizz habire bişey yapıyor...
Evet Kevin katılıyorum açıp Game Manual kitapcıgınız varsa bakın.. Mageler için en iyi menzilli DPS derken, melee de ise Roqular için aynı durum söz konusu. Ama warlockların magelerden çok da aşağı kalır yanı yok.. Ee zaten pvp'de warlock la milleti almak easy mode, raidlerde de deli gibi dps yapıyorsun :P Herkes Warlock açsın da blizz bayram etsin:P
mage area olan yerlerde mi geçti seni? Ayrıca warlock talentlerini pek bilmiyorumda bi talent sisteminde mageler ile yarışıyorlardı bizim eski guildde.
quote:
Orjinalden alıntı: FatalERROR!
mage area olan yerlerde mi geçti seni? Ayrıca warlock talentlerini pek bilmiyorumda bi talent sisteminde mageler ile yarışıyorlardı bizim eski guildde.
dest wl.
dest.wl çok agro alır ayrıca bwl-mc yapan bir guild de isen dest. gidemezsin çok açık ve net...
Learn to Play
bu işler ne yazıkki böyle yapcek bişey yok :))
Kankam benim :) L2P :)))
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
dest.wl çok agro alır ayrıca bwl-mc yapan bir guild de isen dest. gidemezsin çok açık ve net...
ewy cok saol bende nerde hata yapıyorum demıstım. ama anlamadıgım bırsey var canım bugun des. talentle oynamak ıstıyo pvp kasarım butun gun hem degısıklık olur dıyemezmı ?bıde onemlı olan yardımcı olmak bılmıslık taslamak degıl bence tabı bu benım gorusum...
quote:
Orjinalden alıntı: santanio
Learn to Play
ben sadece bana garıp gelen bır seyı yazdım wowda eskı bı oyuncu degılım ama wow oynamaya dun bıle baslamıs olsam wow en ıyı oynuyan oyuncu dısında (tabı bunu pvp bazında soyluyorum nasıl en ıyıyı secıceklerse artık ) kımse bana gelıpte burda oynamayı ogren dıyemez cunku 1. senden ıyı pvp oyuncusu mutlak var 2. belkıde wow a aynı anda baslamıs olsak ben senden daha ıyı bı pvp oyuncusu olurdum ...3. belkıde senden daha ıyı bır pvp oyuncusuyumdur !!!
kim demiş arkadaslar MC/BWL yapan guildlerde dest olamazsın die...Büyük inst.daki görevin soulstone ve isteyenlere healthstone vermektir gerisi boş...Bu ikisi içinde dest olmakla diger talentlere yönelmek arasında bi fark yok birtek demon olursan healthstoneun 200 fazla hp basar...Ben oyuna başladıgımdan beri full dest gidiyorum kimsedende nie böle lafı gelmedi... Buarada mageler hala imba dmgerlar bu kesin ama normal bi runda böledir büyük ve uzun bosslar işin içine girdimi lock life tab roguelar zaten her daim dps magei geçebiliyo bizim guildin lockları genelde MC runlarda magelerle yakın vuruyorlar son mc grubundada ilk 5de 1 mage vardı oda 3.oldu...
quote:
Orjinalden alıntı: yeku
quote:
Orjinalden alıntı: santanio
Learn to Play
ben sadece bana garıp gelen bır seyı yazdım wowda eskı bı oyuncu degılım ama wow oynamaya dun bıle baslamıs olsam wow en ıyı oynuyan oyuncu dısında (tabı bunu pvp bazında soyluyorum nasıl en ıyıyı secıceklerse artık ) kımse bana gelıpte burda oynamayı ogren dıyemez cunku 1. senden ıyı pvp oyuncusu mutlak var 2. belkıde wow a aynı anda baslamıs olsak ben senden daha ıyı bı pvp oyuncusu olurdum ...3. belkıde senden daha ıyı bır pvp oyuncusuyumdur !!!
Yeku aynı duyguları zamanında bende tattım şimdi az çok oynaya oynaya oturuyo taşlar yerine. karşındakinin sana ne atacağını veya atmadığı zaman hımm colldowndaymışı zaman geçtikçe öğreniyosun. CRIT oyunun en çıldırtan kısmıdır. bi rogue üstü ne olursa olsun critlemediği sürece keserim ki (%30 lara varan ve geçen critşansları vardır). ya critlerse 2500 vurdu napıyım yapcak bişi yok . ben critlemedim o critledi veya hiç vurdurtmıcaktım ama vurdu napıyım olmadı yapamıyorum onuda ilerde öğrencem demekki (felhunterla stealt yaptırmıyorum ama bu seferde deneyincede seduce yapamıyorum gene vuruyo soul linkli talente geçsen hızlıca pat değiştirsem onuda başarırım heralde) . bu işler hem şans hem de learn to play. benle sidik yarışına girmene gerek yok senden iyi olurum demene de. Ben senden veya başkasından iyiyim demedim. Pvp yi çok çok sevmiyorum talentlerimin pve ye kurulu olduğu için ne healtim yüksek nede instant conf. atıyorum.
çnk desc. gittiğin de afllication gidemez sin ve bu demektir ki siphon life nightfall olamayacak desc gittiğinde genel olarak fire spell ler üzerine yogunlaşılıyor...
git senin dediğine göre hs ve ss için ordaysak demon gidelim o zman hem daha fazla hp li hs veririz hemde soul link ile ölmeyiz yada master summoner la gelen özellikleri kullanırız ...
genelde guildler talent lerine kadar kontrol ediyor...mage ler nasıl bwl mc de fire olmuyorlarsa wl de öyle olması gerek bence...
Şahsen 2 tane endgame guilddede talentim 5/13/33 tü.. Warlockun yeterli +spell damage i varsa destruction olması bir dezavantaj değildir (eğerki agro management ını iyi yapar ise).. aksine sağlam damage yaptığı için raidlerde damage açısından katkı sağlar.. Damage meterda 2 guildimdede damage meterda ilk 5 e giriyordum , kimsede bana şu talent ol, şöyle yap demedi, diyemezde.. şahsen destruction talentini yüksek + spell damage olunca alınmasını tavsiye ederim, ayrıca mananında yüksek olması iyi olur.. onun dışında başlığı açan arkadaş magelerden bahsetmiş, mage inde lock unda birbirine karşı bir üstünlüğü yok..item, tecrübe, talent, pet vs.. gibi birçok etken var pvp de..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme