Şimdi Ara

Yuh Artk ! Adamlar 145 TL ye Gökteki Yıldızı Satıyorlar!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

biz alsak kayar kesin hay ben bu bahtsız başımı

• sahibinden ossuruk satılır 1. kalite kuru fasulyeden imal edilmiştir 04.01.2010 17:00 sularında atmosfere salınmıştır termal kamerayla güneye baktığınızda atmosferde gezindiğini görebilirsiniz sevgilinize hoş bir hediye olabilir.(fiyat için telefon ediniz 444 44 44)
  • Aman dikkatli olun derim, alacağınız yıldıza bağlı akıllı yaşam formu varsa dava mava açarlar bak.
  • Yıldız kayması diye birşey yoktur arkadaşlar.
    Yıldız kayması diye tabir edilen şey Atmosfere girerken yanan ve gökyüzünde ışıklar yaratan meteorlar oluyor :)
  • bu devirde kafayı kullanan parayı bulıuyor vala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

kargo parası kime ait.

• Bu kadın milletide zaten bu tip akıl almaz lüzumsuz ve saçma işlerede hasta olurlar.

Evrim dönemi içinde şiddete maruz kalmak ve aşağılanmak o kadar genlerine işlemişki herzaman başkaları tarafından özel ilgi ve pohpohlanmaya muhtaçlar. Bu pohpohlanma dönemi gene evrim süreci içinde kafadan birkaç milyon yıl sürmeliki erkek gibi özgüveni yerinde canlılar olsunlar.

Güçlü bir erkeğin kadınını pohpohlaması ve ona kul köle olması kadınları mest ediyor. Şu duygudalar sanki; bütün dünyanın kadınları ezilir dayak yer. Ben başkayım. Ben farklıyım ve onun içindirki erkeğim bana böyle güzel muamele yapıyor çünki hak ediyorum ve dünyanın en güzel kadını benimmmm.

İnanmıyorsanız gidin çirkinliği bariz ortada olan bir kadına çok güzelsin deyin. Yok canım diyecektir ama o yok canım derken öyle bir ses tonuyla diyecektirki tabi ya ne sandın der gibi diyecek

Kadınlar benim çok ilgimi çekiyor. Sırf onların psikolojilerini incelemek, zarf atmak ve çaktırmadan onları okumak. Ve sonrada arkadaş ortamında kadın olgusunu konuşmak, yapılan tecrübeleri, gözlemlemeleri paylaşmak ve gülmekten kırılmak. Çok güzel oluyor.

Arkadaşın biri evli bir kadınla gizli bir ilişki yaşadı. Yapma dedik çok ihtar ettik ama teklifin hep kadından geldiğini bize ıspatladı. Genede yapma diyorduk ve sözümüzü dinledi bıraktı. Allah kimsenin başına vermesin kadının 2 yetişkin çocuğu vardı ve kocası işinde gücünde biriydi. Niçin bunu yaptığını sormuş arkadaş. Kadın kocasının yatakta iyi olmadığını anlatmış. Şu işe bakın yaa. Gerekçe bu olabilirmi? Arkadaş anlatıyor bize. Kesin diyor yatakta bana yaptıklarını kocasına yapmıyordur sonrada kocası suçlu oluyor. Arkadaş en sonunda dayanamayıp kadının suratına suratına şu sözleri söylemiş. Kızım kocan o..sp..yamı gidiyor, yok, dostumu var, yok, kumar içki, yok. Burada o..sp.uda sensin kalt.klık yapanda sen. Kocanı bari bu yaptığın iğrençliğe sebep gösterme günah keçisi yapma herifi demiş ve si.tir etmiş. (Bu olaydaki karakterlerin ve konunun gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur ve tamamen uydurmadır!!!)

Bu tip olayları çok duyuyor ve çok şahit oluyorum ve açıkçası evlenmekten korkuyorum.

Biraz kadın düşmanlığı yapar gibi oldu. Karakteri düzgün kadınların çoğunlukta olduğuda bir gerçek. Genellemek yanlış olur. Neticede hepimiz bir anneden geldik.

Allaaah konu nerden nereye gelmiş. İdare edin artık yazdıkça arkası geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 5 Ocak 2010; 3:39:04 >

•  Yuh Artk ! Adamlar 145 TL ye Gökteki Yıldızı Satıyorlar!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

Yuh Artk ! Adamlar 145 TL ye Gökteki Yıldızı Satıyorlar!!

• Hiçbir geçerliliği olmayan bu uygulamanın duayeni ABD menşeli yabancı bir sitedir ve bu işi 1979 yılından beri yapmaktadır.

Adını vermeye gerek yok şimdi, kolayca bulunabilir zaten.

O sitede aynen şunlar yazmaktadır:

Q: Am I buying the star? (Anlamı: Yıldızı satın mı alıyorum?)

A: No. We do not own the star, so we cannot sell it to you. This is like adopting the star. This star is associated with that special someone. It is something you can point at to know that there is something special out there for you. (Anlamı: Hayır, biz yıldız alıp satmayız, bu bir yıldızı evlat edinme gibi birşeydir, uzayda bir yerde size özel birşey olduğunu bilirsiniz sadece)

Q: Will the scientific community recognize my star name? (Anlamı: Bilim dünyası isim verdiğim yıldızı tanıyacak mı?)

A: No. We are a private company that provides Gift Packages. Astronomers will not recognize your name because your name is published only in our Star catalog. (Anlamı: Hayır, biz hediye paketleri satan özel bir şirketiz, astronomlar sizin isim verdiğiniz yıldızı o isimle tanımayacak, verdiğiniz isim sadece bizim yıldız kataloğunda bulunacak)

Sanırım herşey çok açık...

Sevdiğiniz biri için paranızı başka tür hediyelere yatırmanız en mantıklı seçim olacaktır!

• beyaz şova çıkmıştı bi ara bu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.