Şimdi Ara

Yuh Artk ! Adamlar 145 TL ye Gökteki Yıldızı Satıyorlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YORUM YOK MİLLET DAHA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞ

http://www.sahibinden.com/gokyuzundeki_bir_yildiza_sevdiginizin_ismini_verin-65WQQaXQQ20099730WQQpXQQdisplayitem

SENI SEVIYORUM DEMENIN EN PARLAK YOLU

SEVDIGINIZE YILDIZ HEDIYE EDIN, MUTLULUGUNUZ YILDIZLARDA PARLASIN

* 54x40 cm ebatlarında sadece size, özel olarak hazırlanmış, paspartu üzerine gümüş renk çerçeveli, üzerinde isimlendirmiş olduğunuz yıldızınızın ismi, tarihi ve koordinatları yazılı, mühürlü Internatıonal Star Certificate tarafından onaylanmış ve imzalı sertifika,
    * Sadece size özel hazırlanmış hazırlanmış, yıldızınızın ismini, teleskopik koordinatlarını, yer aldığı yıldız kümesini ve yıldızınızı işaretli bir şekilde gösteren siyah beyaz yıldız haritası,
    * 45x35 cm ebatlarında, isimlendirmiş olduğunuz yıldızın ait olduğu takımyıldızının çerçeveli ve mitolojik öyküsü anlatılmış şekli ile mitolojik portresi,
    * Size özel olarak hazırlanmış uzayda, yıldızınızın yerini gösteren renkli gökyüzü haritası,
    * Yıldızınızın yazılı bilgi belgeleri,
    * Yıldızı hediye edeceğiniz kişiye özel olarak verilecek, sizin dileklerinizin ve mesajlarınızın yer aldığı hatıra mektubu,
    * Size özel yıldız kolye veya yıldız bilezik.

INTERNATIONAL STAR CERTIFICATE Platin Paket bilgi dokümanları size özel olarak hazırlanan yıldız dosyası içerisinde, hediye paketi ile sunulmaktadır.

Ayrıca YILDIZ KATALOG bölümünden yıldızınız koodinatlarını, ait olduğu takımyıldızı, ismi ve tarihini görebilir, GOOGLE EARTH ile yıldızınıza yolculuk yapabilirsiniz.

Türkiye'nin neresinde olursanız olun, sabah 08:30 akşam 20:00 saatleri arasında, 0312 4666502 no'lu Yildizal müşteri hizmetleri hattı'nı arayarak ya da E mail aracılığı ile, yıldızınızı isimlendirebilir, yıldızların isimlendirilmesiyle ilgili öğrenmek istediklerinizi sorabilir, dilek ve öneri taleplerinizi Yildizal yetkilileri'ne iletebilirsiniz.

edit: içerik eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneronline -- 4 Ocak 2010; 16:59:41 >

• Bence gayet güzel. Sevgilinize böyle bir armağan verdiğinizi düşünsenize, ne kadar mutlu olur
  • s0 what?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horizons.

Bence gayet güzel. Sevgilinize böyle bir armağan verdiğinizi düşünsenize, ne kadar mutlu olur
    Al bir de burdan yak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horizons.

Bence gayet güzel. Sevgilinize böyle bir armağan verdiğinizi düşünsenize, ne kadar mutlu olur
    Ucuzmuş la Bizim Burda Arsalar Falan Cok Pahalı, Bir Kaç Yıla Kalmaz Değerlenir Zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypothetical

iyide adamların kendi malımış gibi satıyorlar nasıl iş bu bi sertifikaya adını yaz yolla gitsin sanki bu benim yıldızımdı diye gidip görme şansın var garip bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Ucuzmuş la Bizim Burda Arsalar Falan Cok Pahalı, Bir Kaç Yıla Kalmaz Değerlenir Zaten

Alıntıları Göster
    Kimin yıldızını kime satıyo bunlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Alıntıları Göster
    Yanlış bilmiyorsam Nasanın böyle bir uygulaması var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Alıntıları Göster
    ben de geçen benim yıldızı kiraladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Yanlış bilmiyorsam Nasanın böyle bir uygulaması var.

Alıntıları Göster
    Akşam gidip bir kaç yıldız toplamak istiyorum. sevgilime verecek gerçek bir yıldız istiyorum. hepsi nokta gibi zaten, cebime koyar 15 tanesini sevgilime hediye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Akşam gidip bir kaç yıldız toplamak istiyorum. sevgilime verecek gerçek bir yıldız istiyorum. hepsi nokta gibi zaten, cebime koyar 15 tanesini sevgilime hediye ederim.

Alıntıları Göster
    kargo parası kime ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

kargo parası kime ait.

Alıntıları Göster
    Bu uygulamayı 3-4 yıl önce de duymuştum.
  • quote:

kargo parası kime ait.

Alıntıları Göster
    Güneş te bir yıldız. Acep kapmışlar mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Bu uygulamayı 3-4 yıl önce de duymuştum.

Alıntıları Göster
    Doktordan temiz yıldız var isteyen pm atsın.
  • quote:

kargo parası kime ait.

Alıntıları Göster
    Ayni belgeleri ben sana hayrina yapayim ver kiz arkadasina:D

Bayandan Kiralik Yildiz.. Gunlugu 10 Lira.
    Ciziksiz Yildiz ,Cizik bulana bedava
    2000 Model Yildiz
    Aya cak yakin yildiz.
    Kaymayan Yildiz 2010 Model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 4 Ocak 2010; 17:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Doktordan temiz yıldız var isteyen pm atsın.

Alıntıları Göster
    Yeni evli bir çift balayına çıkmışlar. Bir gece sahilde yürümeye başlamışlar, ellerine taş alıp denize atıyorlarmış. Kadın denize atıyorum diye yanlışlıkla çalılara doğru atmış ve bir şişenin kırıldığını ve bir sesin geldiğini duymuşlar. Hemen oraya gitmişler ve kadın oradaki şarapçıdan özür dilemeye başlamış. Şarapçı adam ise:

- Özüre gerek yok. Ben bir cinim. Bu şişenin içinde yıllardır hapistim. Beni kurtardınız, benden üç dilekte bulunabilirsiniz! demiş.

Adam:

- Çok paramın olmasını istiyorum! demiş.

Şarapçı uzunca bir süre konsantre olmuş ve şöyle demiş:

- İsviçrenin şu bankasında, sizin adınıza şu numaralı bir hesap açıldı ve hesaba; 1 milyar dolar yatırıldı! demiş.

Kadın, bir yat istemiş, cin yine konsantre olmuş ve:

- Bodrumun şu koyunda, şu adlı, şu boyda, şu özellikli yat, sizi bekliyor! demiş.

Adam, kocaman bir ev istemiş. Cin yine konsantre olup:

- Miami'de bir villa sizi bekliyor! demiş.

Karı, koca teşekkür etmiş. Tam ayrılacaklarken cin:

- Benim de sizden bir isteğim var! demiş.

Karı, koca kabul etmiş. Cin:

- Uzun süre kadınsız kaldım. Karınızla yatmak istiyorum! demiş.

Karı, koca düşünmüşler: "Ulan bunun kadar paramız, malımız oldu. Kabul etmezsek bunları kaybedebiliriz!" demişler ve kabul etmişler. Cin bir otel odasında işini bitirmiş ve balkonda sigarasını tüttürüyorken kadına sormuş:

- Kocan kaç yaşında demiştin?

Kadın:

- 37

Cin de, kadına dönerek:

- Demek kocan 37 yaşında ve hala cin hikayelerine inanıyor!...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Ayni belgeleri ben sana hayrina yapayim ver kiz arkadasina:D

Bayandan Kiralik Yildiz.. Gunlugu 10 Lira.
    Ciziksiz Yildiz ,Cizik bulana bedava
    2000 Model Yildiz
    Aya cak yakin yildiz.
    Kaymayan Yildiz 2010 Model

Alıntıları Göster
    enayi arıyorlar, sertifikaymış İleride uzay yolculuğu mümkün olursa, ilk ayak basan kapar yıldızları.Türkler boş yıldız bulursa hemen gecekonduyu diker, sertifika falan da sökmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

enayi arıyorlar, sertifikaymış İleride uzay yolculuğu mümkün olursa, ilk ayak basan kapar yıldızları.Türkler boş yıldız bulursa hemen gecekonduyu diker, sertifika falan da sökmez.

Alıntıları Göster
    Trilyonlarca hatta daha fazla yıldız olduğu düşünülürse bence şu anlık bir sakıncası yok, hatta çok güzel bir uygulama.

Teleskopu olanlar yıldızını gözleyebilir. Gök haritasından yıldızınısı bulmanız yeterli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Trilyonlarca hatta daha fazla yıldız olduğu düşünülürse bence şu anlık bir sakıncası yok, hatta çok güzel bir uygulama.

Teleskopu olanlar yıldızını gözleyebilir. Gök haritasından yıldızınısı bulmanız yeterli olur.

Alıntıları Göster
    Bende dün akşam aldım arkadaşlar..Kutup Yıldızın 3 cm köşeinde minicik birşey..Adını PressTV koydum..isteyenler bakabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Bende dün akşam aldım arkadaşlar..Kutup Yıldızın 3 cm köşeinde minicik birşey..Adını PressTV koydum..isteyenler bakabilir..

Alıntıları Göster
    biz alsak kayar kesin hay ben bu bahtsız başımı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.