< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
babam 2021 sıfır dizel duster almış ya 232.000 tl ye saçma değil mi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu devirde aldığın herşey kar. yarın fiyatı 250 bin olur. şu an dolar 9,85 olmuş vaziyette. yükselme durumuna geçmiş. hayırlı olsun diyorum sadece..
-
Sahibindende 300den aşağı yok 0 dizel duster
-
zaten şimdi 257 bin tl olmuş hocam önceden girmişti sıraya
o siteye bakılmaz abi kendi sitesinde 1.5 dizel 4x2 257 bin tl bizim aldığımız da bu zaten önceden sıraya girdiği icin 232 bin tl ye almış herhalde
duster benim nazarımda leş gibi araç. konfor sıfır. tek özelliği motor şanzıman. başka hiç bir özelliği yok. ama aracın sıfır olması görece olarak uygun fiyata alınmış olması var. kullanın gitsin.
-
Kullan pahalıya sat kullandığın likar kalsın. Durum bu olmuş yazık bu ülkeye (size değil lafım asla)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en ucuz suv hocam başka seçenek yok ve bizim peder de suv dışı arabada yapamıyor
.
peder nedir Allah aşkına anne ve babaya ne oldu..
-
peder ve baba aynı şey zaten sizi rahatsız eden nedir ? ikisinin de kökeni aynı
İyi yapmış piyasadaki ikinci eller ne kadar temiz ne olduğu belirsiz yeri yurdu belli olanlar zaten pahalı
Ayrıca bugün pahalı diyeceksiniz yarın 350 bin olmayacağı belli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam anlayamadım önceden sıraya mı girmiş?
-
Senin pederin ensesi kalin demekki paraya bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nick bilgi uyumsuzlugu..232 bin para mı günümüzde..dizel c suv almış adam o paraya ki bedava sayilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sex ile sextant arasında ki farkı biliyormusunuz ?
Neyse bu arada sıfır sıfırdır, hayırlı uğurlu olsun, Rabb’im kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Sen -ki ekinin ne zaman ayrı yazılacağını biliyor musun? Görünüşe göre hayır…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır araba almışsın daha ne istiyorsun
Senin nazarın da neden "Leş" gibi bir araç söylesen de biz de öğrensek???
bu devirde aldığın herşey kar. yarın fiyatı 250 bin olur. şu an dolar 9,85 olmuş vaziyette. yükselme durumuna geçmiş. hayırlı olsun diyorum sadece.. |
peder nedir Allah aşkına anne ve babaya ne oldu.. |
Sen -ki ekinin ne zaman ayrı yazılacağını biliyor musun? Görünüşe göre hayır…
![]() |
hayır yüce peder ruhumu bağışla ve kutsal ekmeğinden bana ver amen diyeceğim knk
|
duster benim nazarımda leş gibi araç. konfor sıfır. tek özelliği motor şanzıman. başka hiç bir özelliği yok. ama aracın sıfır olması görece olarak uygun fiyata alınmış olması var. kullanın gitsin. |
sana ne bilader ister peder derim ister baba herkesi kendi değer yargıların ile kıyaslamayı bırakın artık nickine ispanyolca yazmış gelmiş babama peder dedim diye duyar yapıyor
|
Nick bilgi uyumsuzlugu..232 bin para mı günümüzde..dizel c suv almış adam o paraya ki bedava sayilir
|
İnsanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Neymiş peder deme. Peder kelimesi Farsça kökenli olup baba anlamına gelir. valide Arapça kökenlidir mesela. Osmanlıca’da yaygın olarak kullanılmıştır. Diğer bir anlamı da hristiyan din adamları için bizde papaz kelimesi yerine kullanılır. Türkçe karşılığı olan baba kelimesi kullanılsa daha iyi olur ama kullanılması sorun da teşkil etmez çünkü dilimize girmiş bir kelime.
|
peder deme.baba de |
Benzer içerikler
- riken lastik yorumları
- sıfır araç ilk muayene tarihi
- findeks notuna bakmayan araç kiralama
- 3 boyutlu jant deneme
- bmw l7 e38
- sıfır megan 4 fiyatları
- corolla cross nerede üretiliyor
- 2025 golf fiyat
- 2025 transporter
- bmw jeep 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X