Şimdi Ara

Yukarı açılan dolap menteşesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mutfaklarda şu yukarı açılan dolapların menteşeleri vardır böyle ikiye kırılıp düzelen. En yukardayken kilitlenir.

Bu menteşe sistemlerinden alıp yenilemem lazım nereden alınır bunlar? Alsam kendim yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 19 Haziran 2015; 16:05:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yukarı Açılan Dolap Menteşesi Sorunları

Yukarı açılan mutfak dolapları, mutfaklara modern ve işlevsel bir görünüm kazandırır. Ancak, bu menteşeler zamanla gevşeyebilir veya hasar görebilir ve aşağıdaki gibi sorunlara neden olabilir:

• Kapının düzgün kapanmaması veya açılmaması
    • Kapının menteşeden çıkması
    • Kapının gıcırdayarak açılması veya kapanması

Yukarı Açılan Dolap Menteşesi Ayarı Nasıl Yapılır?

Yukarı açılan dolap menteşelerini ayarlamak için şu adımları uygulayabilirsiniz:

1. Menteşeleri sabitleyen vidaları gevşetin.
    2. Kapıyı istediğiniz konuma getirin.
    3. Menteşeleri sabitleyen vidaları sıkın.

Yukarı Açılan Dolap Menteşesi Sorunlarını Giderme

Menteşe ayarı sorunu çözmezse, daha ciddi bir sorun olabilir. İşte kontrol etmeniz gereken birkaç şey:

• Menteşeler gevşek mi? Menteşeleri sabitleyen tüm vidaları kontrol edin ve gerekirse sıkın.
    • Menteşeler hasarlı mı? Hasarlı menteşeleri yenileriyle değiştirin.
    • Kapı ağırlığı için menteşeler uygun mu? Ağırlık derecesi daha yüksek kapılar için daha güçlü menteşeler gerekebilir.

Profesyonel Yardım Alma

Yukarıda belirtilen çözümleri denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, bir marangoz veya dolap ustası gibi bir profesyonelden yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mobilya malzemeleri satan büyük hırdavat tarzı yerlerde bulabilirsiniz yada internette araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cambalkoncu -- 19 Haziran 2015; 17:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Kapağın yukari acilmasi icin normal menteşe kullaniyoruz. Kapak acilinca yukarida durmasi icin amortisör vardir. 3-4 tl fiyati vardir. Biraz daha iyi kaliteleri 10-15 tl.

Kalkar kapak konusunda En iyi kalite blum markadir. 70-80 tl başlangic fiyati vardir. (Bknz blum aventos hks)

Bunların hepsi Blum markadır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 20 Haziran 2015; 13:14:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi için teşekkürler. Bendekinin resmini yüklersem daha iyi yardımcı olabilirsiniz belki?
    Bu işe mi uğraşıyorsunuz?
  • Evet, bu işlerle uğraşıyorum, siz resmi çekip yollayın da, siz mevcut sistemi tamir mi edeceksiniz, yoksa mevcut sistemi farklı olarak yukarı mı açacaksınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Evet, bu işlerle uğraşıyorum, siz resmi çekip yollayın da, siz mevcut sistemi tamir mi edeceksiniz, yoksa mevcut sistemi farklı olarak yukarı mı açacaksınız?

Henüz bilemiyorum ilk aklımda olan aynı açılış şekliyle yerine yeni bir sistemle değiştirmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik Kapı Yönü Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.