Şimdi Ara

YUKİ Nostalji 100-A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yuki 100-a nostalji motoru almak istiyorum ama bir turlü karar veremedim ve birkaç soru takıldı aklıma

sorular:2 kişi ile bayır çıkartırmı toplam 240-250 kg felan oluyor motor ağırlığı ile beraber

km de ne kadar yakar?

fiyatı 1459 tl alıyımmı tavsiye edermisiniz...

Link:http://www.yuki.com.tr/urun/13/kr-100-a-nostalji

• 123oguz 1 kullanıcısına yanıt
    bi arkadaşımda bilgisizlikten maksat motor olsun gibi düşünmekten gitti bundan aldı o 2000 liraya almıstı sanırım motor daha 1 yılını doldurmadı fakat 10 yıllıkı motor giib duruyor 4 ayını görmeden marş motoru bozuldu korna bozuldu fren problemleri yaşadı kesinlikle tavsiye etmem 1500 liran varsa gir nete 2 el 150 cc yada 125 cc kuba mondiallere fln bak km si 5 binin üzerinde olmasın
  • Fiyat cazip ama ben olsam almazdım. Çok tipsiz be!

Tavsiyem üstüne biraz daha koyup manuel vitesli cg tipi (köylü) motor al ya da illa yarı otomatik dersen cub al.

Tek kişi ile her yere çıkar ama iki kişi ile dik bayırlarda zorlanabilir.

100 kmde 1.8-2 lt yakar.

Bu arada daha ucuza aynı motor var:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-yuki-arkadas-1375-tl-159645961/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipi felan onemli değil bana 2 sene dayansın yeter temiz kullanırım dayanmaz mı diyosunuz alamayımmı
  • 1500 lira hocam 2 sene kullan at ne olacak. bir sıkıntı yaşamazsın 240 kilo fazla fakat zor da olsa çıkacaktır yokuşu

scooter almaktan iyidir o fiyata scooter dan iyi gider sonucta
  • BENCE MOTORA HİÇBİRŞEY OLMAZ GİBİME GELİYOR.MARŞ MOTORU ŞU ŞEKİLDE ARIZALANIR.EĞER MOTOR ÇALIŞTIĞI ANDA HALA MARŞ MOTORUNA BASARSAN MARŞ MOTORU

BOZULUR.KORNA İSE TEMASSIZLIK GİBİ OLABİLİR YADA BOZULMUŞ DA OLABİLİR FREN İSE KAMPANA OLDUĞU İÇİN ÇOK AŞIRI BASARSAN BİTİYOR VE ÖZELLİĞİNİ YİTİRİYOR

BENCE HİÇ BİRŞEY OLMAZ BENİM OTURDUĞUM YERDE 1 TANE VAR ADAM 4 AYDIR KULLANIYOR PİZZA SERVİSİ HOR DA KULLANIYOR AMA HALA TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR AMA ŞANS

İŞİDE OLABİLİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1997 MERCEDES E 200 aldım...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.