Şimdi Ara

YUKKO.COM VE SAPPHIRE EKRAN KARTI BANDROLÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum olması gerektiği gibi, bir sıkıntı görünmüyor. Hayırlı olsun kartın. Paylaşımın için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Ben de ne kadar ekran kartı aldıysam hepsinde şeffaf kontrol bandı vardı. Sapphire bilemem. Mesela yurt dışındaki ürünlerde böyle bir bant yok, dışı kaplı poşet naylon oluyor. Ülkeye göre değişiyor ama asus, msi, gigabyte gibi markaları aldığımda hepsi şeffaftı
    7 tane msi kart aldım 2 tane asus aldım hiç birisinde şeffaf bant yoktu
  • selmand kullanıcısına yanıt
    İlginç o zaman bana kullanılmış ürün vermişler demek ki. Gerçekten benimkiler hep şeffaftı. Hatta içindeki poşetlerin bazılarıda yine şeffat bazılarıda sarı renkli kağıttan bir yapıştırıcıydı. Ama dışındaki bant hep şeffaftı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

İlginç o zaman bana kullanılmış ürün vermişler demek ki. Gerçekten benimkiler hep şeffaftı. Hatta içindeki poşetlerin bazılarıda yine şeffat bazılarıda sarı renkli kağıttan bir yapıştırıcıydı. Ama dışındaki bant hep şeffaftı.
    hayır yani kutuların dışında genelde bant yoktu.
  • Ben de yakın zamanda RX 570 aldım ve sapphire logolu koruma bandı vardı. Dolayısıyla sizinkisi iade edilmiş bir karttır, acemice yapılmış bir şark kurnazlığı.. DH üyesinden kaçmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.