Şimdi Ara

yüklediğim programlar kapatıp açınca kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi konuda yardım rica edicektim. acer 5920 laptop kullanmaktayım. ortalama 6-7 ay önce den beri yüklediğim programlar bil. kapatıp açınca program ortadan kayboluyor sadece masaüstünde iconu kalıyor tıkladığımdada kaynak bulunamadı silmek istermisiniz diye soruyor. tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. o kadar zamandır pek önemsemedim. fakat 1 hafta önce format attım düzelir diye düşünmüştüm halen aynı format sonrası birkaç program yüklemem başarılı bir süre sonra aynı olay tekrar ettti. sorun ne olabilir?

• Garip bir olay.Ghost falan yüklü diycem ama formattan sonrada devam ediyor olması garip.Çözemedim.

• deep freeze , yassak v.b. bir sistem koruma programı kullanmıyorsunuz değilmi.(olsaydıda kısayolları kalmazdı benimki soru işte)
    gerçekten ilginç

ekleme:
    kullandığınız işletim sistemi ve kullandığınız cd nedir.modifiye edilmiş bir işletim sistemiyse başka bir cd ile yeniden deneyin.birde ne derece işe yarar bilmiyorum ama sistem geri yüklemeyi kapatarak bir deneme yapın.söylediğiniz şey bir şekilde otomatik sistem kurtarmanın gerçekleştiği hissini uyandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 7 Haziran 2009; 16:38:28 >
  • arkadaşlar işletim sistemi olarak vista kullanıyorum. cd kullanmıyorum yeni sistem varya artık bilgisayar alırken artık cd vermiyorlar manager dan hallediyoruz. sizler gibi benimda mantığım almadı. bu masaüstündeki icon çalıştırmaya kalktığımda uzantı bulunamadı silmek istermisiniz diyor dosyaya gittiğimdede aynı tıkladığımda yine silmek istermisiniz diye bi msj çıkıyor. ee tekrar yüklemeklede olmuyor win.u
  • Mecburen cd-dvd ile formatlamak zorundasın, görünüşe göre laptop'un kendi yazılımınada birşeyler olmuş. Diğer bi nokta ise; yeni yazılımlar recovery ve repair ağırlıklı. Farklı olarak formatlama yani orda ne yazıyorsa artık benimkinde silici kurtarma diye çevrilmiş, seçeneğini seçmen lazım yoksa olduğu gibi hataları giderip dosyalarını aynen bırakıyor. Eğer doğru yaptım diyorsan dediğim gibi el ile cd-dvdlerden formatlaman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.