Dolap evden 250 metre kadar uzakta olduğu için sürekli izleme şansım yok hocam. Belki işlem yapmışlardır bilemiyorum. Bi telekom çalışanı yakalasam soracağım ama denk gelmiyor bu aralar |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (3. sayfa)
-
-
dolanmayla felan 350-400 metreyi buluyordur mesafe 100'e yakın olur ama hız
-
hayırlı olsun hocam yer neresi aceba
-
*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 17 Şubat 2022; 14:33:28 > -
@ErdemAlsırt darısı başına
-
Kablo mesafesi 250+- 10 metre hocam. İlçe telekoma gittiğim zaman orada sorgulama yapmışlardı kendi sistemlerinden.
-
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//
buradan sorgulama yaptığınızda eskisine göre farklı bir sonuç veriyormu hocam şuan ?
-
Niye öyle oldu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hayır 7 mbit çıkıyor eskisi ile aynı
Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe
2086 Metre
Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız
7 MBPS
Port Durumu
Port mesafesi fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 9 Ekim 2020; 23:26:16 > -
senin FTTH aktif oldumu
-
Hayır hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bir fiberi kaç kurum kullanıyor belli değil onune gelen bizim fiber den ek alıyor
-
üst kat da 50 Mbps benim kat 1 de 17 Mbps gösteriyor yan komşu da 82 Mbps karış komşu da 72 Mbps gösteriyor
-
50 gelse yeter
-
Bende öyle diyordum 100 Mbps'ye bir geçtim hiz bu dedim hat degerleri max 115 Mbps goruyordu dolapta bos port kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelince bakalım burda çoğu kişi 24/35 felan alacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sende bir gelişme yokmu
ben muhtarıda devreye soktum dilekçe toplayıp ulusdaki binaya bıraktık
Ankara Bölge Müdürlüğü Erişim Planlama ve Yatırım Müdürlüğü oluyor tam adı
Yerel siyasetçileride devreye soktuk belediye başkanı belediye meclis üyeleri v.s.
en etkili bu 3 yol sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 10 Ekim 2020; 13:11:29 > -
Anladım hocam.
-
Senin fiber olarak gözükmüyor muydu hocam?
-
Sahatel kaide üretmiyor mu Tip7'ler için?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X