Şimdi Ara

Yüksek Bütçeli Oyun Bilgisayarı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir oyun bilgisayarı toplamaya karar verdim. Açıkçası ekran kartı dışındaki bileşenleri uzun süre değiştirmeyi düşünmediğim için fiyat biraz arttı. Bu sistem toplama işinde de biraz acemi olduğum için burada da paylaşayım dedim. Lütfen eksik gördüğünüz noktalar veya önerileriniz varsa paylaşın

Yüksek Bütçeli Oyun Bilgisayarı Yardım Yüksek Bütçeli Oyun Bilgisayarı Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabera -- 4 Haziran 2014; 11:18:05 >

• sabera kullanıcısına yanıt
    abartlı olmuş sanki biraz. özellikle ekran kartı. daha düşük meblalara, 2-3 fps aynı performansı verecek ürünler var.
    780ti f/p olarak listenin çok altlarında.

Yüksek Bütçeli Oyun Bilgisayarı Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 4 Haziran 2014; 12:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

abartlı olmuş sanki biraz. özellikle ekran kartı. daha düşük meblalara, 2-3 fps aynı performansı verecek ürünler var.

Açıkçası pek AMD düşünmüyorum eğer kastettiğiniz oysa. GTX 780 vs epey bir araştırdım ama en uzun ömürlüsü 780TI gibime geldi. Özellikle EVGA'LARIN O.C'a müsait olması da beni EVGA'ya itti. Siz ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabera

quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

Açıkçası pek AMD düşünmüyorum eğer kastettiğiniz oysa. GTX 780 vs epey bir araştırdım ama en uzun ömürlüsü 780TI gibime geldi. Özellikle EVGA'LARIN O.C'a müsait olması da beni EVGA'ya itti. Siz ne önerirsiniz ?

şimdi evga' lerin hakkını vermek lazım. gerçekten kaliteli ürünler yapıyorlar. ama benim düşüncem şu şekilde: tutupta bi ekran kartına 2.5bin lira bütçe ayırmaktansa, ilkinde 3/1 i oranda bi bütçe ayırıp arta kalan bütçe ile 2 kez veya en az 1 kez daha upgrade yapmak. bu öneri "uzun vade" düşüncenizi daha fazla destekler nitelikte. malumunuz en baba kartı bile alsanız ekran kartlarında moda çok çabuk geçmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 4 Haziran 2014; 12:16:40 >

• shagunz kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı hocam. O zaman GTX 780 veya 290X Tri-X mantıklı mıdır. Bir de 290X-Tri-X'te ısınma veya gürültü sorunu var mıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabera

Çok mantıklı hocam. O zaman GTX 780 veya 290X Tri-X mantıklı mıdır. Bir de 290X-Tri-X'te ısınma veya gürültü sorunu var mıdır.

ısınma konusunda bi bilgim yok o kartlarda. detaylı bi araştırma yapılırsa bulunabilecek bi bilgi ama.
    ille de evga diyorsan şayet gtx770 düşünebilirsin.
    yok ben performans çıtasını biraz daha yüksekte tutmak istiyorum fakat kalitedende pek ödün vermek istemiyorum dersen. asus R9-290-DC2OC' de işini görecektir. tri-x önermedim, bana kalırsa çok ses yapıyolar.

• shagunz kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam biraz daha araştırayım ben
  • Başka önerisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.