Steam Yaptıklarında Forumda bi yere yazsalar twitterdan falan yapıyorlardır belkide kullanmayana takip etmesi zor, dp takımındakiler falan biraz daha sık yapsa steam izlesek froggen falan hep tepede ,onlar yaptıgında göremiyoruzda fark etmiyruz yani
Onlyrengar var türk ama türkçe konuşamıyor amerikada yaşıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Oliver Quinn
Onlyrengar var türk ama türkçe konuşamıyor amerikada yaşıyor
Steam yapmak için kod bilgisi lazım qnq
quote:
Orijinalden alıntı: LordM
Steam yapmak için kod bilgisi lazım qnq
Alıntıları Göster
onlyrengar türkmüydü lan :D
quote:
Orijinalden alıntı: mandira10
onlyrengar türkmüydü lan :D
tipten anlamadın mı
Türk stream yapan yok yapanlarda eglence amaclı yapıyor ama bana hepsi ucuz geliyor sanki 5 yasında ki cocuga karsı yayın yapıyor aram atıyor falan
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN
Türk stream yapan yok yapanlarda eglence amaclı yapıyor ama bana hepsi ucuz geliyor sanki 5 yasında ki cocuga karsı yayın yapıyor aram atıyor falan
Ben yapsam millet izlemekten sıkılır Renekton gördükçe, ben oynamaktan sıkılmam sorun orada
quote:
Orijinalden alıntı: LOL OBA
Ben yapsam millet izlemekten sıkılır Renekton gördükçe, ben oynamaktan sıkılmam sorun orada
Sen rene oynada.Biz sıkılmayız.
quote:
Orijinalden alıntı: CpT-aizeN
quote:
Zaten istesem de yapamam upload hızı yok neredeyse. Ama benim Renekton oynamamdan sıkılan arkadaşlarım var gerçekten
quote:
quote:
quote:
Zaten istesem de yapamam upload hızı yok neredeyse. Ama benim Renekton oynamamdan sıkılan arkadaşlarım var gerçekten
2 yıldır renekton oynuyor nub
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
quote:
quote:
quote:
2 yıldır renekton oynuyor nub
Alıntıları Göster
şu an aktif olarak oynayamıyorum. zaten sezon 3 için geç oldu ama sezon 4 için yapmak istiyorum, yapabilirim.