Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
443.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4k olanı değil mi ?

nerden ne kadara almıştınız ?

humax 4k ya bakmışmıydınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk51

technisat 4k siparişini geçtim, işin zor tarafına geldik .beklemek! inşallah problemsiz ulaşır.

selamlar;

ürün geldi mi ,

kullanımı ve renkler nasıl ,,

hdr desteği var mı ?

Usb 3.0 girişi olduğunu biliyorum. bellek girişinden video ( flim izleme olayları nasıl ? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

üstad zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim
    ben sizin geçmiş mesajlarınızı okumuştum ondan dolayı bunu dert etmedim ancak ilk defa karşılaştığım bir durum zaten diğer arkadaşta da var aynı sorun var ondan sormak istedim
    stc nin dsmart sorunu olduğunu bu cihazı daha önceden satın alan arkadaş bana bildirmişti dsmart benim için çok önemli değil haftada bir iki saat denk gelirse ancak izliyorum zaten dsmart diğer kreiling cihazda takılı onda sorun yok dsmart filmlerini beğenmiyorum filbox film içeriği daha iyi bu da stc de takılı ve sorunsuz
    uhd receiver sayısı artsın bekliyorum alabilirim ancak stc yi satacağım bir durum yok cihazı keyifle kullanıyorum

selamlar;

halen technisat stc 4k ile devam ediyor musunuz ??

• selamlar;

hale hazırda dsmartın verdiği kutu ile televizyon yayınlarını almaktayım.

televizyonumun usb bellek girişlerinde sorun yaşadığımdan media player oynatıcısı yerine receiver alarak , hem resim kalitesini arttırmak istiyorum. hemde usb bellek girişini kullanarak indirdiğim flimleri seyretmek istiyorum.

televizyonum sony 55XE9005 2017 model.

yukarıdaki özelliklere haiz , tavsiye edeceğiniz uydu alıcıları nedir ,

takip ettiğim TECHNİSAT DIGIT ISIO STC 4K UHD ve HUMAX UHD 4 TUNE+ 4K ... bu ürünleri aramızda kullananlar olmuştur.

hem resim kalitesinde ( dsmart vs kartlı üyeliklerde yasal ) , hemde uydu alıcısının usb bellek girişi ile video seyretmede sorun çıkarmayan , kaliteli receiver tavsiyelerinizi beklemekteyim.

saygılarımla.

ps: apple tv 4k çıkarmış, bu isteklerimi karşılar mı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORESSAM

S.A. Hocam ayrıntılı bilgin için tşk. Cihazı bir süre kullanayım hoşuma gitmez veya alışamazsam dediğim gibi satar panasonic getirtirim. Bu arada abim cihazın resimlerini attı. @albani

selamlar;

halen aynı uydu alıcısını kullanıyormusunuz . ( tecnisat stc uhd 4k)

memnunmusunuz,

arka tarafta mavi usb ( usb 3.0) slotu var sanırım. dlim video izleme durumu nasıl, problem var mı ?

• @yusufziya,

Ben size kısa kısa yazayım.Ona göre fikriniz olur.

TECHNISAT STC UHD

*Dts decoder yok,DD ve DD+ mevcut.
    Sony tv de dts decoder oldugu için izleyeceğiniz film ses dili dts ise izlersiniz.
    Technisatı logitech z5500 bağladığım zaman dts sorunu kalmıyor.Yani bitstream out yapılması yeterli.
    Tecnisat dahil birçok daha doğrusu %90 uydu cihazlarında dts lisansı yoktur.Lisans ucreti odemek istemedikleri için.Benim kullandığım farklı marka cihazda bu lisans mevcut.
    *Altyazı desteği yok.Firma ile görüştüm bundan sonrada olmayacak.
    *avchd(m2ts) bazı filmleri oynatıyor bazılarını oynatmıyor.4K filmleri oynatıyor(VP9 decoder mevcut).Uzantısı m2ts ve vb oynatmaz.
    *Usb den media özelliği çok gelişmiş.Hiç beklemiyor anında film devreye giriyor.Bu yonu ile mükemmel.Daha onceki digit isio serileride oyle idi.
    *Cihazda 2 adet usb3.0 var.Biri onde oldugu için çok pratik.
    *Dsmart modulle %100 uyumlu ve frekans sorunu yok.
    *3D filmleri ekrana getirir fakat 3D ayar için menusu yoktur.
    *Filmin geometrisi için istediğiniz ayar tuşu mevcut.Zoom,16/9,ekranı doldur,vs

**İşin özü hem uydu cihazı hemde mediaplayer olarak bulabileceğiniz bunun harici farklı bir cihaz yok.DTS ve altyazı desteği olsa imiş zaten harici mediaplayer kullanmaya gerek bile yok.

***Uydu alıcılarının media oynatması ile ilgili diğer forum(tf) vu zero 4k başlığında detaylı bilgiler vermiştim.
    Yeni nesil dolby truehd,dolby atmos,dts x gibi sesler malesef daha birçok tv de bile yok(2017 lg lerde ve samsung larda pcm olarak mevcut).
    Dolby vision ise bu sene çıkacak bazı marka modellerde yeni yeni olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 29 Ocak 2018; 9:40:6 >

• kamaxx K kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekür ederim.

sanırım her ürünü amacı dahilinde kullanmamız gerekecek , amacı doğrultusunda daha iyi hizmet etmektedir.

ilk etapta media player alayım .

55xe9005 televizyonum var. muhtemelen özelliklerinide biliyorsunuzdur . (4k , HDR vs. )

bu bağlamda HDMİ 2.0 portundan çalışacak media player tavsiyesi rica etmekteyim.

https://forum.donanimhaber.com/apple-tv-4k-resmen-tanitildi--128889465 bu sanırım istediğim özelliklerde ama.. usb portu yok. harici bellekdeki flimleri bunun neresine takacağız ? anlamadım ?

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

cevap için teşekür ederim.

sanırım her ürünü amacı dahilinde kullanmamız gerekecek , amacı doğrultusunda daha iyi hizmet etmektedir.

ilk etapta media player alayım .

55xe9005 televizyonum var. muhtemelen özelliklerinide biliyorsunuzdur . (4k , HDR vs. )

bu bağlamda HDMİ 2.0 portundan çalışacak media player tavsiyesi rica etmekteyim.

https://forum.donanimhaber.com/apple-tv-4k-resmen-tanitildi--128889465 bu sanırım istediğim özelliklerde ama.. usb portu yok. harici bellekdeki flimleri bunun neresine takacağız ? anlamadım ?

saygılarımla.

Hocam,

Media için apple almak hatadır.İkinci el ilanlara bakın onlarca 4.nesil apple mediplayer görürsünüz.
    Apple firması her zaman her birşeyi kısıtlamayı sever.Keza telefonlarıda oyle.

Mediaplayer olarak uzun uzun yazmak istemiyorum ama birkaç marka;

Zidoo x9s
    Zappiti HDR 4K (Bazı sesleri usb üzeri kısıtlıyor ama hdmi üzeri serbest.Yani bizim usb üzeri filmlerimize taş koyuyor)
    Himedia Q10 Pro
    Egreat A10 ve A11
    Bluray Player oLarak(4k)
    Samsung K8500 (Dolby atmos ve vision sesler şu an yok)
    Sony X800 .Samsung dan daha kısıtlı ve daha sorunlu bir cihaz.
    Oppo 203-205 .Tv parasına ama karşılığını alamıyorsunuz.
    Panasonic DMR-UBS80 ve UBS90 .Bu seri benim favorim.Hem bluray player hem recorder hemde 4k uydu cihazı.Yeni nesil panasonic işlemci sayesinde HD kaynaklarda oppo dan daha iyi.

• Arkadaşlar merhaba. Güzel görüntü kalitesi olan bir uydu alıcısı almak istiyorum. Bütçem en fazla 200 TL. İstediğim fazla bir özellik yok sadece tv izlemek için kullanacağım. Kanal geçişi hızlı ve görüntü kalitesi iyi olsa yeterli. Araştırmalarım sonucu bulduğum cihaz Humax HD Nano Free. Sizlerin de önerilerine açığım,teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntü kalitesi güzel tavsiye ederim
  • stilosever S kullanıcısına yanıt
    Biraz daha araştırma yapıp Humax Hd Nano Free’de karar kılarak satın aldım. Cevabınız için teşekkür ederim.

• banada 2 modül girişli uydu alıcı lazım goldmaster 1050nasıl şu an için alınablirmi görüntü kalitesi açısından
    Hiçbir bilgim yok yardımcı olamayacağım maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estrela

Hiçbir bilgim yok yardımcı olamayacağım maalesef.

Cihaz elinize ulaştı mı ? memnun musunuz?
  • arkadaşlar
    goldmaster home da %55 indirim var
    Bugunuydu goldmaster uydu alıcısı platin aldım güzel gözüküyor fakat deneme sansım olmadı

İndirim Kodu : BKMEXPRESS

İsteyenler indirimden faydalanabilir
  • yhyilkrgll kullanıcısına yanıt
    o site zaten %100 pahalı satıyor
    indirimle kaça aldınız cihazı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece.serkan -- 13 Şubat 2018; 18:29:56 >
  • Closer kullanıcısına yanıt
    Evet dün ulaştı ablam kullanıyor cihazı. İlk izlenimlerine göre görüntüsü çok canlı ve netmiş. Kanal geçişleri 2-3 sn, ona yavaş gelmiş ama kişiden kişiye değişir tabii. Gayet memnun yani cihazdan.

• evet görüntü çok güzel keşke modül girişide olsaydı
    Hocam modül girişi ne oluyor tam olarak? Pek bilgim yok bu konularda

• Dijitürk kullanıyorum ayda 21.tl ye kapatıp bir uydu alıcı almak istiyorum farklı uydudaki kanalları izlemek için ama kararsızım çok dijitürkü kapatsam mı kapatmasım mı diye.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.