Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.033
Cevap
98
Favori
442.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sindem09

selamlar ikinci el vu+ solo2 için 500 tl fiyat iyi midir? bir de bu cihaza bir şey yüklemek kolay mıdır? vod vb?
    7 yıllık bir cihaz ve fiyat bence çok. Bütçe uyarsa 250-300 daha ekleyip 4K cihaz almak daha mantıklı bir hareket olur. Bütçe uygun değilse o cihazın ederi en fazla 350 dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    valla hocam haklısın ama ikinci el fiyatları hiç de dediğiniz gibi değil. vu+ solo2 en ucuz 500. 900 isteyen bile var. 1100tl aşağısı 4k cihaz ikinci el bile olsa hayal. vu+solo2 ile atlanta et9000 uygun fiyat buldum ama kararsızım hangisi alayım diye. atlanta 350 istiyorlar.
  • quote:

valla hocam haklısın ama ikinci el fiyatları hiç de dediğiniz gibi değil. vu+ solo2 en ucuz 500. 900 isteyen bile var. 1100tl aşağısı 4k cihaz ikinci el bile olsa hayal. vu+solo2 ile atlanta et9000 uygun fiyat buldum ama kararsızım hangisi alayım diye. atlanta 350 istiyorlar.
    Sahibinden sitesine bakın 750 ye 4K cihaz var ama işlemci broadcom değil. 900 e vu zero 4K vardı 2 ilan ne oldu bilmiyorum.

3 liralık mala 5 lira isteyenler dünyadan haberi olmayanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 16 Nisan 2019; 11:13:20 >
  • sindem09 S kullanıcısına yanıt
    vu+ modellerinin bazılarında kronik sorunlar var. vu+ solo cihazım normal kullanırken hdmi hatası vermeye başladı. bir araştırdım solo larda kronik miş, ikinci elde almadan önce iyi araştırın. donanım olarak vu+ solo2 oldukça iyi ancak sorun yaşatma ihtimali var ise diğer markalarıda araştırın. mutand octagon gigablue markalarıda oldukça iyi.
    almışken broadcom olsun istedim. ancak broadcom işlemcisi olanlar uçuk fiyat.
  • supreius S kullanıcısına yanıt
    octagon sx88+ almayı düşündüm ancak görüntü kalitesi düşük dendi. gigablue bulmak çok zor. mutant 4k ise fiyatı baya yüksek.
  • quote:

almışken broadcom olsun istedim. ancak broadcom işlemcisi olanlar uçuk fiyat.
    filbox humax da güzel işlemcisi broadcom 7358 güzel görüntü kalitesi var ama kanal liste 301 den başlıyor takmıyom ben memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Forumu bayagi okudum, sadece HD tv izlemek icin onerilen cihazlarin neredeyse hicbiri piyasada kalmamis, sahibinden'de bile yok... Humax HD Nano Free veya Vestel Codebox mesela... Buna benzer HD goruntu kalitesinde uzmeyecek (gerekirse kanal gecis hizi yavas olsun ama duzgun goruntu versin) cihaz onerebilir misiniz?.. IPTV vs. gerekli degil... Filbox'in cihazi var ornegin, Humax HTR-1000S, bu cihazi alsak normal TV izlemede sikinti yasar miyiz?..
    Humax HD Nano Free çok güzel görüntü kalitesi var anneme almıştım ben Humax HTR-1000S kullanıyom kesinlikle tavsiye ederim broadcom 7358 işlemcili 2gb ram var cihaz tuneri çok iyi tek sorun kanal liste 301 den başlıyor önemsemiyom kanal kayıt özelliği 10 numara kırmızı ışıkta kapalı iken kayıt yapıyor aç kapat yine kayıt devam ediyor böyle çihaz yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 16 Nisan 2019; 19:5:38 >

• sindem09 S kullanıcısına yanıt
    Düzeltme yapim,mesajlarıma baktım 4 yıl önce olduğu doğru ama 650 tl ye vermişim.
    şu zamanda 500 tl çok bu cihaz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 17 Nisan 2019; 11:8:18 >
    Ben 4K uydu alıcısı için ikinci tercihimi UHD DM 920 olarak yaptım. Bu cihaz için olumlu yorumlar var ama deneyelim bakalım performansı nasıl ? Unutmadan uzaktan kumandası gördüğüm en güzel tasarım ve ışıklı bildirimi var. Süper.
    İlk tercihim SF 4008 di. Cihaz güzel ama malesef yazılım desteği yok. + Powervu lar stream olarak izlenebiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 18 Nisan 2019; 20:56:44 >

• Hayırlı olsun çok iyi cihaz

Dreamosat sitesine girin cihaz ile ilgili çok şey bulursunuz.

• 3000 TL + bir parayı herhangi bir recievera vermek mantıklı mı hocam?
    Yanlış anlaşılmasın, ortalama bir kullanıcı olarak soruyorum.
    Bu işin meraklıları alsın, denesin, satsın yenisini alsın ayrı..
    Bu paraya ikibuçuk yıl, pazarlığın dibine vurursanız üç yıl,
    4K cihazlı spor paketli digital platform aboneliği alınır.
    Bu cihaz bana fazladan ne verir?
    Neden bu parayı bu cihazlaa gömmeliyim.
    Yoksa gömmemelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

3000 TL + bir parayı herhangi bir recievera vermek mantıklı mı hocam?
    Yanlış anlaşılmasın, ortalama bir kullanıcı olarak soruyorum.
    Bu işin meraklıları alsın, denesin, satsın yenisini alsın ayrı..
    Bu paraya ikibuçuk yıl, pazarlığın dibine vurursanız üç yıl,
    4K cihazlı spor paketli digital platform aboneliği alınır.
    Bu cihaz bana fazladan ne verir?
    Neden bu parayı bu cihazlaa gömmeliyim.
    Yoksa gömmemelimiyim?
    3000 TL değil ama 1000 TL lik cihaz sahibiyim ve imkanım olsa bende en iyisini alırım.

Bende bahsettiğiniz platformun modüllü üyesiyim(4 yıl önce cihaz üzerinden üyeydim) ve diğer bilinen 2 platformada üyeyim, platformun size sundukları ile yetinmek zorundasınız.Üstelik cihaz üzerinden seyrediyorsanız kanal sıralaması bile yapamıyorsunuz.

Çift modül ile 2 platform aynı anda seyredilebilir. Çift tuner ile bir kanal seyrederken diğer kanaldaki program kayıt edilip sonra seyredilebilir.

En önemli olan görüntü kalitesi platform cihazının kalitesi ile doğru orantılı,ve platform tarafından verilen cihaz o 3000 TL lik receiverin görüntü kalitesine asla ulaşamaz. Cihaz üzerinden seyrederken şimdi kendi uydu cihazı ile modüllü üyeliğe geçenlere görüntü kalitesinin ne kadar fark ettiğini Turkey forum sitesinde konusu var sorabilirsiniz.

Platfomda tek 4K kanal seyredilebilirken 3000 TL lik receiver ile,uygun anten sistemi ve server ile 20 ve üzeri 4K kanal(Love nature 4K kanalı Türkçe dil seçenekli), platformda olan belgesel kanallarının hepsi ve daha fazlası(Thor ve Sirius uydusunda 10 civarı Türkçe dil seçenekli belgesel kanalı),Türkiye hariç Avrupadaki tüm Lig, ŞL , Uefa vs. maçların hepsini daha hızlı kanal geçiş hızı ile seyredilebilir.

Türkvod uygulaması ile son çıkan Türkçe ve altyazılı tüm filmleri-dizileri seyredilebilir. Platformdaki ve tüm platformlardaki film ve dizi kanalları facia, ben açıp bakmıyorum bile.

İptv ye hiç girmiyorum.

Kısaca harici uydu alıcısı özgürlüktür.

Cevap için teşekkürler.
    Bende fikirlerimi paylaşmak isterim.

Sagemcom4K Plus cihazdan ve sunduklarından oldukça memnunum.
    2160P bir reciever olduğu için, HD kanallar oldukça iyi.
    Bunun üstüne ne kadar çıkılabilir bilmiyorum.
    Şahsen daha iyisini tecrübe etmedim, illaki vardır.
    Ama olsa bile, şahsen ihtiyacım varmı, aradaki kalite farkını fark edermiyim, şüpheliyim.

Demişsinizki uygun anten ve server ile çok daha iyi kanallar izlersiniz.
    Haklısınız, o fiyata bir ürün aldığınız zaman hakkını verecek bir sistem kurmanız lazım, ama bu ekstra maliyet demek.
    Thor,Sirius dediniz, e Hotbird de olacak, minimum 4 çanak&LNB + server aboneliği.
    Peki ne için bunca emek ve maliyet?
    Türkçe bile olmayan yüzlerce kanal için.
    Evde TV karşısında geçirdiğiniz süre belli,
    Bu sürenin yarısında fazlası da ulusal kanalları izleyerek geçiyor zaten.
    Sonuç; izleyemediğiniz binlerce kanal için bir ton maliyet. Gerek yok.

IP TV'yi geçin zaten, onun için receivera ihtiyaç yok.
    Bugün bütün akıllı TV'lere IP TV programı kurulabiliyor.

Çok uzatmadan, ben bu platformu spor kanalları için satın alıyorum.
    Film, dizi için bu kanallar alınmaz.
    IPTV VOD kanalları, malum siteler vb. onlarca kaynak var.
    Ben bu satten sonra donanıma yatırım yapmam, hizmet kiralamak çok daha mantıklı.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurizmir

Ben 4K uydu alıcısı için ikinci tercihimi UHD DM 920 olarak yaptım. Bu cihaz için olumlu yorumlar var ama deneyelim bakalım performansı nasıl ? Unutmadan uzaktan kumandası gördüğüm en güzel tasarım ve ışıklı bildirimi var. Süper.
    İlk tercihim SF 4008 di. Cihaz güzel ama malesef yazılım desteği yok. + Powervu lar stream olarak izlenebiliyordu.

Merhabalar Hayırlı olsun Türksat- 3A 42 doğuda Test yayını olarak 8K TV yayını şu anda aşağıdaki frekansla uydu alıcılarıyla İzlenemiyormuş test edermisiniz sizde durum nedir?

Frekans detayları:
    Türksat- 3A 42 Doğu, Downlink Frekans: 11176 MHz, Sembol oranı: 34285 Mbps, Polarizasyon: Dikey, Modülasyon Tipleri: DVB-S2, 16APSK,

• Değerli Forum arkadaşım sizin için DM 920 de frekansı arama yaptım bakın sonuç ilginç.
    Tabiki Nasıl HD cihazlarda 4K yayın seyredilemiyorsa, 4K cihazlarda da 8K nın seyredilememesi o kadar normal. Sonuçta daha farklı ve ileri bir teknoloji söz konusu. Ama 2 yıl önce satın aldığım octagon SF4008 de bu frekans da sinyal var görüntü yok. En azından sinyali yakalıyor cihaz. Yorumu size bırakıyorum.

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    mutand hd51 cihaz ile trt nin 8k test yayınının yapıldığı frekanstan sinlay alabiliyorum. ancak görüntü yok. tuner dvb 2sx.
  • Tuner 2 adet dvb 2sx. 8K yayınları İzleyemeyeceğimize göre bu benim için sorun teşkil etmez. Ama şunuda belitmeliyim ki bu cihazın donanım çok güçlü çok seri kanal geçişleri açılış , kapanış, süper ötesi bunuda belirtmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurizmir

Tuner 2 adet dvb 2sx. 8K yayınları İzleyemeyeceğimize göre bu benim için sorun teşkil etmez. Ama şunuda belitmeliyim ki bu cihazın donanım çok güçlü çok seri kanal geçişleri açılış , kapanış, süper ötesi bunuda belirtmem gerekiyor.
    Selamlar
    Aslında bu cihazı benim gibi almayı düşünen kişiler ciddi bir para verecekse izlenemeyen yayın olmamalı ancak Vu+Duo 4K donanım olarak çok üstün olmasına rağmen oada yayını açamıyor sinir bozucu durum Dreambox team yazılım ile izletebilirse ozaman bu cihaz alınır...
  • Aradaki fiyat farkı yok denecek kadar az. Bence donanımlar aynı seviyelerde.Eğer Vu + nın donanım çok güçlü olsaydı arada büyük bir fiyat farkı olurdu. 100TL fark ile çok üst seviye güçlü donanımlı bir cihaz mı oluyor Vu+ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 26 Nisan 2019; 17:31:10 >

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.