Şimdi Ara

Yüksek Hedefli Mezun(MF) Whatsapp Grubu(ilk 30k dakiler mesaj atsa daha iyi olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle ben kendimden bahsedersem mf4 14k dan mezuna bıraktim bulunmus olduğum grupta su an 6 kisiyiz bulunan herkes ilk 25k icinden mezuna birakti ve arakadaslarla bazi kisiler almaya karar verdik.Hem psikolojik hemde ders acısından bize faydali olabilecegini düsündügümüz herkesi alabiliriz(bu arada grupta suan 3 erkek ve 3 kız var)Sonucta ne kadar bizim gibi insan tanırsak o kadar birbirimize faydamiz dokunur.Ilk 30 k dakiler mesaj atsin diye yazdim ama bunu ego olarak algilamayin sadece kim daha faydali olursa onu almak istiyoruz yoksa cok daha kötü siralamalardan cok iyi yapanlar olduğuda bir gercek.Neyse grup bayagi aktif bir grup olacak herders icin ayri bir grup var muhabbet icinde bir grubumuz var yani ders karmasasi falanda olmayacak neyse lafi fazla uzattim ilgilenenler pmden bana ulassin ama sinav sonucunu ss atmanizi istersem lutfen yanlis anlamayin.ILGILENENLERE DUYRULUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Güncel

• Bence bide mulakat yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Bence bide mulakat yapın

Mulakat derken

• up

• sizin zor mat sorularınızı cözemem, ama alırsanız bana cok yardımınız dokunur, cünkü bende mezunum ve full mat kasmaya çalışıyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

sizin zor mat sorularınızı cözemem, ama alırsanız bana cok yardımınız dokunur, cünkü bende mezunum ve full mat kasmaya çalışıyorum şuan

Kac binden biraktin mezuna

• beni de alırsanız sevinirim.
  • Felaket bir grup buyrun gelin

• Bende arıyordum böyle bir grub alırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

quote:

sizin zor mat sorularınızı cözemem, ama alırsanız bana cok yardımınız dokunur, cünkü bende mezunum ve full mat kasmaya çalışıyorum şuan

tmyim dostum ama mat için birilerinin desteğine ihtiyacım var 200k falandım tm3
  • quote:

quote:

quote:

Anladim dostum grup tamamen mf hemde suan 6-7 kisi benden cevap bekliyor grupa alinma konusunda kusura bakma gruba alamam ama onunde kocaman bir zaman var calisirsan herseyi basarabilirsin

• Kardeşim cevap bekliyorum olumlu veya olumsuz birşey söyleyebilir misin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim dostum grup tamamen mf hemde suan 6-7 kisi benden cevap bekliyor grupa alinma konusunda kusura bakma gruba alamam ama onunde kocaman bir zaman var calisirsan herseyi basarabilirsin

sorun değil dostum calısıyorum zaten tek sıkıntım sorularıma cözdürebileceğim birilerine ihtiyacım vardı neyse kolay gelsin size

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsrkc

Kardeşim cevap bekliyorum olumlu veya olumsuz birşey söyleyebilir misin

Grup kontenjani doldu maalasef kusura bakma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.