imzamı görüyorsunuz var mı bu aletin yapamayacağı bi hadise?
seni FEAR ın karanlık koridorlarına alalım..
Benim imzadaki bile Fearın karanlık koridorlarında sürünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: ulask
ama oyun soruyo mu sana 2.0 mı işlemcin 2.4 mü yoksa 3.0 mı diye...
Soruyor.Kimse enayi değil.Esas sorunu olan kazıklayıcı bilgisayar parçası üreticileri ve oyun firmalarıdır.İyi bir oyuncu 3.0 işlemci ile 3.5 arasında da fark bulur isterse.(Belki bir çeşit hastalık.Tam firmaların istediği gibi)
yavaş bir işlemciyle bf 2 oynayabilirmisin mümkün değil ayrıca sempron 2200 le athlaon 64 kıyaslanmaz bile benim zamanım en değerli şeyimdir o yüzden hızlı bir pc benim için gerekli ve tabiki hızlı bir işlemcide
quote:
ulsak dediklerinin hiç bir manası yok dünyanın üzerine kurulu yapıtaşlarını taartışmaya açıyorsun.
kuru ekmek karnıı doyumuyormu? ozman gidip kebapcılara millete kuru ekmek yiyinde oda aynı işi görüyor de. yada ne biliyim 90 model şahinde seni biryerden biryere ögtürüyor. 600milyon maaşlada geçinirsin neden 2 milyar maaş alıyosun da diye sorabilirsin bunun sonu yok.bu üyzden kimseyi kişisel tercihlerinden ötürü sorgulayamazsın herkes istediğini yapar.insanın özeli bu nedenle çok önemlidir kimsenin ağzını yormaması gerekir
süper açıklama +1905
Peki bunlar nasıl
AMD 2600 64 Bit Fly 5500 ekran kartı
Kişiden kişiye değişir bence ama yinede bazı kriterleri baz almak gerek.
Mesela hızlı bi işlemci aldık veya OC ile yüksek hızlara çıkardık. Bu bilgisayarı ne amaçla kullanacaz. Mesela sürekli yüksek sistem gereksinimleri gerektiren oyunlar oynayan biri için yüksek hızlı bir işlemci, güzel bir ram, güzel bir ekran kartı vs. gerekir. Ama yinede bu ihtiyaçlara sahip birisinin FİYAT/PERFORMANS oranını göz önüne alması gerek bence. Ama böyle şeylerle uğraşmayıp müzik, film, internet, vs. gibi şeylerle uğraşan birinin yüksek performanslı bir sistem alması hem sistem fiyatı, hemde sistemin harcadığı enerji bakımından pekte ekonomik olmaz. Eğer kişinin maddi imkanı varsa bile düşünmesi gereken başka şeylerde var. Sonuçta bu elektronik parçaların hepsi yurt dışında üretiliyor. Ve Türkiye ye kalitesine, fiyatına bakmaksızın iyi kötü her çeşit mal girmekte. Bu yüzden hem bu işi bilmeyen kullanıcılara çakal geçinen bilgisayarcılar tarafından bu mallar satılıyor, hemde Türkiye elektronik çöplüğüne dönmeye başlıyor. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
Kardeş şu topici bir incelersen fikrini almak istiyorum gerçi arkadaşlar biraz yorum yazdılar ama ben ekran kartında ve amd ısınma probleminde takıldım yani nedir teknik bilgin varsa beni aydınlatabilirmisin.
Kişiden kişiye değişir bence ama yinede bazı kriterleri baz almak gerek.
Mesela hızlı bi işlemci aldık veya OC ile yüksek hızlara çıkardık. Bu bilgisayarı ne amaçla kullanacaz. Mesela sürekli yüksek sistem gereksinimleri gerektiren oyunlar oynayan biri için yüksek hızlı bir işlemci, güzel bir ram, güzel bir ekran kartı vs. gerekir. Ama yinede bu ihtiyaçlara sahip birisinin FİYAT/PERFORMANS oranını göz önüne alması gerek bence. Ama böyle şeylerle uğraşmayıp müzik, film, internet, vs. gibi şeylerle uğraşan birinin yüksek performanslı bir sistem alması hem sistem fiyatı, hemde sistemin harcadığı enerji bakımından pekte ekonomik olmaz. Eğer kişinin maddi imkanı varsa bile düşünmesi gereken başka şeylerde var. Sonuçta bu elektronik parçaların hepsi yurt dışında üretiliyor. Ve Türkiye ye kalitesine, fiyatına bakmaksızın iyi kötü her çeşit mal girmekte. Bu yüzden hem bu işi bilmeyen kullanıcılara çakal geçinen bilgisayarcılar tarafından bu mallar satılıyor, hemde Türkiye elektronik çöplüğüne dönmeye başlıyor. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
Sistem almayı düşünüyorsan ne için kullanacağını ve bütçeni yaz bi sistem çıkaralım
3.0 ghz den sonrası enayiliğiliğe girer tabi 1024 ddr2 ram in yoksa
abisi bir nevi senin de ağzını toplaman gerekiyor. Ne demek keriz. Herkes ihtiyacına göre istediğini alır. 3D ile işi olmayan bir adam 50$ lık onboard anakart ve idare edecek bir işlemci kullanabilir. Açıkcası benim anakartta da onboard ekran kartı var. Tv-out ihtiyacım olmasa ati9550 yi takmasam da olurdu. onboard 99 puan ati 3300 puan çekiyor 3dmarktan ama benim oyun oynayacak zamanım yok, artık istemiyorum da... terbiyeli olmak lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: cagdas27
abi bi nevi keriz olanlar yada anlamayanlar gidip onboard ekran kartlı mal alıyolar.
3d mark konusuda açılmışken extrame eN6800 ultra grafik kartı ve asus a8n-slı anakart ağustos ayı sonunda 12000 puan alarak dünya rekoru kırmışdır bide p4 3.2 olacak ki gelde fear karanlık koridorlarına girme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme