Şimdi Ara

Yüksek Hızlı Server İle Ne Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 4 çekirdek 6 GB ram 70 gb SSD ve 1000 Mb/sn özelliklerinde Server bulunmakta ne için kullanmalıyım sizce youtube canlı yayın olur facebook canlı yayın olur upload olur bana tavsiye verecek ve tavsiyesi tutan arkadaşa güzelliğimi yaparım mesajları bekliyorum.

• 33 kgluk protein tozu ile kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saka bi yana kur cs, knight, metin2 serveri. kirala gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 5 Haziran 2017; 1:2:46 >
  • Hobi amaçlı film indirip mega. Co. Nz ye yükleyebilirsin. Zevkli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Metin2 diye metin2 serveri aç, hazır ramazan ayı'ndayken fena olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 5 Haziran 2017; 1:12:20 >
  • sunucu olabilir başka neler yapılabilir film işini yapıyorum zaten :D
  • Hosting hizmeti dicem de tek server neye yetsin fazla fazla kendi web siteni kurup reklam geliri edinilebilir yada içeri kaçılabilir ssss

En iyisi kendi data center ı'nı kur arşivlerini at başka bi işe yaramaz bence.

Edit dizi sitesi aç iyi tanıtırsan hit i yüksek olursa iyi para kazanırsın. Ama paraya kıyıp güzel bi arayüz yap. Online dizi sever olarak arayüze çok önem veriyorum şahsen nasıl sa kendi serverın upload derdin de olmayacak iyi bi VTYS düzeni kurarasan dizimag gibi uzun süre götürürsün bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 5 Haziran 2017; 1:56:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.