Şimdi Ara

Yüksek kaliteli 2+1 ne alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe max 1200 diyelim. Aego m alacaktım sıfır hiçbir yerde kalmamış ikinci el istemiyorum.

Müzik öncelikli, midler, vokaller ön planda olmalı fazla sıcak perdeli hoparlör sevmem net temiz canlı ses verebilmeli. Midler geri planda olmamalı. Oyun vs için de kullanacağımdan 2+1 tercihim o yüzden referanslar olmaz a2+, a5+ önermeyin.

Geriye kalıyor birtek harman kardon sounsticks ama o da eski setim olan altec lansing mx5021den sonra keser mi aego m'in yerini tutabilir mi bilmiyorum. Piyasada kaliteli 2+1 kalmamış hiç, anca logitech'in basshead dandik sistemleri var. Yok mu bu fiyata yükske ses kalitesi alabilecğeim 2+1??

• Oyun için niye 2+1 hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Oyun için niye 2+1 hocam?

Patlamalar vs güzel oluyor sub ile. Coh gibi oyunlarda havan, obüs patlamaları çok fark ediyor.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    O halde güzel bir çift bookshelf i aktif bir sub bass ile desteklerseniz mutlu etme olasılığı yüksek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

http://www.compel.com.tr/P/2-10-5480

av 32ler benim de dikkatimi çekti ama bunlar referans monitör hoparlör değiller mi? Benim istediğim müzikal lezzeti verebilirler mi? herhangi bir monitör ürün dinlemekten ziyade profesyonel amaçlı analize geliyor daha ziyade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

O halde güzel bir çift bookshelf i aktif bir sub bass ile desteklerseniz mutlu etme olasılığı yüksek :)

Bu paraya aktif özellikle istediğim gibi müzikal hoparlör yok ki, çoğu monitör hoparlör. a5+ alıp sub desteklesem falan tamam da fiyat 3-4binleri bulur o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Monitör hoparlör ile müzikal in farkı nedir hocam?
    Aktifler konusunda çok bilgim yok ancak yamaha hs50 denemiştim. Müzik dinlerken oldukça başarılıydı. Oda ufaksa küçük bir ekplayzır ayarı ile sub bas a mahal bırakmaz bence

• Aego M'in yeni modeli geliyor.Aego 3 ismiyle geçenlerde tanıtıldı. Mayıs gibi çıkacaktı piyasaya.Bende beklemedeyim. Yurtdışı bazı sitelerde stokta görünüyor. 199 paund fiyatla.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yüksek kaliteli 2+1 ne alabilirim Yüksek kaliteli 2+1 ne alabilirim

• retoprak R kullanıcısına yanıt
    hımm o zaman biraz beklemede fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.