Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.076
Cevap
164
Favori
288.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şarkının 80 ve 30 mblik flac'ı var 80mblikte arkadan haşırtı sesi gelior ama 80mblik muziğin sesini sonuna kadar açınca kulağı rahatsız etmiyor.Ama 30mbliği açınca rahatsız oluyorm 80mblik olanı kötümü riplenmiş sizce ?
    Dinlediğim kulaklık G430
  • Rusça olsa da işe yarar, arama yaparak istenilen içeriğe ulaşılabiliyor...
  • Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)
    Bu nasıl olabiliyor? Spectro ya atıyorum bakmak için hata veriyor program donuyor. Aynı parçayı başka siteden de FLAC olarak indirdim o 30 MB civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPoo99

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)
    Bu nasıl olabiliyor? Spectro ya atıyorum bakmak için hata veriyor program donuyor. Aynı parçayı başka siteden de FLAC olarak indirdim o 30 MB civarı.

Frekans değerleri yüksek olan HiRes denilen dosyaları Spectro desteklemiyor ve donuyor.
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    30 mb olan 16 bit 44.1hz'dir.

150 mb olan da muhtemelen 24 bit 96hz'dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Lifetime A kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkla'da alakalı olabilir.
  • selam,ücretli flac satışı yapmıyorum, harddiski satıyorum, içinde de flac var. müzikle alakasız biri alıp format atıp içine film atacağına, alan kişi içindekinden de faydalansın diye buraya yazdım.
    selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Tidal ile arşivlenmiş flac arasında net kalite farkı var.

Tidal daha yetersiz flac'e göre.

Kesinlikle katılıyorum. Gaza gelip üye oldum insanlar abartmayı seviyorlar ya da daha iyisini dinlemedikleri için kaliteli olanın ne olduğunu ayırt edemiyorlar. Htc 10 telefon kullanıyorum. Flac diye insanlara kitlenen birsürü Tidal'de de forumlarda da fake içerik var. Tidal üyeliğimi iptal etcem hiç memnun kalmadım.
  • deepchip D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hard disk konusunda bilgilendirir misiniz?
    Özel mesajla yazabilirsiniz.
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    tidalle kaliteli müzik dinlenmez. Ama htc ile hiç dinlenmez üstad. Bunu htc m9 kullanıcısı olarak söyleyeyim. en azından sony a-15, fiio x3 falan lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

tidalle kaliteli müzik dinlenmez. Ama htc ile hiç dinlenmez üstad. Bunu htc m9 kullanıcısı olarak söyleyeyim. en azından sony a-15, fiio x3 falan lazım

Hocam tabi daha iyisi vardır benim ama benim şimdiye kadar dinlediğim en kaliteli portable sistem htc10. Gerçekten inanılmaz kaliteli bana göre ve dinlediğim şeyin gerçek flac mı çakma mı olduğunu anlayabiliyorum. Kısacası ben tidale bidaha üye olmam, dandik telefonlarla müzik dinleyen hah para verdim şimdi kaliteli hifi dinliyorum zanneder bilgilendirme yapiyim dedim :)
  • quote:

Katılıyorum Telefonla olacak iş değil bu bende'de P9 var hiç memnun değilim CKR kulaklıkla, Flac ve mp3 arasındaki farkı hissetsemde verimsiz bir ses kesinlikle, Yinede telefonlar içinde en iyi sesi sanırım Htc ve axon 7 modelleri veriyor şu durumda.
    Cep telefonları arasında xperialar açık ara en iyi ses kalitesine sahiptir fakat ses çıkışı düşüktür. Bu yüzden çoğu insanda kalitesiz algısı oluşur. Ayrıca 5 band equalizer ile sesi istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Htcde ses seviyesi çok yüksek dip gürültü çok

Size dediğim a-15 walkman 400 lira civarına piyasada rahatça bulunabiliyor. Ben olsam ciddi şekilde niyetlenirim.
  • quote:

Cep telefonları arasında xperialar açık ara en iyi ses kalitesine sahiptir fakat ses çıkışı düşüktür. Bu yüzden çoğu insanda kalitesiz algısı oluşur. Ayrıca 5 band equalizer ile sesi istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Htcde ses seviyesi çok yüksek dip gürültü çok

Size dediğim a-15 walkman 400 lira civarına piyasada rahatça bulunabiliyor. Ben olsam ciddi şekilde niyetlenirim.

Htc 10 dinlemediğinizi düşünüyorum. Xperia serisi demişsiniz ben Xperia Z5 var arkadaşımın dinledim daha yeni siz söyleyince alakası yok HTC 10 ile. Bariz biri at biri eşek. 24 bit özel dac var içinde HTC 10'un. Equalizer bende kullanıyorum poweramp uygulamasıyla 10 bant yanlış hatırlamıyosam gayet doygun hatta muhteşem ses kalitesi bence bi HTC 10 dinleyin ondan sonra yorum yapın derim m9'la falan karşılaştırmayın...
    Htc 10 ile 24 bit şarkılarla denedim daha evvel. Kıyaslama açısından söyledim. Zira her htc serisi için aynı şeyler söylenir beats olayından beri. Kaliteli bir kulaklıkla sesin ne kadar kuru geldiğini anlayabilirsiniz. Eskiden kullandığım Samsung yh-j70 müzik çalarım vardı. Zamanın en iyi oynatıcısı deniliyordu , bende çok memnundum. Ta ki çok iyi bir kulaklık alıp jakı takana kadar. O günden beri emekli oldu kendisi.

Ayrıca poweramp sesi olabildiğince bozan bir uygulamadır.

Hi-fi işi çok enterasandır. Daha önce müzik dinlediğim cihazlar yetersiz geliyordu kulaklığa, şimdi kulaklık yetersiz geliyor kullandığım cihaza
  • quote:

Htc 10 ile 24 bit şarkılarla denedim daha evvel. Kıyaslama açısından söyledim. Zira her htc serisi için aynı şeyler söylenir beats olayından beri. Kaliteli bir kulaklıkla sesin ne kadar kuru geldiğini anlayabilirsiniz. Eskiden kullandığım Samsung yh-j70 müzik çalarım vardı. Zamanın en iyi oynatıcısı deniliyordu , bende çok memnundum. Ta ki çok iyi bir kulaklık alıp jakı takana kadar. O günden beri emekli oldu kendisi.

Ayrıca poweramp sesi olabildiğince bozan bir uygulamadır.

Hi-fi işi çok enterasandır. Daha önce müzik dinlediğim cihazlar yetersiz geliyordu kulaklığa, şimdi kulaklık yetersiz geliyor kullandığım cihaza

Farklı bi kulaklıkla denemedim açıkcası. Bende kayıt işleriyle uğraşıyorum home studio hesabı gitar falan. Referans kulaklıklarım var flat ses farklı dediğin gibi bass artırılmış renklendirilmiş sesi seviyorum ama daha çok dinlerken. Hifi muhabbetleri pahalı olduğu için çok da alet deneme fırsatım olmadı ucuz şeylerede boş yere para vermeye değmez diye almıyorum kulaklık olarak. Şimdilik gayet güzel idare ediyor beni HTC10 ve kulaklığı :)
    Al bi güzel kulaklık. Gitar dinlerken kulakların kendine gelir .) Ekipmanda neler var?
  • quote:

Al bi güzel kulaklık. Gitar dinlerken kulakların kendine gelir .) Ekipmanda neler var?

Sağlam rock metal müzik dinleyicisiydim ama bu Htc10 aldıktan sonra Deep House falan da sardırdım :) Gitar ağırlıklı parçalar olduğu zaman equalizerdan mid hafif yükseltip tizleri kısıp 60-120hz kanallarını hafif açıyorum mis gibi gidiyor :) evde kullandığım setup öyle pahalı bişey değil söyliyim

M-audio Bx5 D2 aktif referans monitör
    Prodipe TT1 Pro Lanen dinamik mikrofon
    Stagg SHP-3500H referans kulaklık
    Steinberg UR22 ses kartı
    Epiphone bullseye zakk wylde 81-85 aktif manyetikli gitar
    Amfi hughes&kettner 18 watt lambalı amfi vardı sattım pc üzerinden vstlerle kayıt alıyorum cubase içerisinden guitar rig vs kullanıp

Unuttuğum bişey yok heralde bunlar :)
  • Merhaba, aynı parçayı hem 320 mp3 hem de %55 oranlı FLAC olarak dinliyorum. Bana arada pek bir fark yok gibi geliyor. Hangisi daha iyidir?
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Kaliteli hoparlör kullandığınızda aradaki fark daha iyi anlaşılır. Eğer sıradan ses sistemleri ile kullanacaksanız, pek fark etmez sanırım. Yine de işin ehli kişiler daha ayrıntılı cevaplayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.