Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.070
Cevap
163
Favori
288.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://asimp3.club/forums/yuksek-kalite-albumler/

Çok olmasa da yeteri kadar flac buldum . Gerçek olup olmadığını kontrol etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 14 Şubat 2018; 21:28:49 >
  • tidal için trial üyeliği başlattım athame'yide indirim ancak athame'nin nasıl kullanılcağını bilmiyorum , herhangibir setup dosyası yok ? nasıl kurulacak?

Edit : Athame indirdim kurdum ancak athame'ye login olamıyorum tidal hi-fi üyeliğimi açarken facebook login ile açtım ancak athame'ye facebook hesabımın mail adresini ve şifresini girmeme rağmen login olamıyorum athame 'ye ? yardımcı olacak biri varsa yeşillendirsin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Şubat 2018; 17:32:3 >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba pc için nasıl oluyor o işlem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technique24

Hocam acaba pc için nasıl oluyor o işlem?

Pc için de var. Google'layın bulursunuz. Çok yararlı bir program. Sese etkisi çok büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Hocam programı buldum fakat önereceğiniz ayar yada preset var mı? Çünkü programda neyi açsam sesi daha kötü hale getiriyor :) Bas'ı arttırınca bas vurduğu yerlerde müziğin sesi kısılıyor ve bas yok ortada,clarity arttırınca iyice boğuluyor ses.Flac dosyayla hifi hoparlörde denedim pek etkisini göremedim,belkide ben yanlış kurcaladım..

Edit:Biraz daha düzgün bir ayar çektim şuan gerçekten iyi oldu,seste bozulma olmadan bass'ı yükseltmeye çalıştım gayet iyi gibi.Ama yinede soruyorum önerdiğiniz preset falan varsa onuda bir deneyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 16 Şubat 2018; 13:40:9 >
  • Tidal download işi tamam :)) 24 bit olarakta indirebiliyorum , gece 100 mbit fiberle sömürürüm
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Benim 1 aylık trial üyelik dolduğunda yeni hesap açıp trial'i deneyeyim dedim,denedim oluyormuş böyle de
  • quote:

Benim 1 aylık trial üyelik dolduğunda yeni hesap açıp trial'i deneyeyim dedim,denedim oluyormuş böyle de

farklı bir kart mı giriyorsunuz ?bende netflix'de 2-3 kere yaptım ama sonra hiç üye olamadım , şimdi grup üyeliğine girdim ;) tidal içinde aslında grup üyeliği yapılabilir
    Yok hocam aynı kartı girdim,kart enpara içinde zaten para yok.

İkinciye açtım hesabı bakalım üçüncüye de olacak mı Olmazsa grup olayı düşünülebilir aslında.
  • quote:

Hocam programı buldum fakat önereceğiniz ayar yada preset var mı? Çünkü programda neyi açsam sesi daha kötü hale getiriyor :) Bas'ı arttırınca bas vurduğu yerlerde müziğin sesi kısılıyor ve bas yok ortada,clarity arttırınca iyice boğuluyor ses.Flac dosyayla hifi hoparlörde denedim pek etkisini göremedim,belkide ben yanlış kurcaladım..

Edit:Biraz daha düzgün bir ayar çektim şuan gerçekten iyi oldu,seste bozulma olmadan bass'ı yükseltmeye çalıştım gayet iyi gibi.Ama yinede soruyorum önerdiğiniz preset falan varsa onuda bir deneyelim

Dfx hip-hop modern

Srs1.1 flatter
    Eski mesajlarimda yine bu konuda arkadaşa upload etmiştim dosyaları. Ordan bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 17 Şubat 2018; 2:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aranıza yeni katıldım . Yerli ve yabancı .flac ya da .wav formatında müzik dinlemek ve müziğin tadına varmak istiyorum . Bu başlığı inceledin birkaç site buldum ama tam manasıyla verim alamadım . İnternette Türk siteleri de mevcut fakat kayıt olmak için davetiye gerekiyor ve benim tanıdığım yok . Bana bu konularda yardımcı olursanız çok mutlu olurum . Ses sistemim logitech z-5500 , kulaklığım pioneer Se-Cl751 R
  • yıldırım67 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Ben de son bir senedir yavaş yavaş bir flac arşivi oluşturmaya başladım. Şuan 200-250gb aralığında bir klasör oluştu.
    Bunları çoğunlukla rutracker'den indirdim. cnkr adlı arkadaş sağolsun orada elindeki Türkçe rap arşivini paylaşmış. Türkçe rap dinliyorsanız mutlaka uğrayın.
    Türkçe flac bulma sıkıntısı ben de yaşıyorum. HDTURK'de sunulan flacların çoğu mp3'den çevirme. Deezer'dan indirdiğiklerimin ise yarısı gerçek yarısı mp3 çıktı. Aslında discord tarzı bir yerden birbirimize paslasak güzel olabilir.
    Ben arşivimi şu şekilde düzenliyorum;

Genel arşiv klasörü
    Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)

Diskografi klasörü örnek

Elimizde redacted üyeliği olsa iyi olurdu tabii :)
    Sizin arşivler ne durumd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tidal da master albümlere nasil ulasabilirim
    1 ile 1,5k arasinda degerleri saglam bir kactane buldum
    nasil kolay ulasabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 6 Mart 2018; 0:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opentelcll

tidal da master albümlere nasil ulasabilirim
    1 ile 1,5k arasinda degerleri saglam bir kactane buldum
    nasil kolay ulasabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Mart 2018; 12:29:13 >
    tesekkür ederim
    hemen indirmeye koyuluyorum

• Arkadaşlar deezloader download'a bastığımda uygulamayı kapatıyor hayret verici,neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 7 Mart 2018; 18:53:55 >
  • Buradaki modları bilen arkadaş var mı ?

• tidal'de master albümler indirilebiliyor mu?

• Grup Gündoğarken albümlerini bulabileceğim bir flac sitesi var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

Grup Gündoğarken albümlerini bulabileceğim bir flac sitesi var mı acaba ?

bulunsa bile, ne kadar iyi kayıt etmişlerdir ki bu adamları?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.