Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.070
Cevap
163
Favori
288.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 1.2.0 versiyonu ile denedim, sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

deezloader gümledi galia çalışmıyor :)

Yukarıda verdiğim linkten DeezLoader Reloaded'ı indirin. Her gün güncelleniyor, sorunsuz. Tidal için de Athame hala sorunsuz çalışıyor. MP3 arşivimin %65'ini FLAC'a dönüştürdüm. Durmak yok yola devam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 29 Ocak 2018; 13:21:11 >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Hocam linke girdiğimde böyle bir sayfa çıkıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Hocam linke girdiğimde böyle bir sayfa çıkıyor :)

Uygulamanın yazarı sayfa kapatılınca aynı gün yenisini açıp reddit'te yeni linki paylaşıyor.

Güncel link: https://gitlab.com/ExtendLord/DeezLoader-Reborn/
  • Deezloader'dan işkillenmeye başladım. 2 güne bir güncelleme geliyor. Deezerdaki açıklar kapatılıp yeni açıklar mı bulunuyor bu yüzden mi güncelleniyor o da belli değil. 3.03 sürümünde deezer hesabınızla giriş yapmanızı istiyordu. Şuanki son sürümde yok kaldırılmış.

Altında bişyler çıkacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BellatRixess

Deezloader'dan işkillenmeye başladım. 2 güne bir güncelleme geliyor. Deezerdaki açıklar kapatılıp yeni açıklar mı bulunuyor bu yüzden mi güncelleniyor o da belli değil. 3.03 sürümünde deezer hesabınızla giriş yapmanızı istiyordu. Şuanki son sürümde yok kaldırılmış.

Altında bişyler çıkacak gibi

Yeni versiyon itibariyle gerekmedikçe login ekranı gösterilmeyecek diye güncelleme açıklamalarında yazıyor. Login zaman aşımına uğradığı zaman tekrar soracaktır. Uygulama aççık kaynaklı, bu açıdan güvenli bence. İstediğiniz gibi kodu inceleyip, kendiniz derleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 31 Ocak 2018; 20:27:28 >
  • Arkadaşlar bu deezloader'ı direk indirebileceğim bir bağlantı yok mudur? Verdiğiniz linklerden oraya tıklıyorum buraya tıklıyorum ama bir türlü indirme linklerini göremiyorum.
  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt

adresine gidip, sayfa sonlarında "Download Links" başlığı altındaki ilgili bağlantılara tıklayabilirsiniz.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. 2 gündür sıkıntısız kullanıyordum lakin dün akşama kadar. Dün akşama kadar hiç bir sorun yok iken program şu anda download işlemini yapmıyor. Müzikleri arıyor buluyor ancak iş indirmeye geldiğinde donup kalıyor. Programı kaldırıp yeniden kurdum ama sorun düzelmedi. Bu sorunu yaşayan başkası da oldu mu acaba? Yoksa komple cihaza format atmayı düşünüyorum
    Sanırım önceki sayfalarda aynı sorundan muzdarip biri vardı.

Ben exe uzantılı dosyayı değil de zip olarak indirmiştim 1.2 versiyonu, hala onu kullanıyorum ve sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Sanırım önceki sayfalarda aynı sorundan muzdarip biri vardı.

Ben exe uzantılı dosyayı değil de zip olarak indirmiştim 1.2 versiyonu, hala onu kullanıyorum ve sorun yok.

Hocam bu versiyonu upload edip bana gönderebilir misin rica etsem?
    E-posta adresini özelden gönderir misin? Wetransfer yoluyla göndereyim.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Gönderdim
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Google DNS ile girebiliyorum,belki yasaklanmıştır site
  • Teşekkür ederim o gün giremedim daha sonra açıldı site yine. Ama bu konudaki deezloaderi indirip denedim flac kalitesi normale göre biraz düşük olsada arşivi oradan tamamlamaya devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    O konuda bende sizinle aynı fikirdeyim.TIDAL'dan çektiğim FLAC dosyaların çoğu DeezLoader'dan daha iyi.
  • Tidal'den nasıl çekiyorsunuz?

• Yabancı siteleri şöyle biraz kurcalarsanız bununla ilgili bir şeyler bulabilirsiniz,bunu söylemek istemiyorum.
  • Tidal de Türkçe arşivi nasıl ? Aradığınızı bulabiliyor musunuz?
  • yeniseyy Y kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle her aradığınızı bulamıyorsunuz,biraz kült olmuş büyük sanatçılardan ibaret TIDAL.Fakat DeezLoader'a bakarken Deezer'ında TIDAL'dan çokta farklı olmadığını gördüm.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.