Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
163
Favori
288.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper olmuş, doğru olabilir , bende niye flac ile 320 lik bir mp3 ü ayıramıyorum kolay kolay derdim Gerçekten kayıp az gibi
  • Aradaki farkı anlamak için orkestra şefinin filan kulağına sahip olmak lazım galiba ama flac olduğu zaman hoparlör bence bassları filan daha rahat veriyor.
  • ben 320 kbps ile flac formatlı şarkıların arasındaki farkı net şekilde hissediyorum özellikle aynı şarkı ise bu birazda sesi aldığınız hoparlörlerle de alakalı bir durum
  • Arkadaşlar vizyonuz.com u devretmek istiyorum ilgilenmek isteyen bana mesajla ulaşsın...
  • arkadaşlar var mı flac için site öneriniz???
    .diğer sayfalardaki linklerin çoğu açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Arkadaşlar vizyonuz.com u devretmek istiyorum ilgilenmek isteyen bana mesajla ulaşsın...

hocam site kapalımı giremedik sitene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcodx23

quote:

Arkadaşlar vizyonuz.com u devretmek istiyorum ilgilenmek isteyen bana mesajla ulaşsın...

hocam site kapalımı giremedik sitene.

site kapalı hocam 1 ay sonra açılacak yaklaşık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

arkadaşlar var mı flac için site öneriniz???

rutracker.org a bakabilirsin flac parçalar var türkçe parçalar da bulabilirsin ama rusça site
  • quote:

quote:

rutracker.org a bakabilirsin flac parçalar var türkçe parçalar da bulabilirsin ama rusça site

kardeşim ben bu rutrackerden bir iki torrent indirdim siteye üye olmadan ama utorrentte ilerlemiyor sıfır gözüküyor .nasıl yapacağız bliyorsan anlatırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcodx23

quote:

quote:

kardeşim ben bu rutrackerden bir iki torrent indirdim siteye üye olmadan ama utorrentte ilerlemiyor sıfır gözüküyor .nasıl yapacağız bliyorsan anlatırsan sevinirim.

seed düşüktür o yüzden,başka indir.
  • hacı bende ilk başlarda üye olmadan indirmeye çalışıyordum (üye olduğum halde bazen yeniden giriş yapmaya üşendiğim için). aynı sorun bana da oluyordu. sonra dank etti kafama, üye olmadan indirdiğin torrentin tracker bilgisinde kullanıcı kodu görünmüyor ve kolay kolay sana öncelik vermiyor indirmede. aynı torrenti giriş yaparak indirdiğimde ise tracker linki üzerinde üye kodu olduğu için ya hemen başlıyor ya da çok nadir olarak geç başlıyor. üye olmanı tavsiye ederim, çok fark oluyor indirmede.

birde bu yerli flac albüm bulabileceğimiz bir site yokmu ya, rutracker da yerli pek fazla flac albüm yok, olanını da indirdim zaten. artı arama yapmaktan bıkkınlık geldi orjinal cd alıyım diyorum, arkadaş nası bi memlekette yaşıyorsak, parasıyla orjinal cd alacağım birazcık eski albümü bulamıyorum. son iki ayda 12 orjinal albüm aldım. onları da bulmak bile tam bir eziyet oldu flac'ını nasıl bulacağız şaştım kaldım. varsa bilen bi yerli flac albüm sitesi bi yazın ya da pm atın Allah aşkına.
  • http://chiasenhac.com/
    Arkadaşlar bu sitede fazla bir Türkçe albüm yok (Ben sadece Manga'ya denk geldim şimdilik) Ama geniş bir yabancı albüm arşivi var. Üstelik şarkıları sadece albüm olarak değil tek tek de indirebiliyorsunuz. Ayrıca her kalite örneğini (128 ve 320 kbps mp3, 500 kbps aac ve kayıpsız flac olarak) bulabiliyorsunuz. Extra olarak her parçanın spectrosunu da hemen sayfada gösteriyor. Gerçek olup olmadığını anlayabiliyorsunuz.
    Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canavarius Infectus -- 28 Temmuz 2014; 9:48:09 >
  • Çok teşekkürler hocam albüm değil de parça parça bulmak İmkansızdı bu site sağolsun flac indiriyorum hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.m-p-3-s.su ( boslukları kapatın) yıllardır kullandığım bir site ayrıca hd klipler ve va- produksiyondan çıkan trance albumler ve dj setleri de var. Alın bi letitbit veya başka bir premium üyelik linkleri atın download managera ayarlardan en fazla aynı anda indirme seçeneğini 1 yapın download edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazmarti -- 1 Ekim 2014; 23:16:52 >
  • melih bey sitenizin ismini yazabilir misiniz?
  • hipotallamus H kullanıcısına yanıt
    melih bey vizyonuz.com sitenizde flac leri nasıl aratıcaz bulamadım hangi başlığa tıklamamız gerekiyor çözemedim bulamadım flacleri
  • Yok mu başka önerebilecepiniz siteler ?

• türkçe flac bir bakın derim aynı bölümden aratarak 320kbps albümlerede erişebilirsiniz. gerçekten kaliteli paylaşımlar. sorun yaşarsanız üye olmanız gerekiyor demektir. rusça site fakat google otomatik çeviriyor. ben baya bir arşiv yaptım.
  • saksay66 S kullanıcısına yanıt
    Saticaksiniz yani

• öyle düşünüyorum ama istediğim fiyat yinede değerini bulmaz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.