Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
163
Favori
288.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saksay66

öyle düşünüyorum ama istediğim fiyat yinede değerini bulmaz

Alıntıları Göster
    1 tb jazz, blues,rock arşivimi arkadaşların arşiviyle takas da edebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saksay66 -- 4 Şubat 2015; 18:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ben de 2 tb var kim ister se ücretsiz vericem

bu işe parasal boyut kazandırmamak adina

Arşiv ve diğer yardımların için bir kez de buradan teşekkürler .
    Sağ olasın hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi insanlar a can feda lafımı olur ustat

• Sağ olasın...Adana'dan isteğin olursa söylemen yeter, biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 4 Şubat 2015; 23:15:17 >
  • quote:

Ben de 2 tb var kim ister se ücretsiz vericem

bu işe parasal boyut kazandırmamak adina

2 TB ı nasıl vermeyi düşünüyorsunuz hocam
  • quote:

ben de para meraklısı değilim ama bende arşivi oluşturmak adına çok para ödedim.....o yüzden en azından zararımı
    karşılamak adına....arşivimdeki parçalar öyle kolay bulunabilir parçalar değil....bazıları master kayıtlar...ve ücretiyle indirilmiş çok kayıt var...

Arşivinize, müziğe yaptığınız yatırımı zarar olarak görüyorsanız zaten sizin düşüncenizde bir problem var demektir. Bazılarının parasını ödedim diye belirtmeniz sanki olağan üstü birşey yapmış gibi yazmanıza ayrıca şaşırdım, tabi ki müziğin, emeğin parasını ödeyeceksiniz normal olan budur, hem de bazılarının değil hepsinin parasını ödemeniz gerekirdi. Parasını ödeyerek dahi almış olmanız, müziği satabileceğiniz anlamına gelmez, müziğin 2. defa satışı yaptığınız şekilde kopyalarak yasal değildir, siz o müziğin değil sadece elinizdeki kopyanın sahibisiniz ve eserin sahibi size yetki vermediği sürece satış yapmamanız gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

ben de para meraklısı değilim ama bende arşivi oluşturmak adına çok para ödedim.....o yüzden en azından zararımı
    karşılamak adına....arşivimdeki parçalar öyle kolay bulunabilir parçalar değil....bazıları master kayıtlar...ve ücretiyle indirilmiş çok kayıt var...

Arşivinize, müziğe yaptığınız yatırımı zarar olarak görüyorsanız zaten sizin düşüncenizde bir problem var demektir. Bazılarının parasını ödedim diye belirtmeniz sanki olağan üstü birşey yapmış gibi yazmanıza ayrıca şaşırdım, tabi ki müziğin, emeğin parasını ödeyeceksiniz normal olan budur, hem de bazılarının değil hepsinin parasını ödemeniz gerekirdi. Parasını ödeyerek dahi almış olmanız, müziği satabileceğiniz anlamına gelmez, müziğin 2. defa satışı yaptığınız şekilde kopyalarak yasal değildir, siz o müziğin değil sadece elinizdeki kopyanın sahibisiniz ve eserin sahibi size yetki vermediği sürece satış yapmamanız gerekir.

Alıntıları Göster
    sıla nın imza albümü var bende flac olarak..
  • saksay66 S kullanıcısına yanıt
    Hepimiz hem para vererek alıyoruz hem netten ücretsiz alıyoruz hem kendi cd lerimizi rip liyoruz

Ama sizin gibi para pul derdine düşmedik
    Indirdiğimiz paravermeden aldığımız dosyaları parayla satmaya çalışmıyoruz tepkimiz buna

Helede boyle birbirine kaynaşmış insanlar arasında zaten yapamaz sınız bir tb dersiniz 2 tb derler size bu satışı yaptırmaz lar

• quote:

afedersiniz ama dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır.....siz arşivlerinizi yasal yollardan mı yaptınız.....1 tb lık
    arşiv yapmak için binlerce lira ödemek lazım....siz kendinizi sütten çıkmış ak kaşık olarak mı görüyorsunuz...torrent siteleri
    size gore yasal o zaman.....diğer arkadaşları tenzih ederim....ayrıca eminim ki benim bazı albümlere para ödemem size göre olağanüstü
    birşey olsa gerek...

Herkese sn. hobidaş diye hitap ederim ama size hobidaş demek zor hatta imkansız. Müzik hobisi olan bir insanın sisteminin belki birkaç belki onlarca katı arşivine yatırım yapması gayet olağan bir durumdur, bunu anlayamıyor olmanız sizin ayıbınız, sizin eksikliğiniz... Bunu hobi olarak gören insanlar zaten aksi bir düşüncede olamaz. E madem kafa yapınız buna müsait albümleri içine koyduğunuz hdd yi de para vermeden alın ve belli bir meblağa satmaya çalışın, para vermeden alın kısmını anladınız sanırım...

Eğer bu yazı bana yazıldıysa belirttiğiniz 1 TB dan çok daha büyük arşivimi yasal ve olması gereken şekilde oluşturdum. Bilip bilmeden konuşmayın insanları suçlamayın töhmet altında bırakmayın yediğiniz halt ile oturun. Çoğunun Parasını bile vermeden oluşturduğunuz arşivi para ile satmaya kalkışmanın nesini savunuyorsunuz, kime ne anlatıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 6 Şubat 2015; 7:52:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

quote:

afedersiniz ama dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır.....siz arşivlerinizi yasal yollardan mı yaptınız.....1 tb lık
    arşiv yapmak için binlerce lira ödemek lazım....siz kendinizi sütten çıkmış ak kaşık olarak mı görüyorsunuz...torrent siteleri
    size gore yasal o zaman.....diğer arkadaşları tenzih ederim....ayrıca eminim ki benim bazı albümlere para ödemem size göre olağanüstü
    birşey olsa gerek...

Herkese sn. hobidaş diye hitap ederim ama size hobidaş demek zor hatta imkansız. Müzik hobisi olan bir insanın sisteminin belki birkaç belki onlarca katı arşivine yatırım yapması gayet olağan bir durumdur, bunu anlayamıyor olmanız sizin ayıbınız, sizin eksikliğiniz... Bunu hobi olarak gören insanlar zaten aksi bir düşüncede olamaz. E madem kafa yapınız buna müsait albümleri içine koyduğunuz hdd yi de para vermeden alın ve belli bir meblağa satmaya çalışın, para vermeden alın kısmını anladınız sanırım...

Eğer bu yazı bana yazıldıysa belirttiğiniz 1 TB dan çok daha büyük arşivimi yasal ve olması gereken şekilde oluşturdum. Bilip bilmeden konuşmayın insanları suçlamayın töhmet altında bırakmayın yediğiniz halt ile oturun. Çoğunun Parasını bile vermeden oluşturduğunuz arşivi para ile satmaya kalkışmanın nesini savunuyorsunuz, kime ne anlatıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    TIDAL High Resolution Müzik ve Video servislerini RAPÇI Jay Z satın almış... Güzel haber Mart sonunda Türkiye 'de aktif olacak . Tüm mobil cihazlarımız ve uyumlu streamer cihazlarımızdan istediğimiz müzik seçimlerini dinleme ve izleme imkanımız olacak.
    Çok şahane

Hypebot
    Jay Z's HD Streaming Music Service Tidal To Expand To 22 More Countries - Hypebot
    http://www.hypebot.com/hypebot/2015/02/jay-zs-hd-streaming-music-service-tidal-to-expand-to-22-more-countries.html

• quote:

Helede boyle birbirine kaynaşmış insanlar arasında zaten yapamaz sınız bir tb dersiniz 2 tb derler size bu satışı yaptırmaz lar

Hocam Helal Olsun, Harbi tepki bu işte.... Müzik severler Anfilerini satar , Hoparlörlerini satar , Kablo/Ekipmanlarını satar , Çünkü bunlar asıl hedeflerine ulaşmak için kullanılan araçlardır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor0636

quote:

Hocam Helal Olsun, Harbi tepki bu işte.... Müzik severler Anfilerini satar , Hoparlörlerini satar , Kablo/Ekipmanlarını satar , Çünkü bunlar asıl hedeflerine ulaşmak için kullanılan araçlardır....

Alıntıları Göster
    Tartışma çıkmasın konuda arkadaşlar.Yapılan her ne kadar etik bir davranış olmasa da herkes istediğini yapmakta özgürdür boşverin @eraycelik80 @saksay66
  • Biz özgür olmadıgını söylemedik ki

burda bir tb var diyip satmak isteyene !

iki tb var der sattirmaz kimse dedik ;

• Bu bi ornek
    Sen gidiceksin bilgisayar almaya tumparcalari
    Alacaksın vericek sin 3 bin 5 bin
    Ee hani buna Windows Yada osx ya onu ben netten alır kurarım

Windows U yapanlar eşek yani bosa üretiyorlar
    Bıraksın lar programı. Onlarda ekran kartı yapsınlar
    Bakalım ne kullanicaz o devasa bilgisayarlarda

Gidicen istanbulun sayılı hifi dükkanlarına ben soyle dinlerim boyle kulağım var soyle hop alayım boyle kablo alalım

Ee muzik
    Onu ben netten alayım
    Ee ozaman Madonna da lorenna da michel de sakira da herkes anfi yapsın abi ne gerek var album yapmaya. Eve alıp bakalım tum cihazlara Anfinin yüzüne Bakarız

Bu nasıl mantık ya

Ben demiyorum ki yuzde yuz her sey i para ile aldım

Ama yüzlerce cd aldık yüzlerce plak aldım
    Online 500 yakın album satın aldım

Bu rakamların çeyreği kadar bile olmayan sayıda da dosya indirdim arkadaslar dan da aldım

Ama ne parayla aldıklarımı nede ücretsiz indirdiklerimi satma hakkı hiçbir zaman bende degil kendi rip lerim bile

Isteyen samimi arkadaslara yardım adına bazı arkadas lara ücretsiz gönder dim

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum bu işin paraya dökülmesine karşıyım sonuna kadar ayrıca siz yasal yoldanmı edindiniz demiş arkadaş yasal yolla Flac formatlı albüm veya şarkı satılıyormu ben bilmiyorum?
  • Satılıyor ustat hdtrack gibi sitelerde

• quote:

Biz özgür olmadıgını söylemedik ki

burda bir tb var diyip satmak isteyene !

iki tb var der sattirmaz kimse dedik ;

Hep destek tam destek ...

• www.hdtracks.com
    Wallflower (Deluxe Edition) | HDtracks - The World's Greatest-Sounding Music Downloads
    http://www.hdtracks.com/wallflower-deluxe-edition

• quote:

www.hdtracks.com
    Wallflower (Deluxe Edition) | HDtracks - The World's Greatest-Sounding Music Downloads
    http://www.hdtracks.com/wallflower-deluxe-edition
    rutracker.org
    RuTracker.org
    http://rutracker.org/forum/index.php
    Buyrun arkadaşlar,site rus kökenli ve arayıpta bulamayacağınız çoğu müzik var,hatta türkçe flac parçalar da mevcut site de, sezen aksu,tarkan vs vs. Ve çakma flac parçalardanda yok sitede hepsi orijinal flac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 6 Şubat 2015; 21:31:51 >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Onlar yabancı yalnız ben türkçe şarkılar için yazmıştım onu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.