Şimdi Ara

yüksek km araç satışı focus dizel içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Ne yalan soyleyeyim kilometreden ote bana itici gelen detaylar oldu.
    Arac trendx fakat farlar titanium, jantlar ghia janti. On konsolun rengi cok farkli geldi, sanki siyaha boyanmis tekrar gibi. Ustune sw olusu ve km.de eklenince araci nufusunuza almamaniz elde degil

+1
    Bende şu donanım paketini çözemediydim arabanın her yeri başka paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimleri değiştirin. Arka tarafından çekilen resmi ilk resim yapın ki millet şirket aracı olmadığını anlasın. Sonuçta araç SW. Motorun resmini çekin. Ve iş yerine gidip gelme amaçlı kullanıldığını yazın. Tatil ve geniş aileler için ideal. Uzun yol aracı. Ben olsam bunları yaparım.

• zor satılır bu araç, taksi çıkması gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Ne yalan soyleyeyim kilometreden ote bana itici gelen detaylar oldu.
    Arac trendx fakat farlar titanium, jantlar ghia janti. On konsolun rengi cok farkli geldi, sanki siyaha boyanmis tekrar gibi. Ustune sw olusu ve km.de eklenince araci nufusunuza almamaniz elde degil

+1
    Bende şu donanım paketini çözemediydim arabanın her yeri başka paket

Cozemeyecek cokta birsey yok arac trend x ilanda da yazdigi gibi sis fari celik jant ve siyah zeminli farlar keyfi olarak eklendi araca bir ara hiz sabitleyici takmayi dusunuyordum demek onuda taksam iyice kafalari karistiracakmisim:)

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ilanı açar açmaz kilometreden önce bahsettiğiniz detaylara takıldım. Jantlar, farlar, göğüsün değişik rengi bir de ön tarafaki çeki demirinin bulunduğu kapak dikkatimi çekti. Bunlar ilana bakarken soğumak için direk yeterli. Daha sonra yan taraftaki yıl km vs bilgilerine baktım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.