Şimdi Ara

yüksek km araç satışı focus dizel içerir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanmadığı halde yıllık bakımını yaptırmıştır büyük ihtimal.
    Ama bu piyasada o kadar düşük km li araç da satılamaz o da ayrı mevzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba garanti şirket aracı olarak kullanılmış siz almadan önce.Plaka 34,km yüksek..

• Ne araç alacağınızı karar verip, takasta en yükseğini veren galeriye vericeksiniz. bende 100 bin km yapsam 435 bin km de kime satarım diye kara kara düşünürüm.o yüzden bu km de almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 24 Ocak 2016; 15:54:38 >
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Hocam sanmıyorum. Çünkü genelde böyle kişiler triger e lastiğe yağa yıl ile bakmıyorlar pek genelde km ye bakıyorlar ama yaltığı vidden garipmiş kullanmayacağım malı niye alayım

• Ne yalan soyleyeyim kilometreden ote bana itici gelen detaylar oldu.
    Arac trendx fakat farlar titanium, jantlar ghia janti. On konsolun rengi cok farkli geldi, sanki siyaha boyanmis tekrar gibi. Ustune sw olusu ve km.de eklenince araci nufusunuza almamaniz elde degil

• 2-3 aşağı verin.açıklama ve fotolarıda değiştirin.
  • Hocam sen bu arabayı alırken bırak kumarı direk rus ruleti oynamışsın.Şöyle ki arabayı zaten çok yüksek km de almışsın haliyle birde sen üzerine bineceksin satmak istediğin km de sarılmak bu araba sen en iyisi bi galeriye ver bunu onlar enayi avlamakta ustalar ne de olsa

• bu araç satılır. facebook'ta marmaris taksicileri diye bir grup var. oraya katılın. şuanda maddi durumu 0 km araç almaya müsait olmayan taksiciler var. bu tarz 2010-2014 model km fark etmeyen sw veyahut doblo tarzı araç arıyorlar. Bir tanıdık İstanbul'dan 2012 model doblo aldı geldi geçen hafta. şansınızı deneyin derim. taksilere yaş sınırı buraya daha yeni geldi. şubata kadar süre verildi.

https://www.facebook.com/groups/1512243932340087/?fref=ts

https://www.facebook.com/groups/212165948883100/?fref=ts bu da "stuff for sale in marmaris" grubu. yaklaşık 30 bin üyesi var bütün şehir burda :D iki gruba da aracın resimlerini atın birileri mutlaka dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 24 Ocak 2016; 16:34:31 >

• Vurmayin artik yeter. Km yuksek anladik

• Arabanın ekmeği yenmiş 30 bin istersen satamazsın tabiki.Üstelik baz model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

100 binden sonra dizel ocaga incir agaci diktirir..

Sıfır araba alıp ilk bakımda yetkili serviste 550tl ödeyen. Benzinli fiestaya binen arkadaşım da böyle demişti.

Benzinli jettasi yatak saran iş arkadaşım 7000tl ye motor indirdi.
    Lpgli versosu olan arkadaşımın 130bin kmde aracı yolda kaldı 1100tl masraf çıktı.
    2010 1.4tsi passati olan arkadaşım çıkma dsg beyni arıyor.

Sonuç : Araba sıfır yada 2.el masraftir. Japonu almani farketmez masraftir.

• Ben araci 290 binde aldim o km ye kadar yetkili servis bakimliydi daha sonrasinda izmirde ozel ford servisinde bakimlari yapildi dizel almamim sebebi zaten kullanacak olmamdi ekonomisi icin aldim araci cok sukur 2 yildirda hic uzmedi beni bilerek 90 bg olani aldim partikul filtresiz oldugu icin bu km ye kadarda halen ustunde orjinal turbosu ve enjektorleri ile calismakta onerilerinizi dikkate alicam fotolari en yakin zamanda degistirip daha duzgun net resimler ekleyecem burdanda bilgi veririm tekrar ilginiz icin tesekkurler

• Muhtemelen aracı oldukça kelepir fiyata satın aldınız. O zaman ucuza satacaksınız. Yada satmadan binmeye devam edin.

Eğer 300 bindeki aracı pahalıya aldıysanız geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SejanRuby

Ben araci 290 binde aldim o km ye kadar yetkili servis bakimliydi daha sonrasinda izmirde ozel ford servisinde bakimlari yapildi dizel almamim sebebi zaten kullanacak olmamdi ekonomisi icin aldim araci cok sukur 2 yildirda hic uzmedi beni bilerek 90 bg olani aldim partikul filtresiz oldugu icin bu km ye kadarda halen ustunde orjinal turbosu ve enjektorleri ile calismakta onerilerinizi dikkate alicam fotolari en yakin zamanda degistirip daha duzgun net resimler ekleyecem burdanda bilgi veririm tekrar ilginiz icin tesekkurler

asıl yazılacak şeyi yazmamışsınız ilana. bir de böyle çok kullanılmış araçlarda uzun yol+boyasız işi yalanmış gibi duruyor. öne çıkması gereken aracın bakımlı olup olmadığıdır, makine en nihayetinde. doğrudur tabi yazdıklarınız, yanlış anlamayın ama bunları destekleyecek bir şeyler yazmayınca havada kalıyor. bir de ekstra olarak titanium -siyah zeminli- far var aracınızda, bunu da yazardım ben olsam. bilen biri kazalı da saklanıyor diyebilir, bilmeyen aracın ekstrasını göremez zaten, göstermek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

100 binden sonra dizel ocaga incir agaci diktirir..

Çok haklısın kardeş arabayı 99 bine geldiği anda satıp tüplü civic alacam
  • 25 e birakirsan essek niyetine alabilirim. Alir daga tasa vururum , kırbaç da vururum. Aracin ederi 30 bin ancak kendi emniyetim acisindan 5 bin tl olasi masraflara ve bakim ucretine sayiyorum. 2 yil biner ben de 20 bine okuturum. 5 bij zararim olur bindigime sayarim.

• araç hiç durmamış ki. hepsi uzun yolda yapıldıysa sürücüsünü evi yok demektir. otellerde kalmıştır.

yılda 70 bin yapan bir araç bu. fiyatı ise 31 bin. tabi ki satılmaz.
  • Tanidigin birine git saniyede km dusuttur sonra kakala

• Ticari kullanacak olsam kaçırmazdım. Çok uygun tepe tepe binilecek araba

• hocam sen dogrusunu yapmışsın. Millet km ile oynayıp 150binde diye satıyor.. Arabadan anlayan adama denk gelirsen satarsın sıkıntı olmaz ama sw oldugu için biraz nazlı olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.