Şimdi Ara

YÜKSEK KM'Lİ DİZEL DSG POLO ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ecb

quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

quote:

Orijinalden alıntı: ecb

motor hor kullanılmamışsa pek bi sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Peki bu araçlar daha 3 senesini doldurmadan arıza verdiğinde servis iyi niyet garantisi kapsamında bu sorunları çözemiyor mu? Ben hiç zannetmiyorum DSG aracı arızalanıpta 16 bin TL veren biri olduğunu. yokmu hiç 60 bin km üzeri DSG aracı olan? Tavsiyelerinize ciddi ihtiyacım var. @e-rose @uniqlo

bence buraya başlık açıp aklınızı karıştırmayın. siz karar vermişsiniz.
    musibet, nasihatten evla bir öğretmendir.

aslında buraya başlık açmamın sebebi gelecek tepkileri ve fikirleri öğrenmekti. Gelen tepkiler olumsuz oldu pek savunan çıkmadı bende 1 gün daha iyice düşünüp ona göre karar vereceğim.

bence doğru karar. otomatikte ün yapmış araçlar var, onlara yönelirseniz başınız pek ağrımaz. ilk yıllarda düz vites kullanırdım ama otomatiğe alışınca düz işkence gibi gelmeye başladı. 6-7 senedir otomatik kullanıyorum. ilk önce japon kullandım hiç masraf çıkarmadı. bütün otomatikler öyle sandım. sonra koreli bir otomatik aldım arabanın yarı parasını 6 ay içerisinde şanzımana verdim sonra zararına sattım anladım ki bazı markaların adı boş yere çıkmamış...

• bir tanıdığımda polo 1.6 TDİ dsg var araç 120000 kmde ilk zamanki zevki kesinlikle alamıyorsunuz diyordu... Vites sapıtmaya başladı demişti

aracı satıyorlar şu anda 308 auto6 bakıyorlar sanırım yaklaşık olarak aynı fiyatmış
  • İyi niyetliyseniz alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek parça niyetine alabilirsiniz.
  • 38 bin.
    Deli para.
    Üstüne polo ve yüksek km. Hadi km. Neyse de. Ya şanzıman.
    Denklem de hata var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 12 Ocak 2014; 5:01:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris dizel otomatik
    Bravo dizel otomatik
    Jazz 2013 otomatik 1.4 benzinli Cvt
    .
    Vw manuel veya
    6 vitesli yağlı tam otomatik şanzımanlı alınır.
    Veya sıfır Dsg li alınıp ek garanti yapılır, garanti bitince satılır.

• Basligi okuyynca icimden "maceraya var misin" sloganli reklam gecti. Nedendir bilmem...

• arkadaşlar bende 2.el km si 35 bine kadar polo benzinli dsg arıyorum.alınırmı.2.arabam olacak.
  • Serviste kavramasına ve mekatroniğine baktırıp alabilirsiniz bence. Garantisi bitmemişse hemen kavramayı da mekatroniğide değiştirtirsiniz. Garanti bittiyse bile araç sahibiyle anlaşır, araç servis bakımlıysa sahibi iyi niyet kapsamında şanzımanı yaptırır öyle alırsınız. Bence bunlar yapıldıktan sonra hiç bir sakıncası yok. Sonuçta yeni nesil kavramalar doğru kullanıldığında 50-60bin km'den fazlasını rahatlıkla görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.