Şimdi Ara

yüksek maaş alıyorum fakat işimden nefret ediyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bionick

Haklisiniz hocam evde boş boş oturmaktansa kendimi geliştirmek en doğrusu olacak. En kisa zamanda dil kursuna baslamak lazim fakat 1 aydir hep böyle diyorum fakat icraat yok :)

Kardeşim emniyet uni mezunu polis amiri alacak oraya girsene? Komiser yard. Olarak başlayacaksın onu açık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklentilerini en alt seviyede tut.. ben de antalyanın bir ilçesinde devlet memuruyum.. heyecan ve gençliğin verdiği bir hevesle beklentiler yüksek oluyor.. doğal olarak bunalımla işten sıkılıyoruz.. ilk başlarda ben de çok düşündüm istifa etmeyi.. istediğim sınavlar açılmadı.. olumsuzluklar üst üste geldi.. halen başladığım işteyim.. en az 2 yıl sabredip tekrar gözden geçirmek lazım.. bu arada daha iyi iş için çalışmayı bırakmadım ama olmadı.. hakkında hayırlısı olsun..

bu arada yaşım da 30 oldu.. işe gireli de 5 yıl..
  • -Bionick kullanıcısına yanıt
    Çok az para alıyorum , günde yarım saat molam var sadece.işimden nefret ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masa başı gerçekten ayrı bir dert, insanları bir masaya oturtup 8 saat işlem yaptırmak, yarım saat sigara çay molası verdirip tekrar tekrar tekrar o odaya masaya oturmaya zorlamak çok kötü bir şey. tabi boş boş oturup dedikodu yapmak iyi demiyorum ama insanlar birazda rahat olmalı işlerinde , fiziki olarak çalışanları da demiyorum ama görev yeri değişikliği sağlık için özellikle ruh sağlığı için gerekli
  • Rahat batması değil dostum. Bizzat idealistliktir belki de bu durum. Ben de devlet memuruyum. Rahat bir işim var. Maaşım düşük ama dert bu değil. Gerçekten birşeyler yaptığımı hissettiğim, akademik seviyede kendimi geliştirebileceğim, amirlerim tarafından sömürülmeden ve rahat rahat çalışabildiğim ama dolu dolu çalıştığım bir birimde olmayı isterdim.

Bence boş vakitlerinde işteyken ders çalış eğer imkanın varsa. Dilini ilerlet. İş dışı zamanlarında da spora git mutlaka. Eminim ki oturmaktan beline kramplar giriyordur. Ben de sürekli oturuyorum çünkü. Böyle kazançlı ve yatış bir işe sahip olduğun için rahatsız olmandan da gurur duy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Haklisiniz hocam evde boş boş oturmaktansa kendimi geliştirmek en doğrusu olacak. En kisa zamanda dil kursuna baslamak lazim fakat 1 aydir hep böyle diyorum fakat icraat yok :)

Kardeşim emniyet uni mezunu polis amiri alacak oraya girsene? Komiser yard. Olarak başlayacaksın onu açık

Pomem mi diyorsunuz ?

• O zaman baksaydin keşke.. şu an geç olabilir. Pomem sanırım emniyetin ilanlarını kontrol et anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Pomem mi diyorsunuz ?

Arkadaş paem den bahsetmiş. Bu seneki basvuru gecti. Onumuzdeki sene de olcak ama

• yüksek maaştan kastın ne merak ettim. kimse o işi yapan birine 6-7 bin lira maaş vermez.

ha ben de yüksek maaş alıyorum ama işimden memnun değilim. hele de tek işi parmak kaldırmak olan bir kısım insanlara saatlik 3500 tl verilirken
  • Millet is bulamaz bulanlar da günde 12 saat köle gibi çalışır üç kuruş maaş alırlar arkadaş sıkılmış olaya bak isde ben boyle hayatın taa icine... kardeşim bolca vaktin var biraz hayatınıza hobi katin kurslara gidin bir şey üstüne çalışın araştırma yapın... sen kendini çalışan işsiz yapmissin millet is bulamıyor is şartlar çok agir maaşlar çok çok düşük insanlar mutlu değil sen hayıflanıyordun kusura bakma da bu senin eksikligin...

• yaş 20 ve havalimanında akşama kadar oturarak dolgun maaşlı iş.Bundan sonrasında seni satış temsilciliği falan keser.Zira onlar öyle yemekten yemeğe iş yapıyorlar.Bende imreniyorum onların işine her gün bir restoranda iş bağlayıp paraları götürüyorlar ya hastayım onlara
  • 2k net maaşı bıraktım 1k ile yeni yere başladım
    şimdi orada yükselmeye çalışıcam

senin kafadayım
  • Bu tür şeyler kesinlikle evli olmadığımızdan kaynaklanıyor yada sürekli cinsel ilişki olmadığından.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.