Şimdi Ara

yüksek maaş alıyorum fakat işimden nefret ediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba yaşım 20 ve devlet memuruyum. Havalimaninda akşama kadar oturarak iş yapiyorum. Tek sorumlu olduğum şey kaşe yani anlayacağınız çok rahatım. Dışarıda insanlarla uğraşmıyorum, sicakta çalışmıyorum hep klimali yerdeyim, kışın sezon kapanınca yatış yeriymis

Fakat ben işimden nefret ediyorum. Hep dışarıda çalişan personele ozeniyorum. Sizce bana rahat mi batiyor? Gerçekten asalet tasdik olmadan istifa etmeyi düşünmeye başladım. Lütfen yardimci olun hepinize teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o işe nasıl girdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bionick

Herkese merhaba yaşım 20 ve devlet memuruyum. Havalimaninda akşama kadar oturarak iş yapiyorum. Tek sorumlu olduğum şey kaşe yani anlayacağınız çok rahatım. Dışarıda insanlarla uğraşmıyorum, sicakta çalışmıyorum hep klimali yerdeyim, kışın sezon kapanınca yatış yeriymis

Fakat ben işimden nefret ediyorum. Hep dışarıda çalişan personele ozeniyorum. Sizce bana rahat mi batiyor? Gerçekten asalet tasdik olmadan istifa etmeyi düşünmeye başladım. Lütfen yardimci olun hepinize teşekkürler.

Sana rahat batıyor doğrudur ama işin sıkıcı bir iş bu da ayrı bir gerçek. Şimdi sana bir önerim var; 2 3 belki de 5 yıl sabret. Bu sürede kendini geliştir ve hayalindeki işin ne olduğunu, bu işe nasıl erişebileceğini düşün. Etraflica araştırdiktan sonra onun gereklerini yerine getir. Dil puanı istiyorsa onu al, kpss istiyorsa kpss ye gir iyi puan al vs. Maaşın var ve iyiyse kendini bu çalışmalar vs için dışarıdan da rahatça destekleyebilirsin dersane ile filan. Yani kendini sağlama alana kadar bekle sabret spora git hayatına hareket kat kendini sağlama aldıktan sonra para biriktirdikten sonra filan da ayakların yere basar bir şekilde istediğin alana geç. Yoksa diğer türlü pişman olabilirsin.. iş bulmak kolay bir şey değil kimse için bunu sen de biliyorsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendine boş zamanlarında yapacak ve sana katkı sağlayacak hobiler bul hemen hemen aynı durumdayız ve ben şu an işimden boş kalan zamanlarda kendimi meşgul edecek ve bana katkı sağlayacak başka şeyler yapıyorum. İngilizce, pc programları gibi şeyler...
  • rahat batmasından ziyade bazı insanlar koşturmaca sever tempo sever sürekli hareketli olmak ister sende galiba böylesin masabaşındaki işden sıkılan her insana rahat batmıyor yani
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabiniz icin gerçekten çok teşekkür ederim. Antalyada yaşıyorum ve hic dışarı bile çıkmıyorum. İş nefretim o kadar buyukkki herseyin önüne geçiyor. Başka bir mesleğe geçmem zor fakat bizim meslekte yurtdışı imkani çok zar zor 2 sene katlanip yurtdışında görevli gitmeyi düşünüyorum fakat 2 yıl gecmeyecek bu gidişle.

• Hocam aklimda şube değiştirmek var. Daha hareketli olan şubelere gideyim diyorum fakat korkuyorum burayi ararim diye.

@aydnkslv hocam ben şehire yeni geldim. Nerde ne yapilir bilmiyorum. Birde antalya biraz hareketli ve tehlikeli kapilirim diye korkuyorum biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaşı bölüşelim her gün ben gideyim senin yerine işe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bionick

Hocam aklimda şube değiştirmek var. Daha hareketli olan şubelere gideyim diyorum fakat korkuyorum burayi ararim diye.

@aydnkslv hocam ben şehire yeni geldim. Nerde ne yapilir bilmiyorum. Birde antalya biraz hareketli ve tehlikeli kapilirim diye korkuyorum biraz.

Yaşın genç aramızda 9 yaş var benim sana önerim antalya gibi bir yer dil konusunda sana çok katkı sağlayacaktır. Ancak kendini kaptırmadan gece hayatı vesaire... Yani antalya sana katkıda bulunsun sen antalyaya değil. En azından dil konusunda yeni arkadaşlar edinmeye çalış dil kurslarına git en azından başka bir bölgeye geçtiğinde antalyadan boş çıkmamış olursun. Bende dil ögrenme konusunda ki hatayı ilk atandıgım dönemde yapmıştım istanbuldaydım ve bulunduğum yer dil konusunda bana çok katkı sağlayacaktı şu an keşke birşeyler yapsaydım diyorum. Ama yinede boş vermedim kendi kendime bişeyleri başarmaya çalışıyorum. Hayat çok uzun değil erken zamanda ne kadar donanıma sahip olursak ilerde o kadar faydasını görürüz.

• kesin dhmi de çalışıyordur maaşı beğenmiyordur . maaşıda en kötü 3500 tl civarındadır .

Kaç puanla girdin . bölüm ?
  • kardeş maaşın ne kadar acaba sanal ortam açıklamanda bir sakınca yok bence
  • aydnksvl kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam evde boş boş oturmaktansa kendimi geliştirmek en doğrusu olacak. En kisa zamanda dil kursuna baslamak lazim fakat 1 aydir hep böyle diyorum fakat icraat yok :)

• hareketli yere geçince eski yerini özleme ihtimalin yüksek

• kendi kendine kaşınma derim. örnek forumda işsiz adam çok biri de ben =) öyle iş bir de ben bulsam =( günüb sıkıcı mı geçiyor yanına mp3 al kitap al bir şekilde renklendir.
  • bana burs verirsen, bir kısmıyla seni mutlu edecek şeyler sipariş ederim
  • akşama kadar ayaktayım 1000tlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

kesin dhmi de çalışıyordur maaşı beğenmiyordur . maaşıda en kötü 3500 tl civarındadır .

Torpillidir.Dhmi alımında zaten ingilizce isteniyor.20 yaşında nasıl girecek oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

kesin dhmi de çalışıyordur maaşı beğenmiyordur . maaşıda en kötü 3500 tl civarındadır .

Torpillidir.Dhmi alımında zaten ingilizce isteniyor.20 yaşında nasıl girecek oraya.

orasını bilemem artık ama . Memnun değilse biz girelim puanı aldık halen atanamadık
  • quote:

quote:

quote:

orasını bilemem artık ama . Memnun değilse biz girelim puanı aldık halen atanamadık

Merak etme bende 80 puan alıyorum lisans düzeyinden hiçbir yere giremiyorum.
    Zaten dhmi memurluğu ayrı bir memurluk 98 puanla bile giren gördüm.Maaşı yüksek diye herkesin ilk tercihidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merak etme bende 80 puan alıyorum lisans düzeyinden hiçbir yere giremiyorum.
    Zaten dhmi memurluğu ayrı bir memurluk 98 puanla bile giren gördüm.Maaşı yüksek diye herkesin ilk tercihidir.

hocam ben 86 aldım halen atanamadım .
    Dhmiyi genelde puanı yüksek olanlar tercih ediyor maaşı da etkili tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.