Şimdi Ara

ailem benden sürekli para istiyor artık bunaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse çalışmıyor iki kız kardeşim bütün yatıyor nete giriyor. babam desen emekli aylığını kumarda yedi kredi borcu çıkarttı maaşına elkondu. annem desen memlekete gitti yazık kadın hiç gün yüzü göremedi ona bişi demiyorum zaten yok lakin.

doğal gaz 300 elektirik 150 su parası net parası derken 1000 lira gelirimin hepsi buhar oluyor. ödemezsem de kesecekler ben karanlıkta kalacam. bu nasıl bir hayat 25 yaşındayım yarın öbürsügün bir kızla evlenmek istesem kıza nasıl bakacam hiç bir birikim yapamıyorum arkadaş bu dünyaya sürünmeye mi geldim..

• Maaşın iyi olsaydı annenle ayrı eve çık derdimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 9 Temmuz 2015; 10:32:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Sabırdan başka çözüm varmı? Yok
  • Kızları everin hocam
  • Allah kolaylık versin.
  • Yaslari uygunsa calissin kizlar,is yerlerindede hep kebap yerdeler anasini satayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız kardeşlerim 5 yıldır hiç bir işe girmedi evden dışarı çıkmıyorlar bütün günü nete giriyorlar nede evde iş yapıyorlar babam desen kendi aleminde evi adeta otel olarak kullanıyor.

kendime çalışmak istiyorum artık zatenüç kuruş para alıyorum kuruşuna dokunmasam bişi olacağı yok bari sizde çalışın bana destek olun diyorum yok. biz çalışsak paramızı kendimize harcarız diyorlar.

liseden okuldan arkadaşlarımın profiline bakıyorum hepsi evlenmiş iş güç sahibi olmuş ben böyle çaresizim aileden destek görmedin mi çok zor 1000 maaşla 5 kişi bakmak zorundayım şeytan diyor bırak işi elektiriğide kessinler suyuda aç aç otur ne olacaksa olsun eve icra gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sikinti valla sorumsuz anne baba basa gelecek en kotu sey

• Dostum ikaz et. Sonra da annenle ayrı eve çık. Küçük bir eve çık yaşamaya çalış. Sonra birikimin arttıkça gelirin de artabilir zamanla. Yaşar gidersin mis gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Sikinti valla sorumsuz anne baba basa gelecek en kotu sey

annem iyidir de. babam zamanında çok para yemiş millete de yedirmiş sorumsuzun tekidir annem olmasa evide satar yerdi öyle bir adam neyse bu tam emekli oldu şükür dedik artık eve düzenli para gelicek.

emekli olalı 1 sene olmadı 10 bin tl kredi borcu çıkarttı. emekli olmasa daha iyiydi.
  • Bu ayri eve cik diyenlerde allah bilir gittikleri en uzak mesafe kosedeki bakkal amcalaridir kolaymi lan oyle eve cikmak 1000 lira ile kufur eder gibi eve cik diyip duruyorsunuz en dandik yerin kirasi 500 den basliyor. Bir sey yazarken az dusunerek yazin bos yazmayin canimi sikmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Sikinti valla sorumsuz anne baba basa gelecek en kotu sey

annem iyidir de. babam zamanında çok para yemiş millete de yedirmiş sorumsuzun tekidir annem olmasa evide satar yerdi öyle bir adam neyse bu tam emekli oldu şükür dedik artık eve düzenli para gelicek.

emekli olalı 1 sene olmadı 10 bin tl kredi borcu çıkarttı. emekli olmasa daha iyiydi.

bırak annen köyde kalsın. askere git, gidip geldiysen apar topar evlen para sana kalsın. annende memlekette kalsın. başlarının çaresine bakarlar. sende memleketteki annene bakarsın bakabildiğin kadar.

• Şimdi şöyle bişey var 2 tane kardeşin var yaşları çok önemli +20 yaşlarındaysa ve "çalışsak bile kendimiz harcarız" tarzında düşünüyorlarsa sorun yok ama -20 yaşındaysa onlara bakmakla yükümlüsün

• quote:

Bu ayri eve cik diyenlerde allah bilir gittikleri en uzak mesafe kosedeki bakkal amcalaridir kolaymi lan oyle eve cikmak 1000 lira ile kufur eder gibi eve cik diyip duruyorsunuz en dandik yerin kirasi 500 den basliyor. Bir sey yazarken az dusunerek yazin bos yazmayin canimi sikmayin

sıkılsan ne olacak lan

• Kızların çalışması lazım dostum başka çare yok gibi duruyor kendimize harcarız diye bir şey yok o nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: AttanDusenAdam

quote:

Bu ayri eve cik diyenlerde allah bilir gittikleri en uzak mesafe kosedeki bakkal amcalaridir kolaymi lan oyle eve cikmak 1000 lira ile kufur eder gibi eve cik diyip duruyorsunuz en dandik yerin kirasi 500 den basliyor. Bir sey yazarken az dusunerek yazin bos yazmayin canimi sikmayin

sıkılsan ne olacak lan

Seni ata bindiririm bir guzel baglarim at takla atsa dusmezsin bak canimi sikma benim uzaa

• Ben enayi miyim de size para yediriyorum de

• kız kardeşlerini çalıştırman tek kurtuluşun.

• Kızları everin yaşları çok büyümeden

• 2 kizin saatlerini nette gecirmesi hic hayra alamet degil. Bir markette kasiyerlik yapsalar 950 tl para alirlar. Hadi yari zamanli calissalar 600-700 Alirlar. 2 kisi 1400. Sen ve baban i da eklersek bir yil icinde 3000 tl aylik gelir olur. Kizlarla konus. Hayal kurmalarini sagla. Araba olur tatil vs olur. Yaslari kac?
    Neti odeme kessinlrr. Nette yanlis kisiler kizlardan yararlanmak isterler. Aile bu kadar daginikjen kafalamak kolay olur. İsin zor allah yardimcin olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.